Doğrudur canım ben zaten kilosuna göre alıyorum hep bu dört numara 14 kiloya kadar diyor ama 12 kilo olunca giyemez aynı şey üç numarada da oldu 9 kiloya kadar yazıyordu ama 7 kiloya gelince küçük gelmeye başladı sleepy yazdığının iki kilo altından sonra küçük geliyor
Benim kızım 6 kilodan biraz az. kilosu çok değil uyandırmaya devam etmeliyim dimi. Dün gece emzirmeye çalıştım meme ağzında uyuyo emmiyo karnı toktu ama kilosu düzelsin diye 3 saatte bir kalkıyorum kalkmasam mı acaba
Kızlar bişey sorcam bnm kızım kakasını hep geriye dopru yapıyo yani bezin ön kısmına değil arkasına doğru gidiyo kaka bu yüzden de azıcık kaka yapsa sırtına badisine falan taşıyo diyorum aaa taşırmış bi bakıyorum çok kaka yok hep arkaya dopru gittiği için taşmış. Bezle alakalı olabilir mi
Ben kullanıyorum peluş tulumlardan antalya soğuk değil pek.. 2kat giydirip üstüne peluş tulum veya battaniyesiyle ya slingle yada bebek arabasiyla paso dışarda sayılırız biz
Ben kullanıyorum peluş tulumlardan antalya soğuk değil pek.. 2kat giydirip üstüne peluş tulum veya battaniyesiyle ya slingle yada bebek arabasiyla paso dışarda sayılırız biz
Ben direkt eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım. Bazı yerler reçete istiyormuş ama yapmak için. Onu sağlık ocağına sor canım telefonla. Rotateq daha iyi dedi bana doktorum.
Ben onu hiç görmemiştim şimdi sen diyince gördüm. Bunuda bugün kullandık baya memnun kaldım ben. Sicacikti içi cikardigimda. Eli ayagida içinde kaldı zaten, büyük aldım biraz. Üşütmedi