2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide erken geldi 37.haftada 4 aralıkti normalde doğum 18kasim oluverdi bende 40.haftayi beklemedim.cok şükür sağlıklı ya bunada şükür
Bende erken gelsin normal dogum olsun diye :) ama kızım 40. Haftada 18 kasımda sezeryanla oldu aynı günmüş dogumlari

Kızlar kızımın kakasında bir kaç seferdir Küçük saç kılı görüyorum.Ellerini sürekli ağzına sokuyor bazen ağzında kıl görüp alıyorum göremediklerimi yutuyor büyük ihtimal bugün de 3-4 tane bir arada kıl vardı kakasında saçlarını kessem mi acaba böyle sürekli yutarsa bir zararı olucak diye korkuyorum

Bende kaynar sirkeli suyun içine atıyorum bekletiyorum baya silikon ucunu benimkinde sünger yok herseferinde aynı işlemi uyguluyorum

Ya sorma onu bende gördüm birkez ellerini ağızlarına goturduklerinden oluyor sanırım.birde gece emzirirken memede kıl falan olur diye etrafını silip veriyorum ben hep

Bende denk geldim iki uc tane vardı kakasinda büyük ihtimalle gözümüzden kaçan saç kıllarını yutmuşlar birşey olurmu bende merak ediyorum

Çok şükür sağlıkla geldiler. Hakkımızda hayırlısı buymuş. sezeryan dan sonra ki acıyı görünce dikişler aşağıda olsa hiç dayanamazmışım dedim
Doktor banada öyle dedi çünkü bebeğim iriydi normal diye diretme ona bebek karar versin yoksa çok zorlanirsin dedi.dedigi gibide oldu bebek karar verdi ansızın kakasini yaptı hop sezeryan ama ben sezeryanda hiç zorlanmadım ya ıyikide sezeryan olmuşum

Biraz geç toparladım ondan zor geldi galiba bana pıhtı vardı atamadım ama şuan ıyiki diyorum üzerinden biraz zaman gecince hafifledi sanırım acılarım

Kizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Ben kullanıyorum gerçekten etkili bir pisik kremi ve sayesinde hemen atlatıyoruz çok şükür

Biraz geç toparladım ondan zor geldi galiba bana pıhtı vardı atamadım ama şuan ıyiki diyorum üzerinden biraz zaman gecince hafifledi sanırım acılarım
Evet ya bende normal yapsaydım kesin daha çok zorlanirdim bebeğim 4kiloydu bide haftasını bekleseydi maşallah kaç doğardı bilmem

Ben bikaç sefer büyük saç kılı gördüm çok moralim bozuluyor sanırım benim saçlarım ağzına giriyo omuzumdayken omuzuma dökülen saçlar annem çok tehlikeli dedi saç tutmak. Saç içerde büyüyebilrmiş uzayabilir iş kökü beslenirse. Çok korktum. Daha dikkatli olucam artık.

Ben de ayni sekilde yaptim canim ve atak haftasi geldi uykusuz geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…