Aslında o zaman düzene girer bunları yaşamazsın canım dört aydan sonra baslayin diyorlar bebekler düzeni sever güzel bir rutin oluştur bak o da rahat layacak olmaz deme denemeden ben hala oğlum sıkıntılı biraz 22 aylık zor uyuyor ama eğitim sayesinde gece uyanmiyor özel durumlar dışında bebekken hiç uyanmazdi
Ayy bende alıntı yapamıyorum hepinize teşekkürler canlar.iyiki varsınız ve iyiki burda birbirimizin ortak yaşamlarımızı birleştiren evlatlarımızı doğurmuşuz ve iyiki doğmuşuz
Ayy bende alıntı yapamıyorum hepinize teşekkürler canlar.iyiki varsınız ve iyiki burda birbirimizin ortak yaşamlarımızı birleştiren evlatlarımızı doğurmuşuz ve iyiki doğmuşuz
Kızlar dün arkadaşlarla pikniğe gidelim dedik oğlum insanları görünce ağlamaya başladı susturamadık herkes bir taraftan uğraştı olmadı karnı toktu uykusunu yeni almıştı altı temizdi ama nasıl bir ağlama anlatamam daha önce hiç öyle ağlamadı ne yaptıysam susmadı en son eve gidelim dedik eve gelir gelmez sustu bide gülüyo sıpa sanırım insanlardan korktu bu böyle mi olacak hep hiç dışarı çıkamıycaz sanırım
Bnmkide hayirli olsuna gelen oluyoo yabanci bi yuz egildi sevmeeye calistii cigligi bastii neyse susturduk alisti sonraa.ama olur bu donemde obir kizimdada olduu.sık sık disari cikacak insnalara bakacakk ortamlara girecek ole ole .buyucek alisacakk korkma gececekk
Canım ben de araştırdım baya tracy hogg yöntemini. Kitabını da okudum hatta ama benim kafamda soru işareti oluşturan şu:
Başladık diyelim eğitime bıkmadan usanmadan uyutmaya çalışıyoruz 1 saat falan uğraştık ama uyumadı diyelim. Sonuçta bir rutin var onu uygulamamız lazım. Uğraşa uğraşa o döngüdeki uyku vakti kaçmış olacak sonra tekrar başa dönüp yine aynı şekilde mi yapacağız. Yani benim oğlan o Sekilde beni saatlerce uğraştırır gibime geliyor. Kafamda kurup duruyorum.
Sen onu duruma göre aysrlarsin uyumadı diyelim yine rutini kısa tutarsın kucakta sakinlestirip yatağa koyup pış pış yaparsın olmadı rutin genelde akşam uykusu için gündüz rutin uygulamıyor um sadece emzir biraz kucakta sakinlessin ninni şöyle yatağa köy uzun rutini akşam yap
Bnmkide hayirli olsuna gelen oluyoo yabanci bi yuz egildi sevmeeye calistii cigligi bastii neyse susturduk alisti sonraa.ama olur bu donemde obir kizimdada olduu.sık sık disari cikacak insnalara bakacakk ortamlara girecek ole ole .buyucek alisacakk korkma gececekk
Aynen canım annelik sabır işiymiş. Dün aksamdan beri kakasını yapmaya calısıyor yapamıyodu ıkınıyo ıkınıyo doğru düzgün uyumadı da az önce yaptı da uyudu cimcime niye öyle olduysa anlamadım normalde günde 3 4 kere yapardı dün sabah yaptı bide şimdi yaptı
Aynen canım annelik sabır işiymiş. Dün aksamdan beri kakasını yapmaya calısıyor yapamıyodu ıkınıyo ıkınıyo doğru düzgün uyumadı da az önce yaptı da uyudu cimcime niye öyle olduysa anlamadım normalde günde 3 4 kere yapardı dün sabah yaptı bide şimdi yaptı