2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben sürekli ağzını açıp bakmıyorum ama nerden gidiyor saçlar içine bilmiyorum saç içerde büyümez canm zannetmiyorum öyle bişey olsn ben ciğerlerine kaçmasından korkuyorum köpek kedi kılı ciğerlere kaçıyor ya

Kizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Bende kullaniyorum cok memnunum

Ben de ayni sekilde yaptim canim ve atak haftasi geldi uykusuz geceler

Canim ben bugün süper bir yöntem buldum, 10 dakikada uyuyor. Şu bebek hamaklarindan almıştım, onu tahta kısımlarından iple bağlayıp daralttim. Battaniyeyle sallama mantığını yaptım yani. Tamamen sarıp sıkıştırıyor bebeği içindeyken. Hemen uyuyor. Dene mutlaka.

Bizim pozitif çıktı süt alerjisi var diyebilir miyiz. Doktora neye alerjisi var belli mi dedim deneyerek bulacaz dedi kesin birşey demedi
Aksine bizim de negatif cıktı ve cocuk doktoru süt alerjisi yok diyet yapmana gerek yok dedi ve ben tedbirli bir şekilde iki gün kibrit kutusu kadar peynir yedim ve direkt kakadan kan geldi.suan gastro ve alerji doktorundan takip başladı ilk iki hafta süt ve yumurta kestirdiler.dun yumurtayı actirdilar.ins vücut tepki vermez st: 63029935, member: 933928"]
Bizim pozitif çıktı süt alerjisi var diyebilir miyiz. Doktora neye alerjisi var belli mi dedim deneyerek bulacaz dedi kesin birşey demedi
[/QUOTE]

Kıyamam ya benim kızımda kayınvalideme gidince ağlıyo daha bi kaç kez gittik ama anneme gidince aglamıyo orda bi ay geçirdiya unutmuyo galiba bizde atak haftasındaymışız valla bi kaç gündür çok huzursuz demekki ondanmış hoş normalde de huzursuz hep ağlayarak uyuyan bi bebek ama bi kaç gündür daha fena Bi 6 aylık olsaydı diye düşünüyüp duruyorum hem yaz gelecek diye hem de ne bileyim sanki 6 aylık olunca akıllanacsk gibi bi his var içimde inşallah öyle olur

Süt alerjisi var mı yok mu daha net anlaşılıyor.
Bugün verdik bakıldı negatif çıktı ama kanda da baktırmak istiyorum bazen çıkıyormuş hatta kanda bile çıkmıyormuş of napcam ya. Doktor reflü de olabilir dedi ilaç verdi 1 hafta denicez ama bilmiyorıö kakası çok mukuslu reflü de bu olmaz ki belki hem reflü hem alerjisi vardır

Reflu bebeğimde de olabilir tam.emin değilim.ama dün doktora sormayi unuttun belirtileri

Kizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Bende kullandım çok güzeldi ama hafif pisiklerde hemen geçirdi

Süper bir fikir ben günlerce düşündüm ne kullanılabilir diye ama bulamadım. Lazımdı da. Tek kullanımlık o uçlara şimdiye kadar öyle çok para verdim ki.

Ben kendi süngerini yıkayıp geri kullanıyorum. Uçlarida kaynatıyorum. Baya iyi oluyor.

Kızlar bana hastane bepantholün pişik kremini vermişti oğlum pişik olmadı ama boğum yerlerine sürdüm o kırmızılıkları hemen geçirdi.nemlendirici için de eczacı bepanthen kremi önermişti onu da çok beğendim tavsiye ederim

Süper bir fikir ben günlerce düşündüm ne kullanılabilir diye ama bulamadım. Lazımdı da. Tek kullanımlık o uçlara şimdiye kadar öyle çok para verdim ki.
Bende plastik ucu yıkıyorum kulak çöpüyle yapışkan kalıntıları temizliyorum. Süngeride yıkıyorum ben kuruyunca aynı oluyor. Yoksa tanesi 1 lira civarı devir ekonomi devri

Bende hep bephantol kullandım gayet güzel hiç pişik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…