2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de bağırıyor yeni öğrendi Tükürmüyo da hep akıyo salyası benim kızım kendi kendine pek oynamıyo ama hemen ağlıyo sıkılıyo hep kucak istiyo oyun halısında bile 10 dk anca duruyo

O kucak olayı bitirdi zaten beni, belim sakat artık eminim. Saatlerce gezdiriyorum sıpayı.

Daha dün gibiydi sanki ultrasyon resimlerini atardık ne ara doğdular büyüdüler bu bıdıklar

Yaa sorma geçenlerde ultrason fotosuna baktım gözlerim doldu. Mucize gibi bir sey.

Bizde eczaneye sipariş verdik rota aşısını yarın getirecek 280 tl perşembe günü yaptıracağız kontrole gidince ..Bugün doğum parasını aldım 400 tl pttden oda aşıya gitti ..

Benimki de kıyafete gitmisti

Off o bagirmalar bizde de var,gece gündüz demiyor iuüstelik.Tükürmüyor ama su ister gibi 'buuuuvv' der ya bebekler,öyle yapıyor dudaklarıyla

Annem elinde bezle arkamızdan geziyor. Benek bebek etti bütün halıları. Tükürüğünü püskürtüyor bazende o daha fena

Kızlar benimde dr üç saati geçirme dedi ek gıdaya kadar benim oğlumda gece kesintisiz 12 saate yakın uyuyor üç saatte bir uyandırmadan emziriyorum uyur halde emzirebiliyorsanız emzirin bence
Bir bebek 12 saat uyurmu nasıl olur diye yazacaktımki aralarda emziriyormuşsun .Bende öyleyim ilk gece uykusuna yattıysa 4 saat sonra kalkar sonraları ise 2 yada 1.5 saatte kalkar..

Bir bebek 12 saat uyurmu nasıl olur diye yazacaktımki aralarda emziriyormuşsun .Bende öyleyim ilk gece uykusuna yattıysa 4 saat sonra kalkar sonraları ise 2 yada 1.5 saatte kalkar..
Doğduğu günden beri böyle herkes değişir dedi ama hala değişmedi inşallah da değişmez bu düzen güzel böyle akşam 8 dedimi uyuyor sonra sabah 7 buçuk gibi kalkıyor bu süre zarfında hiç uyanmadan alıp iki ya da üç saatte bir emziriyorum hem ben dinleniyorum hem bebişim ama gündüz uykumuz hiç yok gibi akşamı iple çekiyorum

Ay çok beğendim bu pozu bende yapicam aynısından ama senin oğlan fit baya, çok güzel olmuş. Benimki sosis gibi, komik olur

Maşallah yavrum çok tatlı
Duzenli spor yapiyor eller ayaklar durmuyor hic olsuuuun cek gitsin sosis kollardan operis tesekkur ederiz

Maşallah.

Bacım sen örnek bebek doğurmuşsun tebrik ederim benim oğlan bana bazı şeylerin önemini öğretti 3 ayda, mesela gece uykusu, paha biçilemez bir şeymiş

Bacım sen örnek bebek doğurmuşsun tebrik ederim benim oğlan bana bazı şeylerin önemini öğretti 3 ayda, mesela gece uykusu, paha biçilemez bir şeymiş
Halbuki karnımdayken gece hiç uyutmazdı sürekli hareket halindeydi ben gebelikte çok uykusuzluk çektim ondan heralde Acıdı bebem bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…