Benimki de bağırıyor yeni öğrendi Tükürmüyo da hep akıyo salyası benim kızım kendi kendine pek oynamıyo ama hemen ağlıyo sıkılıyo hep kucak istiyo oyun halısında bile 10 dk anca duruyo
Peluş polyesterden yapılıyor diye biliyorum tabi polyesterde petrol plastik türevlerinden yani naylon terletir bence daha pamuklu şeyler tercih edebilirsiniz
Kızlar benimde dr üç saati geçirme dedi ek gıdaya kadar benim oğlumda gece kesintisiz 12 saate yakın uyuyor üç saatte bir uyandırmadan emziriyorum uyur halde emzirebiliyorsanız emzirin bence
Bir bebek 12 saat uyurmu nasıl olur diye yazacaktımki aralarda emziriyormuşsun .Bende öyleyim ilk gece uykusuna yattıysa 4 saat sonra kalkar sonraları ise 2 yada 1.5 saatte kalkar..
Bir bebek 12 saat uyurmu nasıl olur diye yazacaktımki aralarda emziriyormuşsun .Bende öyleyim ilk gece uykusuna yattıysa 4 saat sonra kalkar sonraları ise 2 yada 1.5 saatte kalkar..
Doğduğu günden beri böyle herkes değişir dedi ama hala değişmedi inşallah da değişmez bu düzen güzel böyle akşam 8 dedimi uyuyor sonra sabah 7 buçuk gibi kalkıyor bu süre zarfında hiç uyanmadan alıp iki ya da üç saatte bir emziriyorum hem ben dinleniyorum hem bebişim ama gündüz uykumuz hiç yok gibi akşamı iple çekiyorum
Doğduğu günden beri böyle herkes değişir dedi ama hala değişmedi inşallah da değişmez bu düzen güzel böyle akşam 8 dedimi uyuyor sonra sabah 7 buçuk gibi kalkıyor bu süre zarfında hiç uyanmadan alıp iki ya da üç saatte bir emziriyorum hem ben dinleniyorum hem bebişim ama gündüz uykumuz hiç yok gibi akşamı iple çekiyorum