2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün benim kızımın sabah kakasında da 3 tane mukus vardı kahvaltıda sütlü kahve içmiştim aacaba ondan mı ki gün içinde de yaptıklarında da az az vardı daha önce bir aylıkken bir kaç bezi de mukusluydu tek aşına mukus alerjen göstergesi değilm diye biliyorum ara ara bebekler de oluyormuş

Anne sütü alan bebeklerde mukuslu kaka olabilir seninde dedigin gibi tek basina alerji belirtisi degil canim korkma

Kızlar sizinde bebeler saç çekmeye başladı mı valla bizimkisi tuttuğunu affetmiyor
Ben hergün avucundan topluyorum saçlarımı sadece saçımızı çekmekle kalmıyor.Yüzümüzü gözümüzü de çiziyor.Burnumu sıkıyor.Ablası diyor ki; anne bu bebek değil düşman sanki
Bugün babam gelmişti görmeye,adamın bıyıklarını yoldu.

hepsi aynı bu kuzuların

İnek sütü alerjisi olursa emzirmek dışında mama nasıl olacak özel maması varmış galiba o faydalı mı ki of ya keşke emseydi barş ne de olsa anne sütü ben hiçbirşey yemezdim. Ama maalesef huysuzlukla birlikte emmiyor artık bağırıp ağlıyor sürekli. Tabi kesin alerji mi bilmiyorum yarın doktora götürcem

İdrarında az enfeksiyon da vardı bilmiyorum p yapat mı ama bi doktor antibyotik verdi diğeri gefek yok dedi

Kızlar oturmaya başladımı sizin bebeler.bizimki oturur vaziyette durmak istiyor buaralar hep.doktorada sormadık destekli oturabilirmi diye

Atak haftasinda kirk hafta bitimimi olacak hesaplarken cnm

Cnm 2 Aralık'ta doğdu 39 +0 hangi tarih olacak simdi

Hem de opersin bol bol

Kaka tahlili yapiyorlar, gizli kan var mi yok.mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…