2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
nazar değmesin seninki de baya saçliymis. Cok sevimli bi tek benim lokum kel sanırım hala
Yok canım aslında çok saçlı değil hatta ortası döküldü yenisi çıktı birde dik dik ben ve eşim dalgalı saçlarımız bu kime çekti bilmiyorum Ama seninkinin tamamı dökülmüş sanırım yenisi çıkmadımı daha maşallah çok tatlı nazar değmesin

Yok dökülmedi benimkinin saçları, doğduğundan beri böyle. Umarım bu kadar az saçı olmaz yavrumun. Bana çok benziyor ve ben de çok sacliyim ama bilemedim. Belki sonradan çıkar.

Bacım sen örnek bebek doğurmuşsun tebrik ederim benim oğlan bana bazı şeylerin önemini öğretti 3 ayda, mesela gece uykusu, paha biçilemez bir şeymiş
Ay ay sorma bende aynı dertten muzdaribim.gece uykusu gibisi yok kesintisiz uyumayı özledim valla

Hepsine kocaman maşallah bu da, benim minik meleğimsaçlarımız bağlanıyor teyzeler
Yerim yaa maşallah saçları ne güzel olmuş simdiden benin oğlan keltoş ama sonradan coşacak galiba anasinida öyleydi şimdi amazon ormanları masallah

Yerim yaa maşallah saçları ne güzel olmuş simdiden benin oğlan keltoş ama sonradan coşacak galiba anasonunda öyleydi şimdi amazon ormanları masallah
Bizimki doğduğunda böyleydi herkes çok şaşırıyordu ne kadar saçlı diyeensesini geçiyobnm hamilelikte çok midem yanıyodu alakası yok diyodum ama varmış

Bizimki doğduğunda böyleydi herkes çok şaşırıyordu ne kadar saçlı diyeensesini geçiyobnm hamilelikte çok midem yanıyodu alakası yok diyodum ama varmış
Maşallah çok tatlı kızçe Benim de çok yandı genizim hamilelikte bana da saçlı olcak dediler gerçekten öyle oldu benim kızçe de saçlı baya da döküldü artık dökülmez böyle devam eder heralde

Aynen ben elimde sütle yoğurtla gezdim felaket yanıyodu demekki alakası var. Senin kızına bayıldım zaten o ne tatlış bi gülüş maşallah subhanallah

Maşallah kuzuya. Benimki de yarın tam 3 aylık oluyor❤❤
Teşekkürler ..Ben normalde aralık 7 gösteriyordu ama kısmet işte bayağı erken geldi. Gece 3 gibi doğdu ilk aklıma gelenlerden biri bugün ayın kaçıydı acaba oldu .Ama tarih uyumu hoşuma gitti 19.11.19 sezeryan tarihi gibi

Benimde çok yandı yaa ama saçlı doğmadı pek.bilmemki alakası var mi yokmu

Kızlar birde sizinkiler elleriyle gözünü falan ovusturuyormu?benimki neredeyse gözünü çıkaracak eliyle yahu nasıl korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…