- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Evlenmeden önce yıllarca kullandım.Bilakis adetleri düzene sokuyor.Tabi düzenli adet görenlere etkisi nedir bilemem.Ama ben senelerce düzensiz adet gördüğüm için beni düzene soktu.Ben kullanılmıyo diye biliyorum ama tam da emin değilim yani o yüzden de kullanmadım gerçi dogum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim oda hormonları bozuyo adet düzensizliği falan yapıyo
Eşin çok şanslı valla cocugu kocaman oldu öyle geliyor
Amin inşallah canımEvet bulent beyden de memnun olan cok var insallah fayda gorebilecegimiz doktorlarla karsilasiriz hepimiz
Degildir inşallah canım düşüncesi bile rahatsız ediyor insanıEvet canim kilo alimini onemsiyor cogu doktor hatta bizimki gorur gormez gelisimi iyi gorunuyor masallah dedi belki o yuzden alerji olmama ihtimali uzerinde durmustur bilemiyorum. Kakasinin renginin de normal oldugunu soyledi
Neden 4.5 aymis bunu ilk kez duyuyorumBizimki ust sinirda degil ama normal seyrediyor 3 aylikken 6 kiloydu mesela. Kabak tatlisi gaz yapiyormus yeni ogrendim bugun yemeyecegim bakalim nasil olacak. Surekli kan alacaklarini sanmiyorum 1 kereye mahsus alindi bence ama cok agladi yavrum tabibu arada doktorumuz alerjik bebeklerde ek gidaya 4bucuk aylikken geciyoruz dedi. Ek gidada uzun sure sebze meyve seklinde gidecek zaten kakasinin durumuna gore diyet actiriyorlar buda ne zaman olur bilinmez belki 6. Ay belki 9. Ay
Evet canim ,ilkokul yillarinda astim bronsit beklenir demisti ilk kizimin doktoru oyle d eoldu malesef de oldu. Bronsit hic olmadi ama cocukluk astimi oldu, evdeki tum deterjanlari degistirdim, temizleme seklimi degistrdim filan derken insan alisiyo, herhangi bi alerjisi cikmamisti ama kafasi terliyordu kosunca filan dikkat edince hafif geciyor endiselenecek bis ey yok , ne hastaliklar var bunlara cok sukurEvet gecici bir durum diye avutuyorum kendimi ama bu alerji vucuttan atilmiyomus gibi bisey okudum bi yerde. Mesela sut urunleri alerjisi geciyor evet ama alerjik rinit olarak devam ediyor mesela hayati boyunca. Boyle durumlar olabiliyormus. Genetik diyenler de var benim esimin de alerji problemi var rinit seklinde ona mi cekti acaba diyorum
Valla olabilşr canım işte pek bilgim yok hic kullanmadım yanlış yönlenfirmek istemem ama ben emzirirken kullanılmıyo die duymustum sankiEvlenmeden önce yıllarca kullandım.Bilakis adetleri düzene sokuyor.Tabi düzenli adet görenlere etkisi nedir bilemem.Ama ben senelerce düzensiz adet gördüğüm için beni düzene soktu.
Aynen canım bende bir ay kaldım annemde ilk geldigimizde eşim bu kız hep mi böyle hep mi böyle ağlıyo diyip duruyorduAynen öyle, en zor kısmı annem babam ve ben atlattık sanırım.
Ben de kullanılıyor diye biliyorumKızlar yarın doktora da soracağım ama önce bilenler cevaplarsa sevinirim.
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılır mı??
Bende pcos var,çene bölgemde tuylenme oluyordu lazerle baya bitmişti.Doğumdan sonra hormonlar tepetaklak oldu ve tekrar tuylenme başladı.Dün lazer epilasyona başladım.Beraberinde hormonlar düzene girsin diye ve korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor.Emzirmeye bi etkisi var mı?Süte geçiyor mu?
