Kızlar kızımın kakasında bir kaç seferdir Küçük saç kılı görüyorum.Ellerini sürekli ağzına sokuyor bazen ağzında kıl görüp alıyorum göremediklerimi yutuyor büyük ihtimal bugün de 3-4 tane bir arada kıl vardı kakasında saçlarını kessem mi acaba böyle sürekli yutarsa bir zararı olucak diye korkuyorum
Kizlar burun aspiratör un ucunu değiştiriyorsunuz her seferin de ben şöyle birşey yapıyorum işlem bittikten sonra yıkıyorum süngeri atıp yerine banyo süngeri var ya bebislerin ondan kesip koyuyorum gayet de güzel oluyor yoksa çok para gidiyor gerek yok bence
Kızlar kızımın kakasında bir kaç seferdir Küçük saç kılı görüyorum.Ellerini sürekli ağzına sokuyor bazen ağzında kıl görüp alıyorum göremediklerimi yutuyor büyük ihtimal bugün de 3-4 tane bir arada kıl vardı kakasında saçlarını kessem mi acaba böyle sürekli yutarsa bir zararı olucak diye korkuyorum
Ya sorma onu bende gördüm birkez ellerini ağızlarına goturduklerinden oluyor sanırım.birde gece emzirirken memede kıl falan olur diye etrafını silip veriyorum ben hep
Doktor banada öyle dedi çünkü bebeğim iriydi normal diye diretme ona bebek karar versin yoksa çok zorlanirsin dedi.dedigi gibide oldu bebek karar verdi ansızın kakasini yaptı hop sezeryan ama ben sezeryanda hiç zorlanmadım ya ıyikide sezeryan olmuşum
Kizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Doktor banada öyle dedi çünkü bebeğim iriydi normal diye diretme ona bebek karar versin yoksa çok zorlanirsin dedi.dedigi gibide oldu bebek karar verdi ansızın kakasini yaptı hop sezeryan ama ben sezeryanda hiç zorlanmadım ya ıyikide sezeryan olmuşum
Kizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Ben bikaç sefer büyük saç kılı gördüm çok moralim bozuluyor sanırım benim saçlarım ağzına giriyo omuzumdayken omuzuma dökülen saçlar annem çok tehlikeli dedi saç tutmak. Saç içerde büyüyebilrmiş uzayabilir iş kökü beslenirse. Çok korktum. Daha dikkatli olucam artık.
Kızlar uyku konusunda rahat bıraktım ben Uzayı dünden beri. Yoruldu artık uyusun falan demiyorum hiç. Iyice uykusu geliyor hatta bana kızmaya başlıyor işte o zaman uyutuyorum. Uyumasi 10 dakika sürüyor o noktaya geldikten sonra zaten. Üstelik daha verimli oldu böyle. Gündüz 4 saat falan uyuyor toplam. Akşam da 7 de yatıyor sabah 7de uyanıyoruz. Gece 3 defa kalkıyor meme ve kaka için. Baya rahat ettim. Tabi atak haftası geliyor 4 gün kaldı. Yine başa döneriz