Ben cesaret edemiyorum hele gezi amaçlı .Biraz daha sabretmek lazım havalar gerçekten çok soğuk .3 kere falan Ankara merkezde kız kardeşim var ona gittik kaldık bir kaç gün.Birde 15 tatilde kv ye gittik bir kaç gün .Onun harici sadece hastane ve sağlık ocağına gittik ...Kızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan
Doğru söylüyorsun.Ben de hissetmiyorum ama bogaz hareketlerinden anlıyorum.İnsani tedirgin ediyorlar işte.Sanki bir şey bilmiyoruz.Kucagimda,göğsümu emen çocuğun sutu yutup yutmadigini ben mi bilicem sen mi biliceksin.Doyan bebek memede uyurmuş kuzum hiç takma kafana. Benim kendi annem bile bazen acaba doymuyor mu diyor benim psikolojimi bozuyor. Sonuçta onu emziren sensin sütün ne kadar gittiğini anlarsın az çok. Mesela bana emzirirken göğsünden damarlarından sütün indiğini hissetmiyor musun diyorlar hayır ben hissetmiyorum valla. Herkeste aynı olacak diye bişey yok. Bebişimin emdiğini guluk guluk diye boğazından indiğini midesine gittiğini anlıyorum mesela. Bir de bebeğinin kilo alımı normalse doyuyordur. Sen takma kafana. Moralini bozma ki sütün azalmasın.
İnan bugun kahvaltiya cikalim dedik, oyle cok severim ki dsarda kahvaltiyi, baktim.hava buz, Ankara burasi, disarsi soguk icersi sicak terledi sogudu filan degmez dedim, kahvaltiyi cesitli hazrladim. Arada nadiren avm ye gdiyoruz o kadar, cikmiyorum hic diyebilirmKızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan
Biz 3 4 kere çıktık güneşli havalarda sahilde yürüdük arabasında uyudu kendini iyi hissediyorsun gerçi mersin sıcak ama şu ara çok soğuk çıkamıyoruz 4 kere de ev gezmesine gittik siz de çıkın iyi oluyor
Ben cesaret edemiyorum hele gezi amaçlı .Biraz daha sabretmek lazım havalar gerçekten çok soğuk .3 kere falan Ankara merkezde kız kardeşim var ona gittik kaldık bir kaç gün.Birde 15 tatilde kv ye gittik bir kaç gün .Onun harici sadece hastane ve sağlık ocağına gittik ...
İnan bugun kahvaltiya cikalim dedik, oyle cok severim ki dsarda kahvaltiyi, baktim.hava buz, Ankara burasi, disarsi soguk icersi sicak terledi sogudu filan degmez dedim, kahvaltiyi cesitli hazrladim. Arada nadiren avm ye gdiyoruz o kadar, cikmiyorum hic diyebilirm
Ben çıkıyorum.Ablasindan kalma astronot tulumu var ama daha giydirmedim hiç battaniyesine sarıp pusetune koyuyorum,geziyoruz Yarım saat falan.Kalabalığa girmiyoruz pek dışarda,sakin yerlerde geziyoruzKızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan
Ben de Ankara'dayım. Hava çok soğuk malum. Ama azıcık iyi olunca çıkıyoruz biz de ama parka,yürüyüşe vs değil. Avm'ye gittik birkaç kez. 3-4 kere de ev gezmesine gittik. Bugün arkadaşlarla bir kafeye gittik gerçekten çok iyi geldi. Ben de insanmışım dedim ya. Bir an önce havalar ısınsa da gezsek bebişlerle.Kızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan
Zaten herkes kapmiyorki virüsü ya kaparsa diye yapılıyor kiyaslamamak gerekiyor önlem alıyoruz bütün aşılar gibi yuz kişide birşey olmaz bizimkine olur her hastalık da olduğu gibi.asi karşıtı olanlar da biz yaptirmadik hani birşey olmadı diyor.ozel asi zaten bulaşma olasılığı düşük olduğu için tercih anneninKızım 8 yaşında rota yaptırmamıştım oğlum 6,5 yaşında ona yaptırmıştım ikiside şuana kadar rota virüs kapıp hasta olmadılar. Şimdiden sonra virüs kapsalarda serumla telafi edebilecek konumdalar. Bu kez rotayı yaptırmayacağım.
