2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen sleepy nin bedenleri küçük cnm

Kilosuna gore doktora sor bence, gece ve gunduz degisiyonzaten, gece uyandirmiyorum ben, 5 saati de gecirmiyorum

Hangi bez bizde de aynı sleepy kullanıyorum ama çok yaptığı zaman yukarı değil yana gidiyor tasmiyor

Sleepy natural kullanıyorum önceden prima premium care kullanıyodum onda böyle olmuyodu bunda kaka direk arkaya dopru akıyo
Prima premium care bize çok iyi geliyor diğer hicbir bezi beğenmedim ( goon,sleepy,huggies,molfix hepsini kullandım)

Ben kullanıyorum peluş tulumlardan antalya soğuk değil pek.. 2kat giydirip üstüne peluş tulum veya battaniyesiyle ya slingle yada bebek arabasiyla paso dışarda sayılırız biz
Ben de mersindeyim havalar yakın birbirine ben de pelus tulumla çıkarayım aslında bu hafta havalar da gayet iyi ama

Sen yaptırdın mı canm rotateq daha mı iyi reçeteylemi alınıyor acaba yoksa direk eczaneden alabilirmiyim

Ben direkt eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım. Bazı yerler reçete istiyormuş ama yapmak için. Onu sağlık ocağına sor canım telefonla. Rotateq daha iyi dedi bana doktorum.

Tulum şeklinde güzelmiş ben puset battaniye almıştım monta gerek kalmadı çok sıcak tutuyor iki ay daha kullanırım sanirim

Ben onu hiç görmemiştim şimdi sen diyince gördüm. Bunuda bugün kullandık baya memnun kaldım ben. Sicacikti içi cikardigimda. Eli ayagida içinde kaldı zaten, büyük aldım biraz. Üşütmedi

Prima premium care bize çok iyi geliyor diğer hicbir bezi beğenmedim ( goon,sleepy,huggies,molfix hepsini kullandım)
Kesinlikle en iyisi premium care. Ben indirimden baya sleepy natural aldım bitmesini bekliyorum bitince tekrar premium care alıcam.

Ben kullanıyorum peluş tulumlardan antalya soğuk değil pek.. 2kat giydirip üstüne peluş tulum veya battaniyesiyle ya slingle yada bebek arabasiyla paso dışarda sayılırız biz
Ben de kısmet olursa mart ayının ilk haftası antalyaya geleceğim. Annemler orada. Gelip kuzumla gezmek istiyorum. Güneş kemiklerimizi ısıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…