2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
4. Ay aşılarını yaptırdık Selimin. Simdilik biseyi yok insallah ates olmadan atlatiriz. Bu arada 600 gram almis ve 3 bucuk cm uzamış. Ben az almış dedim hemsire ve doktor 500 gram yeterli bizim icin birde boya gitmis bu ay biraz dedi. Emzigi sadece uykuya geciste ver onun dışında verme tokluk hissi verir bebeğe dedi. Hala cok gazli oldugu icin huzursuz oldugunda veriyorum emzigi ama artik vermeyecegim bakalim bu ay farkedecek mi
Kan damlasi verdiler vegaferon diye. Ama hic iyi yorumlar okumadim paraben falan varmis birde kabız yapıyormuş. Benimki zateb aglaya aglaya kaka yapıyor bide kabiz olursa yanarım ben vermeye cesaret edemiyorum var mi kan damlasi kullanan bu marka veya onerebileceginiz baska marka ?

Ekim annelerinden bildiğim kadarıyla sidefer bestiron gibi damlalar kullanıyorlar bizde cuma gideceğiz 4.ay kontrolümüzü ozaman bakalım ne önerecek doktorumuz paylaşırım burada

Canım ben buyukte kullanmadım 9. Ayda kana baktırdım değeri iyiydi vermedim bence herkesin öyle yapması gerekiyor çok okudum yurt dışında da bu şekilde devlet hemen demir veriyor kabızlık yspiyor eğer yine de kullanacaksan Instagram'da mühendisin oğlu içinde paraben olmayan ilaçları geziyor ben oradan bakıp alıyorum

Kızlar bebeğinizle uyuturken dinlettiginiz sözlü sözsüz ninni ve müzikleri söyler misiniz? Fikir olsun birbirimize.

U Umutt19 nasıl veriyorsun uyku eğitimini tam olarak.benimki sallanmadan uyumuyor
Canım önce oku araştır internette kafanda tam bı otursun sinem Gerger akinal var Instagram'da tracy hogg yöntemi. Ni anlatiyir kitabını da almıştım ben mantık şu uyku saatinde emzir masaj yap sakinlestir rutin oluştur uyuyacagini anlasın bebiş sonra yatır poposuna vur pış pış diye ağladım al kucağına sakinlestir geri yatır kucakta uyumasın ama uyursa uyandır önemli olan kendi uyumasi yatağında pes etme uyumadı diye sallama kararlı olman gerekiyor uyumadiysa belki bir saat ugrasirsin ama inan sonu güzel olur bakalım oğlum iki günde öğrenmişti kızım biraz zor olacak çünkü abisi var rahat birakmayabilur beş aya doğru baslayacam ben

Canım ben de araştırdım baya tracy hogg yöntemini. Kitabını da okudum hatta ama benim kafamda soru işareti oluşturan şu:
Başladık diyelim eğitime bıkmadan usanmadan uyutmaya çalışıyoruz 1 saat falan uğraştık ama uyumadı diyelim. Sonuçta bir rutin var onu uygulamamız lazım. Uğraşa uğraşa o döngüdeki uyku vakti kaçmış olacak sonra tekrar başa dönüp yine aynı şekilde mi yapacağız. Yani benim oğlan o Sekilde beni saatlerce uğraştırır gibime geliyor. Kafamda kurup duruyorum.

33 yıl önce bugün ve yine böyle bir pazartesi günü doğmuşum ve ben annemin kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.❤
Anneler iyiki varlar..
Doğum günün kutlu olsun seninde benimde doğum günün bugün ve anne olunca daha iyi anladım anacigimi

Evet bende bakiyorum ona canim baktim onlardan birini alacagim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…