2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben cesaret edemiyorum hele gezi amaçlı .Biraz daha sabretmek lazım havalar gerçekten çok soğuk .3 kere falan Ankara merkezde kız kardeşim var ona gittik kaldık bir kaç gün.Birde 15 tatilde kv ye gittik bir kaç gün .Onun harici sadece hastane ve sağlık ocağına gittik ...

Doğru söylüyorsun.Ben de hissetmiyorum ama bogaz hareketlerinden anlıyorum.İnsani tedirgin ediyorlar işte.Sanki bir şey bilmiyoruz.Kucagimda,göğsümu emen çocuğun sutu yutup yutmadigini ben mi bilicem sen mi biliceksin.

İnan bugun kahvaltiya cikalim dedik, oyle cok severim ki dsarda kahvaltiyi, baktim.hava buz, Ankara burasi, disarsi soguk icersi sicak terledi sogudu filan degmez dedim, kahvaltiyi cesitli hazrladim. Arada nadiren avm ye gdiyoruz o kadar, cikmiyorum hic diyebilirm

Burda hava -1 dereceydi bugün, iyi bugün hava fena değil dedi babam eve gelince sen düşün soğuğu. Bi 5-6 derece yakalasam hemen çıkıcam.

Bende de durum ayni ya çok bunaldim. Hastane için çıkıncada tam kapının önünden arabaya binip hastane kapısının önünde iniyoruz. 4-5 nefes belki alıyorum açık havada yani.

Ah nasıl özledim ya, bırak kahvaltıyı bi kahve içsem yetecek şu an. Ben de Eskişehirdeyim, burası da fena. Avm'den daha çok korkuyorum ben, kalabalik, hamileyken bir kadın suratıma hapşırmıştı en son gittiğimde.

Ben çıkıyorum.Ablasindan kalma astronot tulumu var ama daha giydirmedim hiç battaniyesine sarıp pusetune koyuyorum,geziyoruz Yarım saat falan.Kalabalığa girmiyoruz pek dışarda,sakin yerlerde geziyoruz

Ben de Ankara'dayım. Hava çok soğuk malum. Ama azıcık iyi olunca çıkıyoruz biz de ama parka,yürüyüşe vs değil. Avm'ye gittik birkaç kez. 3-4 kere de ev gezmesine gittik. Bugün arkadaşlarla bir kafeye gittik gerçekten çok iyi geldi. Ben de insanmışım dedim ya. Bir an önce havalar ısınsa da gezsek bebişlerle.

Kızlar bir de kuzulara burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz?Bir burnu hafif tıkalı gibi oğlumun. Serum fizyolojikle temizliyoruz banyoda falan da çıkıyor ama tam yeterli olmuyor sanırım.

Zaten herkes kapmiyorki virüsü ya kaparsa diye yapılıyor kiyaslamamak gerekiyor önlem alıyoruz bütün aşılar gibi yuz kişide birşey olmaz bizimkine olur her hastalık da olduğu gibi.asi karşıtı olanlar da biz yaptirmadik hani birşey olmadı diyor.ozel asi zaten bulaşma olasılığı düşük olduğu için tercih annenin

Canım burada ne çok konuşuldu bebeğim aç mı diye Allah aşkına bu bebeklerin midesi ne kadarki illaki tombik mi olması gerekiyor tok oldugunu anlamak için her ağlayan bebek aç diyip memeyi mamayı dayiyoruz bu sefer gazdan ağlıyor.demin ağlıyor emzirmeye çalıştım emmedi çekip çekip bıraktı nasıl ağlıyor meğer uykusu varmış iki pış pış uyudu. Bezi doluyor kilo alımı normalse doyuyor demek zaten kalabalığa alismadigi için oluyordur zamanla alışır ana iki üç aydır temiz hava almaması da çok sağlıklı birşey değil bence biraz müzik dinletebilirsin Mozart dinliyoruz biz sese alışsın

Kızlar bir de kuzulara burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz?Bir burnu hafif tıkalı gibi oğlumun. Serum fizyolojikle temizliyoruz banyoda falan da çıkıyor ama tam yeterli olmuyor sanırım.
Bizim de çok tıkanıyor serum veriyoruz siringayla soğanı kesip başucuna koyuyoruz bı de havlu ıslatıp petege takıyoruz cnm ama yine tıkanıyor sık araliklarla beş damla ayrıca damlatiyorum serumu petekler kapanana kadar geçmeyecek sanirim

Kesinlikle katılıyorum sana

Fırtına yoksa öğlen geziyoruz parkta önemli olan açık hava da gezmek

Canim bulundugumuz yer çok soğuk.Eksi 7 derece falan.50 cm kar vardı.Daha kalkmadı.Cikarmak istemedim.Havaya bakıyorum hep ama ben bile çıkmaya korkuyorum.Gunes hiç yüzünü göstermedi.Yoksa cikarmak için firsat kolluyorum.

Müzik hep dinletiyorum.Banyo yaptırırken,uyuturken,altını degistirirken.Klasik muzik ve çocuk şarkıları dinletiyorum..

Ooo soğukta çıkılmaz Ankara'da havalar iyi gidiyor du son günlerde iyice soğumustu etimesguta kar bile yağmadı buhafta ısınıyor bakalım. iki çocuk olunca eşimi bekliyorum pazar günü çıkalım diye yarın iyi gibi ins öğlen çıkarız bı de oğlum bir gibi yemek uyku saati tam hava ısınıyor o uyurken yine de yarım bir saat çıkıyoruz üşümesin yeter

Biz de etimesguttayiz Bugun gunesliydi ama braz kalsan usuyosun disarda.. Yarin cikmayi ben de deniycem insallah isinir havalar parklarda gezeriz

Ben çıkıyorum fırsat buldukça. Evde kalmaya çok alışık değilim bunalıma girerim büyük ihtimal çıkmasam. Avmye gidersek bebek arabasının tentesini kapatıyorum iyice geziyorum huysuzlanırsa emzirme odasına gidip emziriyorum sonra devam. Hava güzelse dışarda geziyoruz o zamanda temiz havadan sanırım uyuyor kızım. Hatta 2-3 kere de pazara gittik yine sakindi Allaha şükür

Aynen canm yadırgıyorlar bebekler herşeyden korkuyor benim kızım kapı gıcırtısından yüksek sesten hapşırmadan öksürmeden yoldan araba geçiyor egzoz sesinden motor sesinden yani değişik seslerden ürküyor hep alışık değil sesli ortama bütün günümüz evde sessiz geçiyor cünkü artık bende evde Tv sesini açıyorum alışsın diye

Bulaşma oranı düşük olan bi hastalık için neden kimyasal yüklensin vucuda, aşı karşıtı değilim benimki kar zarar hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…