2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım ya ama uykusu gelince bi tuhaf oluyo ağlıyor emmiyo falan vallahi uykusunun gelmesini istemiyorum artık inşallah düzelir

Çok zor bir durum gerçekten. Umarım düzelir. Bakalım bizim sıpa alışacak mı. Biraz zor gibi görünüyor ya deneyeceğiz umarım olur.
İnşallah düzelir canım sabırsızlıkla bekliyorum o günleri Sende başarılı olursun inşallah uyku eğitiminde

Ayy bende alıntı yapamıyorum hepinize teşekkürler canlar.iyiki varsınız ve iyiki burda birbirimizin ortak yaşamlarımızı birleştiren evlatlarımızı doğurmuşuz ve iyiki doğmuşuz

33 yıl önce bugün ve yine böyle bir pazartesi günü doğmuşum ve ben annemin kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.❤
Anneler iyiki varlar..
Doğum günün kutlu olsun seninde benimde doğum günün bugün ve anne olunca daha iyi anladım anacigimi
Doğum gününüz kutlu olsun ailenizle birlikte sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah

33 yıl önce bugün ve yine böyle bir pazartesi günü doğmuşum ve ben annemin kıymetini şimdi çok daha iyi anlıyorum.❤
Anneler iyiki varlar..
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle sağlıklı yılların olsun Anne olmak çok farklı bi duyguymuş insan anne olmadan anlayamıyor gerçekten

Bnmkide hayirli olsuna gelen oluyoo yabanci bi yuz egildi sevmeeye calistii cigligi bastii neyse susturduk alisti sonraa.ama olur bu donemde obir kizimdada olduu.sık sık disari cikacak insnalara bakacakk ortamlara girecek ole ole .buyucek alisacakk korkma gececekk

Sen onu duruma göre aysrlarsin uyumadı diyelim yine rutini kısa tutarsın kucakta sakinlestirip yatağa koyup pış pış yaparsın olmadı rutin genelde akşam uykusu için gündüz rutin uygulamıyor um sadece emzir biraz kucakta sakinlessin ninni şöyle yatağa köy uzun rutini akşam yap

Kizlar sinem Gerger TV programına çıkmış yenidogsn uyku eğitimi anlatmış izleyin isterseniz tam bizlik beşinci ayda başlayın diyor egitime

Yarım saat bekledim ama imkanı yok nefesi kesildi ağlamaktan morardı bende çareyi eve gitmekte buldum inşallah alışır insanlara

Sabır cnm inan düzeliyor
Aynen canım annelik sabır işiymiş. Dün aksamdan beri kakasını yapmaya calısıyor yapamıyodu ıkınıyo ıkınıyo doğru düzgün uyumadı da az önce yaptı da uyudu cimcime niye öyle olduysa anlamadım normalde günde 3 4 kere yapardı dün sabah yaptı bide şimdi yaptı

Oluyor cnm normal alışmaya çalışıyor bağırsaklar gelişiyor bizimki de öyle oluyor

Kızlar kızımın poposunun arkasındaki cukur mor duruyor sizinkilere öylemi yoksa kızımda birşey mi var acaba

Oluyor cnm normal alışmaya çalışıyor bağırsaklar gelişiyor bizimki de öyle oluyor
Tamam canım. 4. Aydan sonra daha da rahatlarlar heralde demi? Gerçi önceye göre çok iyi önceden cok Gazı vardı benim kızın

Kızlar kızımın poposunun arkasındaki cukur mor duruyor sizinkilere öylemi yoksa kızımda birşey mi var acaba
Bizdede var canim hatta ayak bilegindede var mongol lekesi deniyor bazı ırklarda olurmuş Türklerde mesela 5 yasina kadar geciyormus genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…