2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hava çok güzel bugün Bursa da,az önce oğlumla geze geze fırına gittik geldik.Hâlâ çıkmamış olanlar degerlendirsin valla havayı..Tabi oralarda da güzelse

Bi cesaret çıktım :)
Kalın giydirdim baya, üşümedi. Binalara bakıyor şok içinde. Tavan arıyor yukarı bakıp yavrum:) 5 dakikada olsa iyi geldi.

Bugün her yerde havalar güzel sanırım .Biz evdeydik valla insan çalışmayınca evde olunca ev bana hep tozlu geliyor sürekli silip süpürüyorum temizlik yapıyorum tabi bir de atıştırıp duruyorum ne bulursam.Bugün bizimki nedense elini sallarken hep kafasına denk getiriyor pat vuruyor bir şaşırıyor kim vurdu der gibi bakınıyor

Bi cesaret çıktım :)
Kalın giydirdim baya, üşümedi. Binalara bakıyor şok içinde. Tavan arıyor yukarı bakıp yavrum:) 5 dakikada olsa iyi geldi.
Evet ya nefes alacak kadar olsa yetiyor insana gerçekten.İyi yapmışsın, sakınan göze çöp batıyor inan.Hem temiz hava bebeklerimiz içinde lazım

kanguruyla gezerken nasıl giydiriyorsun? Benim oğlan çok terliyor da.
Altına bir patikli bir patiksiz penye pijama,çorap,üzerine yine 2 kat penye kazak giydiriyorum çok kalın değil ama hepten ince de değil.Üzerine de astronot montunu giydirdim bugün.Montunun sapkasından başka kendinden patiği ve eldiveni de var.O şekilde üşümedi.
Eğer mont giydireceksen içine çok kalın(yün,polar vb.)giydirme, o zaman terlemez.

Kanguru hakkind abi sey sorabilir miyim , benim kizim nerdeyse 7 kilo ve belim oyle agriyor ki, bunlar kullanima engel mi

Ya aynı sıkıntı bende var, oğlum 8 kilo oldu. Cidden belim çok kötü durumda. Maşallah tabi lokumlara o ayrı ama kolay değil. Kollarım uzamış gibi hissediyorum artık. Hiç böyle düşünmemiştim ama kanguruyu çok araştırdık bu tarz bir şey okumadım, yoktur diye düşünüyorum.

YesilElmaTT canım nasıl oldu yiğitin parmağı iyileşti mi eldivenle? Ağladı mı çok?
Uzayın tırnaklarını kesiyordum az önce aklıma geldi senin lokum, korka korka kestim.

YesilElmaTT canım nasıl oldu yiğitin parmağı iyileşti mi eldivenle? Ağladı mı çok?
Uzayın tırnaklarını kesiyordum az önce aklıma geldi senin lokum, korka korka kestim.
Cok şükür geçti canım aman diyim dikkatli kes her parmağında bismillah çek ben öyle yapıyorum da babası bilemedi iste acami kociş

Kızlar bugün kızçemi 3 aylık kontrolüne götürdüm gelişimi iyi 800 gram almış 2 cm uzamış 60 cm 6600 gram geldi hemşireye 5-6 saat uyanmamasını sordum 3 saatte bir emzir şekeri düşüp halsiz kalıyordur ondan uyanmıyordur dedi kafam karıştı açıkçası 3 aylık oldu 3 saat fazla gibi geliyor bana ki zaten sık beslediğimde kusuyor kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…