2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm gürültüye alışık olmadığı için olabilir kilo alımı nasıldı bu ay
Bu ay 300 gram aldı.Sutum vardı ama doktor diyet yaptığın için yaramamış olabilir .Yemene dikkat et 15 gün sonra tekrar tartalim dedi.Simdi sık sık emziriyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum .Günde 2 defa da kakasını yapiyor.Yani aç olsa yapar mı?Bilemedim.

O lafları eden kadın benim yanıma gelse bende ağlarım, naapsin el kadar bebe. Sinir oluyorum şu insanlara.

Canım muhtemelen yabanciladigi için ağlıyor. Bende seninle aynı şartlarda bakıyorum bebeğime, fazladan annemle babamı görüyor her gün. Amageçen gun kv'ye götürdüm çocuğu, 2 gün kendine gelemedi.

Birde babamı yüzünde tıraş kremiyle gördü akli çıktı, çok ağladı. Yabanciliyor çocuklar. Sütün yetmese kilo almaz. Kilo durumu iyiyse sıkıntı etme, bi sus de geç.

Canım artık şu çocuk doymuyor mu diyenlere kulak tıkamak lazım ac olsa çocuk hiç uyumaz hep mizirdanir seninki alıştığı ortamın ( sessizlik gibi) değişmesi ve yabancılama ile ilgili durumlar gibi duruyor hiç takma kafana 15 gün sonra bi kilosuna bakarsın bakalım

Çok teşekkür ederim.İcimi rahatlattı niz.Ben bu durumu 3 kere yaşadım.Ucunde de ev kalabalık ve gurultuluydu.Ona bağladım ben de.Umarim bebeğim bu 15 günde toparlar biraz.En az 300 gram alırsa tekrar bakmamiza gerek yok dedi doktor.

Kilo alıyor midesi büyüyor olabilir o yüzdende daha fazla emme ihtiyacı hissedebilir. Evinizde tartı varsa kendinizde tartabilirsiniz takip edebilirsiniz kilosunu.

Teşekkür ederim.İcim rahatladı gerçekten mesajlarınıza.Ben de kendisine dedim.Daha önce de birileri varken yapti anne dedim.Once güldü falan ama sonra düşünüp düşünüp bunu bulmuş heralde.Kendisine bağlanmasını istemedi.Kizimi hiç kalabaliga çıkarmıyorum .Malum virüs ,hastalıklar kol geziyor.Birileri gelirse de uyuyor bahanesiyle çoğunlukla odasindan cikarmiyorum.

Bu aralar çoğumuz aynı şeye taktık.Sanırım normal bi süreç bu..Bebekler daha kuvvetli emdiklerinden memeyi daha az arıyor.Etrafta herşey ilgilerini çektiği için emmeye tam konsantre olamıyorlar.Yani en azından benimki öyle..
Doyup doymadigini günde 1 paket margarin ağırlığında çiş yaparsa anlarsın dedi bana ebe.Kaka sayısı bu aylarda önemli değilmiş.
Yalnız ben bebeğini bu kadar sessiz-loş ortamda büyütmene takıldım.İlerde çok zorlanirsin.Arasıra televizyonu aç,izletme tabiki ama en azından evde ses olsun.Işık konusunda da,bizde ilk zamanlar rahatsız oluyor, gözünü açamıyor diye oda da loş ışık kullandık,ama artık normal ışığı yakıyoruz.Alışması lazım bazı şeylere.Yoksa başka ortama girince huzursuz olur, ağlar canım.Hem sen hem bebeğin zahmet çekersiniz.

Doğu görevimizi ikimiz de Şırnak silopide tamamladık çok şükür. evet düzcede evler artık az katlı ve depreme dayanıklı yapılıyor.

.Günde 2 defa da kakasını yapiyor.Yani aç olsa yapar mı?Bilemedim.
[/QUO
bebekler yerini yadırgarmış aynı durumu geçen hafta yaşadım kv gittik aman Allahım kızım bir ağladı bir ağladı soluğu acilde aldık.Ne oldu anlamadım hiç durup dururken birden ağlamaya başladı meme veriyorum ağlamaktan memeyi almıyor neler yaptık susmadı kesintisiz 1 saat ağladı 2.5 ay boyunca ilk defa böyle ağladı çok korktuk eşim diyor bağırsağımı düğümlendi acaba ben iyice korktum neyse gittik acile ateşine baktılar röntgen cektiler bişey çıkmadı hastanede kucağımda uyuyuverdi sonra evde bizde yalnızız çocuk alışık değil kalabalığa yabancılık cekiyor artık normal bence aç olsa zaten hiç uyuyamaz

Aynısını yaşadım bende depremden dolayı kaynanam da kalıyorum 2 haftadır orası sessiz sakin çocuk çok sakindi. Bugün anneme geldim kalabalıktı çocuk ağladı ağladı durmadı nasıl bağırdı kaka da yapmamıştı 1 haftadır dedim herhalde ondan ama yok sanırım kalabalığa gelmiyorlar

Aynen Aynen her doktor farkli söylüyor yatırırız bizde büyük ihtimalle 3.ayda demişti doktor. Menenjit içince b ve c sını söyledi

Doyan bebek memede uyurmuş kuzum hiç takma kafana. Benim kendi annem bile bazen acaba doymuyor mu diyor benim psikolojimi bozuyor. Sonuçta onu emziren sensin sütün ne kadar gittiğini anlarsın az çok. Mesela bana emzirirken göğsünden damarlarından sütün indiğini hissetmiyor musun diyorlar hayır ben hissetmiyorum valla. Herkeste aynı olacak diye bişey yok. Bebişimin emdiğini guluk guluk diye boğazından indiğini midesine gittiğini anlıyorum mesela. Bir de bebeğinin kilo alımı normalse doyuyordur. Sen takma kafana. Moralini bozma ki sütün azalmasın.

Kızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan

Biz 3 4 kere çıktık güneşli havalarda sahilde yürüdük arabasında uyudu kendini iyi hissediyorsun gerçi mersin sıcak ama şu ara çok soğuk çıkamıyoruz 4 kere de ev gezmesine gittik siz de çıkın iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…