Canım burada ne çok konuşuldu bebeğim aç mı diye Allah aşkına bu bebeklerin midesi ne kadarki illaki tombik mi olması gerekiyor tok oldugunu anlamak için her ağlayan bebek aç diyip memeyi mamayı dayiyoruz bu sefer gazdan ağlıyor.demin ağlıyor emzirmeye çalıştım emmedi çekip çekip bıraktı nasıl ağlıyor meğer uykusu varmış iki pış pış uyudu. Bezi doluyor kilo alımı normalse doyuyor demek zaten kalabalığa alismadigi için oluyordur zamanla alışır ana iki üç aydır temiz hava almaması da çok sağlıklı birşey değil bence biraz müzik dinletebilirsin Mozart dinliyoruz biz sese alışsınKizlar ben bu aralar bebeğim doyuyor mu doymuyor mu ona taktım kafayı.Bebehim 3 ay 3 günlük. 2 gün önce kayınvalidem ve kayinpederim geldi.Sabahtan beri saatte bir emen arkasından uyuyan çocuk meme almayı reddetti.Abartmiyorum 4 saat boyunca kesintisiz ağladı.Korktum artık bir şey oldu diye.Daha önce arkadaşım ve eşi geldiğinde de böyle yapti.Gorumcem ve çocukları geldiğinde de .Hiç dışarı cikarmiyorum.Esim de yoğun calisiyor.Hep evde ikimiziz.Televizyon izleyen birisi de değilim .Zararlı diye açmıyorum da .Sessiz ortamda hep.Acaba ondan mı yapıyor .Ayrıca akşamları rahat etsin diye ışıkları da acmiyoruz.Antreden gelen ışıkla uyuyor.Ben insanları ve sesleri gariosiuor diye düşünürken dün kayinvalidem aradı ve bu çocuk aç ondan ağlıyor galiba dedi.Sutun var mı yetiyor mu dedi.Sanki emerken cok çok ses gelmiyor dedi.Anne ağzından süt akiyor hep ben bilmez miyim sutum var mı yok mu dedim.Sut akar ama boğazından gidiyor mu o süt acaba dedi.Yeni bir teori daha üretti .Ben bir şey deyince de karşılık veriyor her şeye oluyorum ama saçma değil mi kzilsr.Bebegim emip uyuyor normalde .Birileri gelince huzursuz oluyor.Ben takip ettim.Hep birileri gelince emmek istemiyor .Ama söyledikleri de kafama takıldı.Ac olsa emdikten sonra uyur mu?
Bizim de çok tıkanıyor serum veriyoruz siringayla soğanı kesip başucuna koyuyoruz bı de havlu ıslatıp petege takıyoruz cnm ama yine tıkanıyor sık araliklarla beş damla ayrıca damlatiyorum serumu petekler kapanana kadar geçmeyecek sanirimKızlar bir de kuzulara burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz?Bir burnu hafif tıkalı gibi oğlumun. Serum fizyolojikle temizliyoruz banyoda falan da çıkıyor ama tam yeterli olmuyor sanırım.
