2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben kullanılmıyo diye biliyorum ama tam da emin değilim yani o yüzden de kullanmadım gerçi dogum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim oda hormonları bozuyo adet düzensizliği falan yapıyo
Evlenmeden önce yıllarca kullandım.Bilakis adetleri düzene sokuyor.Tabi düzenli adet görenlere etkisi nedir bilemem.Ama ben senelerce düzensiz adet gördüğüm için beni düzene soktu.

Evet canim kilo alimini onemsiyor cogu doktor hatta bizimki gorur gormez gelisimi iyi gorunuyor masallah dedi belki o yuzden alerji olmama ihtimali uzerinde durmustur bilemiyorum. Kakasinin renginin de normal oldugunu soyledi
Degildir inşallah canım düşüncesi bile rahatsız ediyor insanı

Bi kac ghndur kusmalar azalmisti baya ama bugun yine cok kustu kizim kekikten olmuş olabilir mi acaba

Neden 4.5 aymis bunu ilk kez duyuyorum

Evet canim ,ilkokul yillarinda astim bronsit beklenir demisti ilk kizimin doktoru oyle d eoldu malesef de oldu. Bronsit hic olmadi ama cocukluk astimi oldu, evdeki tum deterjanlari degistirdim, temizleme seklimi degistrdim filan derken insan alisiyo, herhangi bi alerjisi cikmamisti ama kafasi terliyordu kosunca filan dikkat edince hafif geciyor endiselenecek bis ey yok , ne hastaliklar var bunlara cok sukur

Evlenmeden önce yıllarca kullandım.Bilakis adetleri düzene sokuyor.Tabi düzenli adet görenlere etkisi nedir bilemem.Ama ben senelerce düzensiz adet gördüğüm için beni düzene soktu.
Valla olabilşr canım işte pek bilgim yok hic kullanmadım yanlış yönlenfirmek istemem ama ben emzirirken kullanılmıyo die duymustum sanki

Aynen öyle, en zor kısmı annem babam ve ben atlattık sanırım.
Aynen canım bende bir ay kaldım annemde ilk geldigimizde eşim bu kız hep mi böyle hep mi böyle ağlıyo diyip duruyordu Uzayda belki ilk baslarda yabancılar babasını görüyormuydu sık sık

Kızlar annem Alyayı en son 2 aylıkken görmüştü çok özlemişti bugün geldi. Ama alyayı kucağına bile alamıyor annem aldığı an basıyor çığlığı alya. Elleri kolları titriyor anneme bakınca dudaklarını büzüyor sonrada ağlamaya başlıyor çok felaket korkuyo ben alıyorum susuyor. Büyük kızım bu aylarda hiç yabancılık çekmezdi herkesin kucağına giderdi bu kızım acaba biraz yabani mi olacak. Birde annem dediki hiç sese alıştırmamışsınz çocuğu yüksek sesten korkuyo halbuki ablası çok gürültü yapar demekki onun sesine alıştı annem konuşunca korkuyokadın ne heveslerle geldiinşallah yarın biraz daha alışır. Sizinkilerde de varmı insan seçme durumu?

Ben de kullanılıyor diye biliyorum

Ben sormuştum doktora emzirirken kullanılmıyor dedi Sadece progestreron içeren doğum kontrol hapları var onlar kullanılıyormuş diğerleri kullanılmıyor progesteron içerenler sütten az miktarda geçiyormuş diye biliyorum

Evet zor gercekten Allah sifa versin tüm kuzulara..

Ayy dogruymus demekki astım ne sekilde etkiledi peki kuzucugu? Baslarda zorlandin mi ? Ya tabiki oyle Rabbim beterinden korusun buna şükür ama insan elde olmadan üzülüyor

Ay yok anacım keske benimkide secse biraz diyorum yaa. Bi bebek herkese mi güler gülüyo arkadas kendini muayene eden doktorun suratina bakip gülüyo halbuki doktor isini yapiyo o sirada a desen gülüyo b desen gülüyo deli midir nedir nazar etcekler diye korkuyorum gülme oglum diyorum yok dinlemiyo

Karşıdan konuşunca bizimkide gülüyor ama kucağa gitmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…