2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar kendiniz için d vitamini kullanıyor musunuz benim d vitamini depolarım boşaldı yine çok fazla vücut ve sırt ağrılarım var kızımın hergün 400 ıu alıyor kendimde 1000 ıu kullansam süte geçer mi acaba kızıma fazla gelmesin sonra

Ben kullanıyorum valla çünkü Benim d vitaminim her zaman azdı iyice azalmasın dedim hastaneden çıkarken vermişlerdi. Derecelerini bilmiyorum 50000/15 ml yazıyor üstünde monovit.Sonradanda hiç danışmadım doktora ne kadar daha kullanıyım diye .Gidince sorayim bir .

Kızlar sizinde bebeler saç çekmeye başladı mı valla bizimkisi tuttuğunu affetmiyor

4. Ay asilarini yaptiran var mi ? 9 martta olacak bizimki ates falan yapiyor mu merak ettim
Bizim yarın olacak ama ikinci ayda yapılanların ikinci dozu bu ikinci ayında yapmamıştı ateş inşallah yarında atrşlenmez

Senin biraz yüksek ben 300000 ıu lık kullanmıştım daha önce hiç d vitamini yoktu vucudumda o yüzden birden fazla yüklemiştik birde yüksek miktarsa kullanmak uzun vadede toksit etkisi yapıyormuş.Normalde kış olduğundan emziren anneler de Kullanıyor ama 18 yaş üstü 600ıu günlük miktarı var süte ne kadar geçiyor/geçmiyor onu bilmiyorum ben kullanırsam yüksek miktarda kullanmam lazım ki ağlarım geçsin.1000 ıu ile başlıcam artık

Kızlar bugün kızım sabahtam beri 3 kere kaka yaptı hepsi de mukuslu gibi yapış yapış yani mukuslu tam olarak nasıl bilmiyorum ama sümüksğ gibi yapış yapış. Alerjiden zaten şüpheleniyorum da çünkü birden bu 3.ay çok gazlı oldu acaba alerjiden mi sancı yapıyor anlamadım gittş ya of yarın doktora götüreyim alerrji için testler nasıl oluyor inel sütü alerjisi için. Hiç kan vermek de istemiyorum çocuğum çok ağlaycak

Anladım canım dr verince sorun olmaz diye düşünmüştüm .d vitamini de nasıl birşeyse sonucunun çıkması uzun sürüyor baktırayım desem. Bende 9 falandı d vitamini çok az yani şimdi kaç oldu bilmiyorum.

Açıkçası bizde de ara ara oluyor mukus hatta ilk zamanlarda ama alerji aklıma gelmedi çünkü başka belirti yok bizde .Yanı başka sebeplerden de olabilir belki mukus.Sizinkide öyledir bence yüzünde vücudunda yoksa .Tabi burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar bayağı hakim konuya belki alerjidir bilemiyorum.

Cok fazla bilgim yok ama sadece mukuslu kaka yeterli değilmiş canım egzama vücutta kızarıklık huzursuzluk kanlı kaka olması gerekiyormuş. Yaptıkları kan testi de 3 yasından önce dogru sonuç vermiyormuş biraz bekle gözlemle bence eğer kanlı kaka görürsen götür

Sadece kakada mukus ve gaz sancıları var yada karın ağrısı bilmiyorum ama kıvranıyor ve huysuz. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim kızlar fotoğraf atıp mide bulandırmak istemiyorum ama tam emin değilim yapış yapış ip ip oluyor kakası ama mukus öyle birşey mi

Canim bana ozelden atabilirsin ama bende pek sanmiyorum seninkinin alerjisi oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…