Ben çıkıyorum fırsat buldukça. Evde kalmaya çok alışık değilim bunalıma girerim büyük ihtimal çıkmasam. Avmye gidersek bebek arabasının tentesini kapatıyorum iyice geziyorum huysuzlanırsa emzirme odasına gidip emziriyorum sonra devam. Hava güzelse dışarda geziyoruz o zamanda temiz havadan sanırım uyuyor kızım. Hatta 2-3 kere de pazara gittik yine sakindi Allaha şükür
Canım emzirme odalarına çok dikkat et avm'de. Bir kaç kişi biliyorum bebeği mikrop kapıp hastalandı, mülteciler falan çok sık kullanıyorlarmış. Aman lokuma bir şey olmasın
Canım emzirme odalarına çok dikkat et avm'de. Bir kaç kişi biliyorum bebeği mikrop kapıp hastalandı, mülteciler falan çok sık kullanıyorlarmış. Aman lokuma bir şey olmasın
Ben çocuk hemşiresiyim. 8 yıllık meslek hayatımda anladım ki sakınan göze çöp batar. O yüzden çok pimpirikli olmamaya çalışıyorum kendi çocuğumda da Allaha şükür bir sıkıntı hastalık yaşamadık da bugüne kadar. Bu çocuğa da yansıyor annenin tutumu. Allaha şükür bebeğim de o kadar rahat ki hiç yormuyor beni elbette elimden geldiğince dikkat ediyorum dışarı çıkarken havaya, gittiğim ortamların temizliğine belli şartlar oluştuktan sonra keyfini çıkarıyorum bebeğimle gezmenin. Bugünler bir daha gelmeyecek çünkü
Ben çocuk hemşiresiyim. 8 yıllık meslek hayatımda anladım ki sakınan göze çöp batar. O yüzden çok pimpirikli olmamaya çalışıyorum kendi çocuğumda da Allaha şükür bir sıkıntı hastalık yaşamadık da bugüne kadar. Bu çocuğa da yansıyor annenin tutumu. Allaha şükür bebeğim de o kadar rahat ki hiç yormuyor beni elbette elimden geldiğince dikkat ediyorum dışarı çıkarken havaya, gittiğim ortamların temizliğine belli şartlar oluştuktan sonra keyfini çıkarıyorum bebeğimle gezmenin. Bugünler bir daha gelmeyecek çünkü ☺
Maşallah lokuma hep öyle olsun
Doğumdan beri keşke sağlık personeli olsaydım diyorum Keşke bende biraz daha rahat olabilsem ama olmuyor elimde değil. Her altını değiştirirken kakalı bezi didik edip bakıyorum, kokusu normal mi diye kokluyorum, annem bi kızdı geçenlerde, otur ye bari yeter bırak çocuğun yakasını diye. Bu hafta bizde 1-2 defa gezicez bakalım nasıl olacak.
Maşallah lokuma hep öyle olsun
Doğumdan beri keşke sağlık personeli olsaydım diyorum Keşke bende biraz daha rahat olabilsem ama olmuyor elimde değil. Her altını değiştirirken kakalı bezi didik edip bakıyorum, kokusu normal mi diye kokluyorum, annem bi kızdı geçenlerde, otur ye bari yeter bırak çocuğun yakasını diye. Bu hafta bizde 1-2 defa gezicez bakalım nasıl olacak.
Bugün bebeğim hava alamasada ben hava alma fırsatı buldum çok iyi geldi valla.Eşimle bebek arabada durdu zaten bizimki arabaya bindi mi direkt uyuyor hiç rahatsız etmedi . Bizde büyük oğlumla parkta bir kaç tür artık spor aletlerini kullandık market gezdik..Ama bebeğin çıkacağı bir hava yok birde soğuk esinti olunca arabada sıcakta beklemesi en güzeli..Şimdide banyo yaptırdım uyuyor ...
