Kucaga da gidiyor yeter ki onunla ilgilenilsin konusulsun ondan mutlusu yok şımarık bişey oldu cikti başımızaKarşıdan konuşunca bizimkide gülüyor ama kucağa gitmek istemiyor
Benimki de otobüsün tekerleği diye bir çocuk şarkısı var ona bayılıyor. Kıkır kıkır gülüyor onu açıncaSizinkilerin de sevdigi sarkilar var mi ? Benimki mesela kırmızı balığa bayılıyor duydugu an başlıyor kikirdemeye agulamayahatta bazi kriz anlarinda bile onunla susturuyorum
Aynen canım bende bir ay kaldım annemde ilk geldigimizde eşim bu kız hep mi böyle hep mi böyle ağlıyo diyip duruyorduUzayda belki ilk baslarda yabancılar babasını görüyormuydu sık sık
Ben bu atak haftasına hic bakmıyorum doğması gereken tarihten hesaplanıyrmus galiba benim kızım 42. Haftada doğdu 40. Hafta olarak mı hesaplıycam. Anne yanında olmak cok iyi valla ne yemek derdi oluyo ne çamasır ne bulasık ben hep kızımla ilgileniyodum ama eve gelince öyle değil ev isleri hic bitmiyo zaten benşm kızda pek arsızYok canım ya malesef 3 defa gördü toplam. Umarım çabuk alışır. 2 gün sonra da atak haftası başlıyor, çok ağır geçiyor bizim ataklar. Nerdeyse hiç uyumuyor o hafta. İşimiz zor gibi.
Anne yanında kalmak da ayrı bir güzel ama dimi
Ben bu atak haftasına hic bakmıyorum doğması gereken tarihten hesaplanıyrmus galiba benim kızım 42. Haftada doğdu 40. Hafta olarak mı hesaplıycam. Anne yanında olmak cok iyi valla ne yemek derdi oluyo ne çamasır ne bulasık ben hep kızımla ilgileniyodum ama eve gelince öyle değil ev isleri hic bitmiyo zaten benşm kızda pek arsızEşimde hic islere yardımcı olmuyo sadece aylayı biraz tutuyo flan ağlayınca al annesi acıktı heralde diyo
Benim kızım zaten bana hiç iş yaptırmıyo tuvalete bile koşa koşa gidip geliyorm uyanıkken kucak istiyo uykusu gelince ağlıyo emmiyo bşr saat uğrasıyorum nerdeyse her uyumasında valla ama haftasına bakıp canımı sıkmaym diye bakmamıştım bi bakıyımCanım 40. haftadan hesaplayacaksın. Tam dogmasi gereken güne göre yani. Cidden tutuyor. Bence bak, en azından hazırlıklı olursun, kac gün sürecek bilirsin. Bizim hiç şaşmadı. Cts günü başlıyor yeni atak haftası. Biliyorum kök söktürecek. Yemeklerimi fln yarın fazla fazla yapıp dondurucuya aticam.
Benm kız atak haftasındaymış zaten bitmesine de20 gün varmış iki üç gün önce sabaha kadar uyumadı onda mı basladı acabaCanım 40. haftadan hesaplayacaksın. Tam dogmasi gereken güne göre yani. Cidden tutuyor. Bence bak, en azından hazırlıklı olursun, kac gün sürecek bilirsin. Bizim hiç şaşmadı. Cts günü başlıyor yeni atak haftası. Biliyorum kök söktürecek. Yemeklerimi fln yarın fazla fazla yapıp dondurucuya aticam.
En basta korktum ama korkulacak bi sey deil cok sukur, her alti ayda bir kontrole gdiyorduk Hacettepe alerjiye goturdum, koruma şase ve en az dozda fısfıs kullanmistikAyy dogruymus demekkiastım ne sekilde etkiledi peki kuzucugu? Baslarda zorlandin mi ? Ya tabiki oyle Rabbim beterinden korusun buna şükür ama insan elde olmadan üzülüyor
Dikkat etriginde ve genel olarak 7 yasina kadar geciyor dedi doktor, bu cocukluk astimi bizim bildigimiz astim gibi deilAyy dogruymus demekkiastım ne sekilde etkiledi peki kuzucugu? Baslarda zorlandin mi ? Ya tabiki oyle Rabbim beterinden korusun buna şükür ama insan elde olmadan üzülüyor
Yerim yaBenimki de otobüsün tekerleği diye bir çocuk şarkısı var ona bayılıyor. Kıkır kıkır gülüyor onu açınca
Anladim canim cok tesekkur ederim uzun uzun anlatmissinEn basta korktum ama korkulacak bi sey deil cok sukur, her alti ayda bir kontrole gdiyorduk Hacettepe alerjiye goturdum, koruma şase ve en az dozda fısfıs kullanmistik
Gece oksurugu bazen kuru, bazen balgamli.