Ben sormuştum doktora emzirirken kullanılmıyor dedi Sadece progestreron içeren doğum kontrol hapları var onlar kullanılıyormuş diğerleri kullanılmıyor progesteron içerenler sütten az miktarda geçiyormuş diye biliyorumKızlar yarın doktora da soracağım ama önce bilenler cevaplarsa sevinirim.
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılır mı??
Bende pcos var,çene bölgemde tuylenme oluyordu lazerle baya bitmişti.Doğumdan sonra hormonlar tepetaklak oldu ve tekrar tuylenme başladı.Dün lazer epilasyona başladım.Beraberinde hormonlar düzene girsin diye ve korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor.Emzirmeye bi etkisi var mı?Süte geçiyor mu?
Evet zor gercekten Allah sifa versin tüm kuzulara..Bence de alerji genetik benim ailemden bana miras kaldı alerji birçok şeye alerjik vardır.iki oğlumda da var.buyuk oğlum.atopik egzamaslı bebeğimde şimdilik süt ürünlerine alerjisi var kontrol amaclı yumurta da yemiyorum.cok.zor bir durum ilerde astim.ya da rinit tarzı rahatsızlığa cevirmesi
Ben de rota yi 3 te yaptırdım üç dozluk olandan menenjit i sormayı unuttumCanım ben ilk rotayı 2. ayda yaptırdım.
Menenjiti de 3. Ayda yaptırdım bexsero
Hemşire 4 ayda gel dedi ikincisi için3-5-7 dedi bizim doktorumuz
Sanırım kakanin daha cabuk toparlanmasi icin yani kivaminin katilasmasi icin. Cok meshur bulent sekerel de bu sekilde uyguluyormus benimkide boyle soylediNeden 4.5 aymis bunu ilk kez duyuyorum
Ergobaby 360 tavsiye ederimKanguru olarak ne tavsiye edersiniz
Ayy dogruymus demekkiEvet canim ,ilkokul yillarinda astim bronsit beklenir demisti ilk kizimin doktoru oyle d eoldu malesef de oldu. Bronsit hic olmadi ama cocukluk astimi oldu, evdeki tum deterjanlari degistirdim, temizleme seklimi degistrdim filan derken insan alisiyo, herhangi bi alerjisi cikmamisti ama kafasi terliyordu kosunca filan dikkat edince hafif geciyor endiselenecek bis ey yok , ne hastaliklar var bunlara cok sukur
Ay yok anacım keske benimkide secse biraz diyorum yaa. Bi bebek herkese mi güler gülüyo arkadas kendini muayene eden doktorun suratina bakip gülüyo halbuki doktor isini yapiyo o siradaKızlar annem Alyayı en son 2 aylıkken görmüştü çok özlemişti bugün geldi. Ama alyayı kucağına bile alamıyor annem aldığı an basıyor çığlığı alya. Elleri kolları titriyor anneme bakınca dudaklarını büzüyor sonrada ağlamaya başlıyor çok felaket korkuyo ben alıyorum susuyor. Büyük kızım bu aylarda hiç yabancılık çekmezdi herkesin kucağına giderdi bu kızım acaba biraz yabani mi olacak. Birde annem dediki hiç sese alıştırmamışsınz çocuğu yüksek sesten korkuyo halbuki ablası çok gürültü yapar demekki onun sesine alıştı annem konuşunca korkuyokadın ne heveslerle geldi inşallah yarın biraz daha alışır. Sizinkilerde de varmı insan seçme durumu?
Karşıdan konuşunca bizimkide gülüyor ama kucağa gitmek istemiyorAy yok anacım keske benimkide secse biraz diyorum yaa. Bi bebek herkese mi güler gülüyo arkadas kendini muayene eden doktorun suratina bakip gülüyo halbuki doktor isini yapiyo o siradaa desen gülüyo b desen gülüyo deli midir nedir nazar etcekler diye korkuyorum gülme oglum diyorum yok dinlemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?