Kesinlikle katılıyorum sanaCanım artık şu çocuk doymuyor mu diyenlere kulak tıkamak lazım ac olsa çocuk hiç uyumaz hep mizirdanir seninki alıştığı ortamın ( sessizlik gibi) değişmesi ve yabancılama ile ilgili durumlar gibi duruyor hiç takma kafana 15 gün sonra bi kilosuna bakarsın bakalım
Evet her Dr farklı söylüyor tek bir bilgi yok annenin tercihi artıkAynen
Aynen her doktor farkli söylüyor yatırırız bizde büyük ihtimalle 3.ayda demişti doktor. Menenjit içince b ve c sını söyledi
Fırtına yoksa öğlen geziyoruz parkta önemli olan açık hava da gezmekKızlar az önce eşim aradı. Çok tıkıldın eve dışarı çık biraz bebekle bi kahve iç dedi. Hiç cesaret edemiyorum. Astronot tulum siparişi vermiş, mont gibi olanlardan. Onu giydir üşümez, çıkın hava alın diyor. Korkuyorum hasta falan olacak diye. Sizler ne durumdasınız? Var mı öyle çıkıp dolaşan
Canim bulundugumuz yer çok soğuk.Eksi 7 derece falan.50 cm kar vardı.Daha kalkmadı.Cikarmak istemedim.Havaya bakıyorum hep ama ben bile çıkmaya korkuyorum.Gunes hiç yüzünü göstermedi.Yoksa cikarmak için firsat kolluyorum.Canım burada ne çok konuşuldu bebeğim aç mı diye Allah aşkına bu bebeklerin midesi ne kadarki illaki tombik mi olması gerekiyor tok oldugunu anlamak için her ağlayan bebek aç diyip memeyi mamayı dayiyoruz bu sefer gazdan ağlıyor.demin ağlıyor emzirmeye çalıştım emmedi çekip çekip bıraktı nasıl ağlıyor meğer uykusu varmış iki pış pış uyudu. Bezi doluyor kilo alımı normalse doyuyor demek zaten kalabalığa alismadigi için oluyordur zamanla alışır ana iki üç aydır temiz hava almaması da çok sağlıklı birşey değil bence biraz müzik dinletebilirsin Mozart dinliyoruz biz sese alışsın☺
Ooo soğukta çıkılmaz Ankara'da havalar iyi gidiyor du son günlerde iyice soğumustu etimesguta kar bile yağmadı buhafta ısınıyor bakalım. iki çocuk olunca eşimi bekliyorum pazar günü çıkalım diye yarın iyi gibi ins öğlen çıkarız bı de oğlum bir gibi yemek uyku saati tam hava ısınıyor o uyurken yine de yarım bir saat çıkıyoruz üşümesin yeterCanim bulundugumuz yer çok soğuk.Eksi 7 derece falan.50 cm kar vardı.Daha kalkmadı.Cikarmak istemedim.Havaya bakıyorum hep ama ben bile çıkmaya korkuyorum.Gunes hiç yüzünü göstermedi.Yoksa cikarmak için firsat kolluyorum.
Müzik hep dinletiyorum.Banyo yaptırırken,uyuturken,altını degistirirken.Klasik muzik ve çocuk şarkıları dinletiyorum..
Biz de etimesguttayizOoo soğukta çıkılmaz Ankara'da havalar iyi gidiyor du son günlerde iyice soğumustu etimesguta kar bile yağmadı buhafta ısınıyor bakalım. iki çocuk olunca eşimi bekliyorum pazar günü çıkalım diye yarın iyi gibi ins öğlen çıkarız bı de oğlum bir gibi yemek uyku saati tam hava ısınıyor o uyurken yine de yarım bir saat çıkıyoruz üşümesin yeter
Aynen canm yadırgıyorlar bebekler herşeyden korkuyor benim kızım kapı gıcırtısından yüksek sesten hapşırmadan öksürmeden yoldan araba geçiyor egzoz sesinden motor sesinden yani değişik seslerden ürküyor hep alışık değil sesli ortama bütün günümüz evde sessiz geçiyor cünkü artık bende evde Tv sesini açıyorum alışsın diyeAynısını yaşadım bende depremden dolayı kaynanam da kalıyorum 2 haftadır orası sessiz sakin çocuk çok sakindi. Bugün anneme geldim kalabalıktı çocuk ağladı ağladı durmadı nasıl bağırdı kaka da yapmamıştı 1 haftadır dedim herhalde ondan ama yok sanırım kalabalığa gelmiyorlar
Bulaşma oranı düşük olan bi hastalık için neden kimyasal yüklensin vucuda, aşı karşıtı değilim benimki kar zarar hesabı.Zaten herkes kapmiyorki virüsü ya kaparsa diye yapılıyor kiyaslamamak gerekiyor önlem alıyoruz bütün aşılar gibi yuz kişide birşey olmaz bizimkine olur her hastalık da olduğu gibi.asi karşıtı olanlar da biz yaptirmadik hani birşey olmadı diyor.ozel asi zaten bulaşma olasılığı düşük olduğu için tercih annenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?