Kızlar azonce oğlumun tırnağını keselim dedik eli kolu durmuyor maşallah çok hareketli diye ben emzirip babası kesiyordu oda etini kesmiş nasıl ağladı çocuğum bende delirdim kocama kızdım ama oda bilerek yapmadı elbet çok üzüldü.nasil geçer bir bilgisi olan varmı tırnak kesiği de çok kötü olur ya öf icim eriyor hala
Kızlar azonce oğlumun tırnağını keselim dedik eli kolu durmuyor maşallah çok hareketli diye ben emzirip babası kesiyordu oda etini kesmiş nasıl ağladı çocuğum bende delirdim kocama kızdım ama oda bilerek yapmadı elbet çok üzüldü.nasil geçer bir bilgisi olan varmı tırnak kesiği de çok kötü olur ya öf icim eriyor hala
Biz de etimesguttayiz Bugun gunesliydi ama braz kalsan usuyosun disarda.. Yarin cikmayi ben de deniycem insallah isinir havalar parklarda gezeriz
[/QUOT
biz çıkamadık bugün temizlik yaptım çocuk uyudu dörtte bitti işimiz iki çocuk olunca
Devletin yaptığı aşılar da yüzde yüz değil ki yaptırmayan herkes hastalanmıyor tercih meselesi menenjit yüzünden ölen çocuklar da var instegramda Dr paylaşıyor bulaşma oranı düşük .ama.çok yüksek ücreti şimdi herkes nasıl yaptırsın demi ben yaptırıyorum için rahatlıyor bu demek değil ki başka hastalık kspmayacak Rabbim şifa versin herkesr
Bende yaptım onu bir kere. Gazlı beze batikon döküp temizleyip o eline eldiven giydir bir kaç güne iyileşir. Bende kanattım bir kere derin girmiştim tırnağa yanlışlıkla. Sonra hep uyurken kestim daha rahat oluyor.
Bende yaptım onu bir kere. Gazlı beze batikon döküp temizleyip o eline eldiven giydir bir kaç güne iyileşir. Bende kanattım bir kere derin girmiştim tırnağa yanlışlıkla. Sonra hep uyurken kestim daha rahat oluyor.
Ya ben kesiyordum hep normalde.bugün banyo yaptırdık tırnaklarında çok uzamış yüzünü çiziyordu dedim sen kes ben emzirirken hem durur dedim.demez olaydım kendim edeydim keşke.eldiven giydirdim o eline uyuyor şimdi uyansın batikon süreyim bari
Ah canım benim, canı yanmıştır. Bende ilk kestigimde derin kesmişim 2 tanesini, kızarmışlardı batık gibi. Ertesi gün geçmişti. Ama uyanıkken iyi cesaret etmişsiniz, ben yapamam. Uyurken bin bir sekle girip kesiyorum hep
Kızlar azonce oğlumun tırnağını keselim dedik eli kolu durmuyor maşallah çok hareketli diye ben emzirip babası kesiyordu oda etini kesmiş nasıl ağladı çocuğum bende delirdim kocama kızdım ama oda yapmadı elbet çok üzüldü.nasil geçer bir bilgisi olan varmı tırnak kesiği de çok kötü olur ya öf icim eriyor hala
Arkadaslarin dedigi gibi eldiven kullanirsaniz gececektir bir kac gune. Ben yuzunu yirttiginda sondan gelen yagli sutten suruyorum Iyi kesiyor belki parmakta da ise yarar.
Biz tirnaklarini tirnak makasi ile kesmiyoruz, setin icinden cikan normal makas ile kesiyoruz. Bu sekilde daha guvenilir oluyor.
Hava çok güzel bugün Bursa da,az önce oğlumla geze geze fırına gittik geldik.Hâlâ çıkmamış olanlar degerlendirsin valla havayı..Tabi oralarda da güzelse
Hava çok güzel bugün Bursa da,az önce oğlumla geze geze fırına gittik geldik.Hâlâ çıkmamış olanlar degerlendirsin valla havayı..Tabi oralarda da güzelse
Bebek arabasında mı kanguruda falan mı gezdiniz cnm bende büyük kızım çok sıkılıyo sitenin parkına çıkarmak istiyorum bebeği alıp ama halen korku var bende.