MaşallahEvet ya bende normal yapsaydım kesin daha çok zorlanirdim bebeğim 4kiloydu bide haftasını bekleseydi maşallah kaç doğardı bilmem
[/QUOTE]Aksine bizim de negatif cıktı ve cocuk doktoru süt alerjisi yok diyet yapmana gerek yok dedi ve ben tedbirli bir şekilde iki gün kibrit kutusu kadar peynir yedim ve direkt kakadan kan geldi.suan gastro ve alerji doktorundan takip başladı ilk iki hafta süt ve yumurta kestirdiler.dun yumurtayı actirdilar.ins vücut tepki vermez st: 63029935, member: 933928"]
Bizim pozitif çıktı süt alerjisi var diyebilir miyiz. Doktora neye alerjisi var belli mi dedim deneyerek bulacaz dedikesin birşey demedi
Bize alerjiden dolayı reflu vardır demişti doktor aşırı kusuyor kızım ama bizim gizli kanda çıktı. Ben instagramdan bir video izlemistim sırtına yanlarına falan masaj yapınca kakasinda mukus oluyormuş başlarda az az oluyordu sırtını ovaladigim için mukus olduğunu düşündüm ki bebeklerde olabiliyormuş. Bir ay önce süt urunlerini falan tükettim dikkat etmedik yüzünde egzama oldu,bez bölgesinde pişik arttı ayrıca kakası tamamen köpük ve mukus oldu. Böyle olunca alerjiden şüphelendim.Bugün verdik bakıldı negatif çıktı ama kanda da baktırmak istiyorum bazen çıkıyormuş hatta kanda bile çıkmıyormuş of napcam ya. Doktor reflü de olabilir dedi ilaç verdi 1 hafta denicez ama bilmiyorıö kakası çok mukuslu reflü de bu olmaz ki belki hem reflü hem alerjisi vardır
Valla ben de zor okuyorum iki çocukla40+0 tarihi alınacak canim. Anca cvp verdim kusura bakma yolculuk vardı dün
Ben normal suyla yıkıyorum sen iyi yspiyorsunBende kaynar sirkeli suyun içine atıyorum bekletiyorum baya silikon ucunu benimkinde sünger yok herseferinde aynı işlemi uyguluyorum
Benimde poposu kızarık, kusuypr sürekli, öok uykusuz ve huysuz, kakası bayağı muluslu ve 2 gündür çok fazla kaka yapıyor ben alerjşden çok şüpheleniyorum kakada çıkmadı ama ben emin değilim. Kanda da çıkmayabilirmiş bebek küçük olduğu için ama diyet uapmam lazım da bebek mama yiyor genelde emmiyor napcam bilmiyorumBize alerjiden dolayı reflu vardır demişti doktor aşırı kusuyor kızım ama bizim gizli kanda çıktı. Ben instagramdan bir video izlemistim sırtına yanlarına falan masaj yapınca kakasinda mukus oluyormuş başlarda az az oluyordu sırtını ovaladigim için mukus olduğunu düşündüm ki bebeklerde olabiliyormuş. Bir ay önce süt urunlerini falan tükettim dikkat etmedik yüzünde egzama oldu,bez bölgesinde pişik arttı ayrıca kakası tamamen köpük ve mukus oldu. Böyle olunca alerjiden şüphelendim.
Ben kullanıyorum ama çok etkili değilKizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Allah yardımcımızolsun zor gerçekten. Ben diyet yaptığım halde emdigini kusmuştu sinirlerim bozuldu oturup ağladım ilk diyete başladığım günlerde. Hem birşey yanıyordum hemde ayniydi kizim çok şükür şuan biraz olsun azaldı gibi kusmalar.dediginiz gibi poposuda sürekli kızarıklık her bez değişiminde pişik kremi surname rağmen etki etmiyordu.Benimde poposu kızarık, kusuypr sürekli, öok uykusuz ve huysuz, kakası bayağı muluslu ve 2 gündür çok fazla kaka yapıyor ben alerjşden çok şüpheleniyorum kakada çıkmadı ama ben emin değilim. Kanda da çıkmayabilirmiş bebek küçük olduğu için ama diyet uapmam lazım da bebek mama yiyor genelde emmiyor napcam bilmiyorum
Aynen iki üç yaşına kadar kanda cikmayabilirmis. Alerjisi varsa mamadan da artmış olabilirBenimde poposu kızarık, kusuypr sürekli, öok uykusuz ve huysuz, kakası bayağı muluslu ve 2 gündür çok fazla kaka yapıyor ben alerjşden çok şüpheleniyorum kakada çıkmadı ama ben emin değilim. Kanda da çıkmayabilirmiş bebek küçük olduğu için ama diyet uapmam lazım da bebek mama yiyor genelde emmiyor napcam bilmiyorum
bende solomombaby var daha pek kullanamadım ama güzel herkes memnun genelde solomombaby den popo kısmına dikkat et çok dar olmasın büyünce küçük gelebilir.Tek fonksiyonlu ideal bence Zaten bebek ağırlaşınca kullanması zor oluyo beli ağrıtıyorKızlar kanguru alcam da sizce bu nasıldır bilgisi olan var mı veya hangisini tavsiye edersiniz çokta pahalı bişey almak istemiyorum belki sevmez kullanamam diye
Benimki 2 haftadır atıyor canım yüzümü yaklaştırıp onu güldürmeye çalıştığımda sevdiğimde gülüyor kahkahaylaKızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evdeBir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı ❤
Kızlar kanguru alcam da sizce bu nasıldır bilgisi olan var mı veya hangisini tavsiye edersiniz çokta pahalı bişey almak istemiyorum belki sevmez kullanamam diye
Benimki 2 haftadır atıyor canım yüzümü yaklaştırıp onu güldürmeye çalıştığımda sevdiğimde gülüyor kahkahaylaBi de iki gündür bağırmaya çığlık atmaya çalışıyor önce
Ikınıyor ıkınıyor sonra Bi çığlık geliyo ama sevinç çığlığı tarzında yoksa ağlarkenki çığlığı kimse bizim kızdan daha iyi yapamaz maşallahı var
Bide ona bakıyım herkes kullandıgına göre iyi demekki bende alcam da insallah sever kızım havalar da ısınıyo gezeriz artık dört ay olcak valla evde tıkıldık kaldık sıkılıyoeum artıkBende solomombaby var 1 2 kere koyduk avmde en fazla yarım saat durdu henüz küçük ya tam anlamadı heralde korktu gibi bu ay yine deniycem bakalım koymayı. İçinde dursa aaah ah yürüyüşlere gidicem.
Tamam canım sagolbende solomombaby var daha pek kullanamadım ama güzel herkes memnun genelde solomombaby den popo kısmına dikkat et çok dar olmasın büyünce küçük gelebilir.Tek fonksiyonlu ideal bence Zaten bebek ağırlaşınca kullanması zor oluyo beli ağrıtıyor
Canım yalnız her yöne olan modeller var bence ondan al. Benimki tek yöne bebek sadece sana doğru bakabiliyor. Biraz büyüdüler mi etrafa bakmak eğlenceli olabilir dışarı dönük koyarsın huysuzluk da etmez hem. Aklında olsun.Bide ona bakıyım herkes kullandıgına göre iyi demekki bende alcam da insallah sever kızım havalar da ısınıyo gezeriz artık dört ay olcak valla evde tıkıldık kaldık sıkılıyoeum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?