2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeğim bu sıralar sol göğsümü emerken sürekli çekip çekip bırakıyor, oynuyor resmen. Aç olsa dahi yapıyor bunu. Nasıl vazgeçirebilirim benzer durum yaşayan var mı aranızda?

Kızlar bebeğim bu sıralar sol göğsümü emerken sürekli çekip çekip bırakıyor, oynuyor resmen. Aç olsa dahi yapıyor bunu. Nasıl vazgeçirebilirim benzer durum yaşayan var mı aranızda?
Benimki iki memede de aynisini yapiyor canim geriye bakiyor etrafa bakiyor inceliyor sirf merakindan yani en ufak ses duysa birakip oraya bakiyor bence bi cozumu yok zamanla duzelecek yada hep boyle gidecek artik buyudukleri icin cevreleriyle daha cok ilgililer

Inşallah tepki vermez çok geçmiş olsun. Bizim pozitif çıktı ama ben baya katı bir diyet yapıyorum ki bunu kakada gizli kan pozitif çıkmadan başlattı. Gastro ya gitmek için çocuk doktorunun yönlendirmesi gerekiyor değilmi bunu bizim mi dile getirmemiz lazım yoksa sizinki direk kendisi mi oraya yonlendirdi
[/QUOTE]
Bende 10 günlükken şüphelendim ve sizin gibi bayağı katı diyet yaptım.yasadigim yerde alerji bölümü yoktu.farkli cocuk doktorlarına gittim.onlar belirtiler kaka da kan görmedikçe alerji saymadılar en son gaita da kan geldi.ben de yaklaşık üç hafta önce gastroya gittim.sansima cocuk gastro açılmış.iki hafta daha diyet devam ettirdi orası da .iki gün önce kontrol.icin giitm tekrar ve cocuk alerji bol.de açılmış.nasil mutlu oldum anlatamam.simdi yumurta diyetini açtırdı prof.bir hafta sonra yumurta ve vücut tepkilerini not alacam ve doktora gözlemlerimi anlatacam ona gore süt diyetini açmaya baslayacak.eger tekrar kan gelirse bebeğimi takip listesine ekleyip bizzat kendi ilgilenecekmis

Aynen canım bende öyle almayı düşünüyorum şimdi baktım da solomombaby nin var dısarı doğru da koyabiliyorsun yanda arkada da taşınabiliyormuş 180 lira onu alırım galiba

Valla hiç bir bebek birbirine benzemiyor bebek büyütürken sivri köşeler olmamalı kesin diye bişey yok malesef
Bize 2. Ay aşısı da ateş yapmıştı bende korkuyorum valla 10 gün sonra da bizim var. Nasıl oldu şimdi düştü mü ateşi

Bize 2. Ay aşısı da ateş yapmıştı bende korkuyorum valla 10 gün sonra da bizim var. Nasıl oldu şimdi düştü mü ateşi
Bizimde 2. Ay aşısı ateş yapmamıştı bu yaptı ateşi sınırda 37 huzursuz uyumuyor uyusada ağlayarak uynıyor

Ayy dün çok zorlu bir geceydi saat başı uyandı neredeyse.gaz damlasına işe yaramıyor sanirim(nurse harveys) uyuyor memede koyuyorum kıvranıp duruyor gazını alayım diyorum dik pozisyonda burnunu sürtüyor omzuma neden olabilirki ya.damlada kullanıyorum burnuna önceden siringayla yıkıyordum çok ağlıyordu şimdi sadece damlatiyorum

Benimkide aynen dediğin gibi birde yüzüme bakıp gülmesi yok mu emerken.Ucundan emiyor bir yandanda etrafı izliyor. Zaten bu aralar ayakta tutturup geri oturuyorum yada baktım oturunca bırakıyor ayağa kalkıp emziriyorum.

Her yone modeli 290 lira diye biliyorum canim
Pahalı sanki her iki yöne ondan tabi. Benimde görümcem verdiydi kanguruyu dışarıda hiç takmadım ama evde taktım bir kaç zor oluyor taşıması ben bide alttan tutup hafif kaldırıyorym çünkü rahat edemiyor bacakları sıkışıyor gibi geliyor birde erkek çocuk olunca .Alttan tutuncada çok yoruluyor insan .