Diger cocuklara gore terlemede aşırılık ( her cocuk tek atlet yedek koyiyorsa ben iki uc birakiyordum )
Abur cubur gbi paketli gidalar oksuruk yapiyordu ( belki hee cocukta olmayabilir )
Her gribinde usutmesinde buhar kullaniyorduk ( nebulüzator almak lazim )
Yun yorgan gibi, camasr gbi toz yapacak, akar olacak seyleri odasinda bulundurmadim, organik deterjanlar kullaniyoruz ve son durulama hep sirkeyle oluyor
Ilki 2.aymi yapılmıştıHemşire 4 ayda gel dedi ikincisi için
Evet zordu gerçekten. Parmaklarının arası hep tiftik topluyordu. Eldiven yetiştiremiyorum. Takması ayrı eziyetti zaten. Şimdi eşleriyle keşif halinde. Oyuncaklarını tutup ağzına götürmeye çalışıyorİlk hafta kullandım eldiven sonra kullanmadım hiç sevmiyorum ben de elleriyle daha güzeller törpü kullandım ilk haftalar şimdi normal makas gibi olan tırnak makası kullanıyorum cnm bu zamana kadar eldiven zor olmadı mi
Ben kullanmayacağım doğum kontrol hapı. Süt etkilenir mi bilmiyorum ama diğer yöntemlerle korunsanız olmaz mı? Bende de pcos var. Yüzümdeki tüyler hiç bitmeyecek ama yine de lazer epilasyon yaptırıyorum. Hamilelikte aynen devam ediyordu ayzı şiddetiyle ama emzirirken sanki azaldı. Hormonlar mı baskılanıyor ne.Kızlar yarın doktora da soracağım ama önce bilenler cevaplarsa sevinirim.
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılır mı??
Bende pcos var,çene bölgemde tuylenme oluyordu lazerle baya bitmişti.Doğumdan sonra hormonlar tepetaklak oldu ve tekrar tuylenme başladı.Dün lazer epilasyona başladım.Beraberinde hormonlar düzene girsin diye ve korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor.Emzirmeye bi etkisi var mı?Süte geçiyor mu?
Arada bir kayınvalidemlere gidiyoruz. Oğlanı görünce tabi hemen kucağa alıp sevmek istiyorlar. Bizimkisi dudaklarını büzüp ağlıyor. Sürekli gördüğü insanlar değil ki . Bizimkisi babasında ve bende susuyor. Bize alıştı napsın. Yabancılaşmıştır seninki de . Daha sık görüşmelerini sağlasak alışacaklar belki.Kızlar annem Alyayı en son 2 aylıkken görmüştü çok özlemişti bugün geldi. Ama alyayı kucağına bile alamıyor annem aldığı an basıyor çığlığı alya. Elleri kolları titriyor anneme bakınca dudaklarını büzüyor sonrada ağlamaya başlıyor çok felaket korkuyo ben alıyorum susuyor. Büyük kızım bu aylarda hiç yabancılık çekmezdi herkesin kucağına giderdi bu kızım acaba biraz yabani mi olacak. Birde annem dediki hiç sese alıştırmamışsınz çocuğu yüksek sesten korkuyo halbuki ablası çok gürültü yapar demekki onun sesine alıştı annem konuşunca korkuyokadın ne heveslerle geldi inşallah yarın biraz daha alışır. Sizinkilerde de varmı insan seçme durumu?
Biz rota aşısını 101 günlükken yaptık. 2. Dozu 2 ay sonra.Hemşire 4 ayda gel dedi ikincisi için
Bizimki her gün babannesini görüyor ona alıştı artık kucağına gidiyor ama annanesine alışık değildi o yüzden ağladı dudaklarını büzdü o dudak büzmesine zaten bitiyorumArada bir kayınvalidemlere gidiyoruz. Oğlanı görünce tabi hemen kucağa alıp sevmek istiyorlar. Bizimkisi dudaklarını büzüp ağlıyor. Sürekli gördüğü insanlar değil ki . Bizimkisi babasında ve bende susuyor. Bize alıştı napsın. Yabancılaşmıştır seninki de . Daha sık görüşmelerini sağlasak alışacaklar belki.
Doktor en az 6.aya kadar onaylamadı zaten.Sütü azaltıcı etkisi varmış.İcinde östrojen ve progesteron hormonu olduğu için..Ben kullanmayacağım doğum kontrol hapı. Süt etkilenir mi bilmiyorum ama diğer yöntemlerle korunsanız olmaz mı? Bende de pcos var. Yüzümdeki tüyler hiç bitmeyecek ama yine de lazer epilasyon yaptırıyorum. Hamilelikte aynen devam ediyordu ayzı şiddetiyle ama emzirirken sanki azaldı. Hormonlar mı baskılanıyor ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?