2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben menenjit henüz araştırmadım. Menectra ve nimenrix diye 2 tane varmış. Menectra mi daha iyiymiş? Ay sonunda bexsero yapılacak bize.
Benim eczacı arkadaşlarım Menectra 'yi önerdi canım daha iyi diye. Ben bexseroyu yaptırmayacağım.

Bende kararsız kalmıştım o konuda ama yaptırmaya karar verdim bugün. Yapıyoruz bir şeyler de hayırlısı. Korkuyorum bi taraftanda.
Bexsero için mi kararsız kalmıştın canım? Onu ben de araştırdım baya ama çok olumlu geri dönüş almadim. O yüzden yaptırmayalım dedik.

Bexsero için mi kararsız kalmıştın canım? Onu ben de araştırdım baya ama çok olumlu geri dönüş almadim. O yüzden yaptırmayalım dedik.

Evet bexsero canım ya herkes başka bir şey diyor. Kuzenim eczacı 2 yaşında oğlu var, didik didik eder böyle şeyleri. Mesaj attım şimdi sen yaptırdın mi diye. Dönsün bakalım ne diyecek.

Evet bexsero canım ya herkes başka bir şey diyor. Kuzenim eczacı 2 yaşında oğlu var, didik didik eder böyle şeyleri. Mesaj attım şimdi sen yaptırdın mi diye. Dönsün bakalım ne diyecek.
Ya benim de çok yakın arkadaşım eczacı. Dediğin gibi didikler bu tarz konularda. Israrla Menectra dedi ve bexsero hakkında yeterli bilimsel çalışmaların olmadigi ve guvenilirligi konusunda tereddutler olduğunu söyledi

Öyle ama ingiltere aşı takvimine eklemiş bu aşıyı. Öyle olsa doğan her vatandaşına zorunlu tutar mı bilemedim. Öf ne zor iş bu aşı durumları ya

Kızlar benim oğlan zevkine çığlık atıyor. Bağırmayı öğrendi sürekli bağırıyor ve lama gibi tükürüyor bütün eve. Var mı böyle olan

Kızlar benim oğlan zevkine çığlık atıyor. Bağırmayı öğrendi sürekli bağırıyor ve lama gibi tükürüyor bütün eve. Var mı böyle olan
Benimki de bağırıyor yeni öğrendi Tükürmüyo da hep akıyo salyası benim kızım kendi kendine pek oynamıyo ama hemen ağlıyo sıkılıyo hep kucak istiyo oyun halısında bile 10 dk anca duruyo

Bizde eczaneye sipariş verdik rota aşısını yarın getirecek 280 tl perşembe günü yaptıracağız kontrole gidince ..Bugün doğum parasını aldım 400 tl pttden oda aşıya gitti ..

Off o bagirmalar bizde de var,gece gündüz demiyor iuüstelik.Tükürmüyor ama su ister gibi 'buuuuvv' der ya bebekler,öyle yapıyor dudaklarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…