Bizimkini n gazi kalmadı artık hatta kendi bacaklarını hızlı hızlı hareket ettirip çıkarıyor. Ama ben hiç damla kullanmadım senin ki alıştı mı acaba damlaya onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Burnunu sürtmeside uykusu olduğu içindir bence

Bende 10 günlükken şüphelendim ve sizin gibi bayağı katı diyet yaptım.yasadigim yerde alerji bölümü yoktu.farkli cocuk doktorlarına gittim.onlar belirtiler kaka da kan görmedikçe alerji saymadılar en son gaita da kan geldi.ben de yaklaşık üç hafta önce gastroya gittim.sansima cocuk gastro açılmış.iki hafta daha diyet devam ettirdi orası da .iki gün önce kontrol.icin giitm tekrar ve cocuk alerji bol.de açılmış.nasil mutlu oldum anlatamam.simdi yumurta diyetini açtırdı prof.bir hafta sonra yumurta ve vücut tepkilerini not alacam ve doktora gözlemlerimi anlatacam ona gore süt diyetini açmaya baslayacak.eger tekrar kan gelirse bebeğimi takip listesine ekleyip bizzat kendi ilgilenecekmis
[/QUOTE]
Kızlar bende alerjiden çok şüpheleniyorum ya. Çocuğum bşrden huzursuz uykusuz bir kız oldu. Popo sürekli kızarık. Kaka mukuslu. Gazı oluyor karnından ses gelşyor bağırsaklardan. Bilmiyorum ya ben çok şüphelendim doktora götürdüm. Ya reflü ya alerji dedi. Gizli kan baktık negatif çıktı ama ben güvenmiyorum. Reflü için gaviscon vardı 1 hafta deneyelim bebek iyi kilo alırsa şikayetler geçerse reflüdür dedi. Bence çok saçma ama yani kaka mukuslu popo kızarkk yeterince belirgin sebepler. Zaten kakada kan olmayadabiliyormuş çıkmasa bile alerji olabilir yani. Evham mı yapıyorum bilmiyorum içim hiç rahat değil reflüsü de vardır beşli ama alerji de var bence bir tek vücudunda döküntü ypk o da her bebekte olmuyor zaten. Bilmiyorum herkes takıntı yaptın diyor ama ben öyle hissediyorum ki alerjisi var gibi

Benimde ayni gorumcem verdi ama sacma sapan bisey cocigun bacaklari cok sarkiyor hic sevmedim bence bizimkiler iyi olmadigi icin oyle geldi bize bende almayi dusunuyorm ama icinde durmazsa sklirsa diye korkuyorum cift yonluler hem pahali hemde doktorlar one bakilan oturma tarzini pek onermiyor

Kızlar bende alerjiden çok şüpheleniyorum ya. Çocuğum bşrden huzursuz uykusuz bir kız oldu. Popo sürekli kızarık. Kaka mukuslu. Gazı oluyor karnından ses gelşyor bağırsaklardan. Bilmiyorum ya ben çok şüphelendim doktora götürdüm. Ya reflü ya alerji dedi. Gizli kan baktık negatif çıktı ama ben güvenmiyorum. Reflü için gaviscon vardı 1 hafta deneyelim bebek iyi kilo alırsa şikayetler geçerse reflüdür dedi. Bence çok saçma ama yani kaka mukuslu popo kızarkk yeterince belirgin sebepler. Zaten kakada kan olmayadabiliyormuş çıkmasa bile alerji olabilir yani. Evham mı yapıyorum bilmiyorum içim hiç rahat değil reflüsü de vardır beşli ama alerji de var bence bir tek vücudunda döküntü ypk o da her bebekte olmuyor zaten. Bilmiyorum herkes takıntı yaptın diyor ama ben öyle hissediyorum ki alerjisi var gibi
[/QUOTE]
Diyet yaptın mı deneme yanılma ile bulabilirsin belki neye alerjisini olduğunu ilk etapda sadece süt ürünlerini ve kırmızı eti keserek başlaya bilirsin mesela benim bebeğim süt urunleri haricinde ispanak mercimek de biraz alerjisi var bir kac sefer ispanak yedim hemen egzama olustu yüzünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…