Bu ay 300 gram aldı.Sutum vardı ama doktor diyet yaptığın için yaramamış olabilir .Yemene dikkat et 15 gün sonra tekrar tartalim dedi.Simdi sık sık emziriyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum .Günde 2 defa da kakasını yapiyor.Yani aç olsa yapar mı?Bilemedim.Cnm gürültüye alışık olmadığı için olabilir kilo alımı nasıldı bu ay
Çişi de iyiyse doyuyordurBu ay 300 gram aldı.Sutum vardı ama doktor diyet yaptığın için yaramamış olabilir .Yemene dikkat et 15 gün sonra tekrar tartalim dedi.Simdi sık sık emziriyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum .Günde 2 defa da kakasını yapiyor.Yani aç olsa yapar mı?Bilemedim.
Kizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
Canım artık şu çocuk doymuyor mu diyenlere kulak tıkamak lazım ac olsa çocuk hiç uyumaz hep mizirdanir seninki alıştığı ortamın ( sessizlik gibi) değişmesi ve yabancılama ile ilgili durumlar gibi duruyor hiç takma kafana 15 gün sonra bi kilosuna bakarsın bakalımKizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
Çok teşekkür ederim.İcimi rahatlattı niz.Ben bu durumu 3 kere yaşadım.Ucunde de ev kalabalık ve gurultuluydu.Ona bağladım ben de.Umarim bebeğim bu 15 günde toparlar biraz.En az 300 gram alırsa tekrar bakmamiza gerek yok dedi doktor.Canım artık şu çocuk doymuyor mu diyenlere kulak tıkamak lazım ac olsa çocuk hiç uyumaz hep mizirdanir seninki alıştığı ortamın ( sessizlik gibi) değişmesi ve yabancılama ile ilgili durumlar gibi duruyor hiç takma kafana 15 gün sonra bi kilosuna bakarsın bakalım
Kilo alıyor midesi büyüyor olabilir o yüzdende daha fazla emme ihtiyacı hissedebilir. Evinizde tartı varsa kendinizde tartabilirsiniz takip edebilirsiniz kilosunu.Bu ay 300 gram aldı.Sutum vardı ama doktor diyet yaptığın için yaramamış olabilir .Yemene dikkat et 15 gün sonra tekrar tartalim dedi.Simdi sık sık emziriyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum .Günde 2 defa da kakasını yapiyor.Yani aç olsa yapar mı?Bilemedim.
Teşekkür ederim.İcim rahatladı gerçekten mesajlarınıza.Ben de kendisine dedim.Daha önce de birileri varken yapti anne dedim.Once güldü falan ama sonra düşünüp düşünüp bunu bulmuş heralde.Kendisine bağlanmasını istemedi.Kizimi hiç kalabaliga çıkarmıyorum .Malum virüs ,hastalıklar kol geziyor.Birileri gelirse de uyuyor bahanesiyle çoğunlukla odasindan cikarmiyorum.O lafları eden kadın benim yanıma gelse bende ağlarım, naapsin el kadar bebe. Sinir oluyorum şu insanlara.
Canım muhtemelen yabanciladigi için ağlıyor. Bende seninle aynı şartlarda bakıyorum bebeğime, fazladan annemle babamı görüyor her gün. Amageçen gun kv'ye götürdüm çocuğu, 2 gün kendine gelemedi.
Birde babamı yüzünde tıraş kremiyle gördü akli çıktı, çok ağladı. Yabanciliyor çocuklar. Sütün yetmese kilo almaz. Kilo durumu iyiyse sıkıntı etme, bi sus de geç.
Günde en az 5 kere doluyor bezi kaka dışında.Çişi de iyiyse doyuyordur
Tarttim.Doktorla görüştükten sonra 4. Günde 100 gram aldı.Kilo alıyor midesi büyüyor olabilir o yüzdende daha fazla emme ihtiyacı hissedebilir. Evinizde tartı varsa kendinizde tartabilirsiniz takip edebilirsiniz kilosunu.
Bu aralar çoğumuz aynı şeye taktık.Sanırım normal bi süreç bu..Bebekler daha kuvvetli emdiklerinden memeyi daha az arıyor.Etrafta herşey ilgilerini çektiği için emmeye tam konsantre olamıyorlar.Yani en azından benimki öyle..Kizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
Doğu görevimizi ikimiz de Şırnak silopide tamamladık çok şükür. evet düzcede evler artık az katlı ve depreme dayanıklı yapılıyor.Malesef sınıfçıysanız biraz zor ama doğuda değilsiniz en azından yoksa iki sınufçı zor çıkardınız ordan tabi birde binalarda eskisine göre daha sağlam yapılıyordur diye düşünüyorum.Ben de sınıfçıyim eşim branşçı biraz ordan yırtıyorum tayin konusunda
bebekler yerini yadırgarmış aynı durumu geçen hafta yaşadım kv gittik aman Allahım kızım bir ağladı bir ağladı soluğu acilde aldık.Ne oldu anlamadım hiç durup dururken birden ağlamaya başladı meme veriyorum ağlamaktan memeyi almıyor neler yaptık susmadı kesintisiz 1 saat ağladı 2.5 ay boyunca ilk defa böyle ağladı çok korktuk eşim diyor bağırsağımı düğümlendi acaba ben iyice korktum neyse gittik acile ateşine baktılar röntgen cektiler bişey çıkmadı hastanede kucağımda uyuyuverdi sonra evde bizde yalnızız çocuk alışık değil kalabalığa yabancılık cekiyor artık normal bence aç olsa zaten hiç uyuyamazKizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
Aynısını yaşadım bende depremden dolayı kaynanam da kalıyorum 2 haftadır orası sessiz sakin çocuk çok sakindi. Bugün anneme geldim kalabalıktı çocuk ağladı ağladı durmadı nasıl bağırdı kaka da yapmamıştı 1 haftadır dedim herhalde ondan ama yok sanırım kalabalığa gelmiyorlar.Günde 2 defa da kakasını yapiyor.Yani aç olsa yapar mı?Bilemedim.
[/QUO
bebekler yerini yadırgarmış aynı durumu geçen hafta yaşadım kv gittik aman Allahım kızım bir ağladı bir ağladı soluğu acilde aldık.Ne oldu anlamadım hiç durup dururken birden ağlamaya başladı meme veriyorum ağlamaktan memeyi almıyor neler yaptık susmadı kesintisiz 1 saat ağladı 2.5 ay boyunca ilk defa böyle ağladı çok korktuk eşim diyor bağırsağımı düğümlendi acaba ben iyice korktum neyse gittik acile ateşine baktılar röntgen cektiler bişey çıkmadı hastanede kucağımda uyuyuverdi sonra evde bizde yalnızız çocuk alışık değil kalabalığa yabancılık cekiyor artık normal bence aç olsa zaten hiç uyuyamaz
Ben tam bilmiyorum eşim başvurmuştu sorayim ona birKızlar bu doğum parası için nereye başvurdunuz? Biz daha halledemedik o işi.
Evet 300 tl olan küçük bir yerdeyiz askeri personel olunca eşinin gelmesine gerek yok hallederiz demiş300 tl olan dimi ? Eş alabiliyor muymus onu
Aynen her doktor farkli söylüyor yatırırız bizde büyük ihtimalle 3.ayda demişti doktor. Menenjit içince b ve c sını söylediBir gün hastaneye gittik kadının biri çok üzgündü merak ettim bebeğine ne oldu diye rota virüs u kapmış aşıyı da gecirmis hiç unutmuyorum biz yaptirmistik oğluma o zaman herkes kapmiyor virüsü ama ya olursa önlem almak lazım her Dr farklı söylüyor ben menenjitin a ve b sini de yaptırdım oğluma kızıma da yaptiracam
3.ay demişti haftaya bizde yaptırırız o zaman . Insanı ikilemde bırakıyorlar doktorların her biri birşey deyinceBizimki de menenjit aşısını öneriyor ama ben bugün rotayı da yaptırdım cnm riske girmek istemedim
Doyan bebek memede uyurmuş kuzum hiç takma kafana. Benim kendi annem bile bazen acaba doymuyor mu diyor benim psikolojimi bozuyor. Sonuçta onu emziren sensin sütün ne kadar gittiğini anlarsın az çok. Mesela bana emzirirken göğsünden damarlarından sütün indiğini hissetmiyor musun diyorlar hayır ben hissetmiyorum valla. Herkeste aynı olacak diye bişey yok. Bebişimin emdiğini guluk guluk diye boğazından indiğini midesine gittiğini anlıyorum mesela. Bir de bebeğinin kilo alımı normalse doyuyordur. Sen takma kafana. Moralini bozma ki sütün azalmasın.Kizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
Biz 3 4 kere çıktık güneşli havalarda sahilde yürüdük arabasında uyudu kendini iyi hissediyorsun gerçi mersin sıcak ama şu ara çok soğuk çıkamıyoruz 4 kere de ev gezmesine gittik siz de çıkın iyi oluyorKızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?