Saatini 9a çektim şimdilik. Daha da geriye almaya çalışıyorum ama zamanla oluyor.11 bir bebek için aşırı geç bir saat, deliksiz uyusa da 10 saat olmuyo maalesef. Bizimki 8de uyuyo 3 4 kere yaklaşık 2.5-3saatte 1emiyo. Sabah 7 gibi de uyanıyo. Saatini 7 8 civarına çekmeniz lazım.
İnternete baktiniz mi, babymall e bebek trendyol genelde bulunuyor rossman dada vardi galiba resmini atabilir misiniz benim soyledgim mi acaba
buydu. İnterneti talan ettim ama bulamadımİnternete baktiniz mi, babymall e bebek trendyol genelde bulunuyor rossman dada vardi galiba resmini atabilir misiniz benim soyledgim mi acaba
Olsun bir anda olmaz zaten ama 9 da fena bir saat değil. Gece emip hemen uyuduğu sürece sorun yokSaatini 9a çektim şimdilik. Daha da geriye almaya çalışıyorum ama zamanla oluyor.
Ne güzel işte o zaman 9 da uyutmaya devam et bence keske benimki de 9 da uyusa 11 12 gibi uyuyo yine de 2 3 kere emmeye kalkıyor sabahta 8de uyanıyoEmip uyuyor canım
Bizim için 11 erken 3 aya kadar 2 de 3 de uyudu hep kolikti keske benimki de 9 da uyusa razıyım11 bir bebek için aşırı geç bir saat, deliksiz uyusa da 10 saat olmuyo maalesef. Bizimki 8de uyuyo 3 4 kere yaklaşık 2.5-3saatte 1emiyo. Sabah 7 gibi de uyanıyo. Saatini 7 8 civarına çekmeniz lazım.
Deliksiz 10 saat uyuması imkansız zaten iki üç kere kalkıp emip yatıyordur.Benimkide öyle 10 da yatıp 8 de kalkıyor ama aralarda 3 kere falan az bişe emip geri uykuya devam11 bir bebek için aşırı geç bir saat, deliksiz uyusa da 10 saat olmuyo maalesef. Bizimki 8de uyuyo 3 4 kere yaklaşık 2.5-3saatte 1emiyo. Sabah 7 gibi de uyanıyo. Saatini 7 8 civarına çekmeniz lazım.
9 uyuma için geç bir saatse ben napayim'))zorla 11 bucuga cektim.Benim kizim 3 de uyuyordu.Sonra 2 ye çektik.1.5 a zorla çektik.Nasil sevindim.Raziydim.Sonra 12.30 oldu.Daha sonra uzun zamandır 11.30 da uyuyor.Gecenlerde bir kere 10 buçukta uyudu diye nasıl sevindim.7 de uyuyan bebekleri duyunca nasıl sasiriuorum.Gece emmek için genelde 2 kere uyanıyor maksimum 3.Emip hemen uyuyor.Sabahda 7 buçukta uyuyor.Ben de kizimin çok az uyuduğunu düşünüyorum .Eşim hatta bu üniversiteli kizlar gibi hep 1 demi yatacak derdi:)),Ben de 10 a cekebilsem ne iyi olurdu .Gündüz uykulari da azaldı benimkinin.En fazla yarım saat uyuyor..
Benimki de kolikti canım kriz akşam 8de geliyodu 1 2 saat sürüyordu. Sıcak havlu duş derken zor uyutuyoduk fakat 2 ay biterken azaldı çok şükür. Şu an kendi çıkarıyor gazını.Bizim için 11 erken 3 aya kadar 2 de 3 de uyudu hep kolikti keske benimki de 9 da uyusa razıyım
Cidden çok geçmiş canım Allah kolaylık versin. Gündüz de çok az uyuyo nası bebek o sizi kandırıyor olmasın9 uyuma için geç bir saatse ben napayim'))zorla 11 bucuga cektim.Benim kizim 3 de uyuyordu.Sonra 2 ye çektik.1.5 a zorla çektik.Nasil sevindim.Raziydim.Sonra 12.30 oldu.Daha sonra uzun zamandır 11.30 da uyuyor.Gecenlerde bir kere 10 buçukta uyudu diye nasıl sevindim.7 de uyuyan bebekleri duyunca nasıl sasiriuorum.Gece emmek için genelde 2 kere uyanıyor maksimum 3.Emip hemen uyuyor.Sabahda 7 buçukta uyuyor.Ben de kizimin çok az uyuduğunu düşünüyorum .Eşim hatta bu üniversiteli kizlar gibi hep 1 demi yatacak derdi:)),Ben de 10 a cekebilsem ne iyi olurdu .Gündüz uykulari da azaldı benimkinin.En fazla yarım saat uyuyor.
Döşek atıp yerde yatırcam artık Televizyon çocukları cekiyor bizim kide öyle gözü hemen takılıyor Tv ye baktırmamaya çalışıyom 2 yaşına kadar Tv izlettirmemek gerekiyormuş otizm riski varmış :/Aman ha sakin yalnız bırakma yada yastık koy güvenli bir şekilde.benim oğlanda öyle kıpır kıpır maşallah eller kollar hiç durmuyor oturmak istiyor oturtuyorum bazen kucağımda ama daha dr a sormadim.ben sırt üstü uzanıyorum üstüme alıyorum kafayı kaldırıp tv ye bakıyor çok meraklılar çokbide civildemeleri yokmu euuuu aauuu ölüyorum
Vallami duymamıştım hiç ama nasıl engelleyeceğiz illaki tv olacak gittiği yerlerde falanDöşek atıp yerde yatırcam artık Televizyon çocukları cekiyor bizim kide öyle gözü hemen takılıyor Tv ye baktırmamaya çalışıyom 2 yaşına kadar Tv izlettirmemek gerekiyormuş otizm riski varmış :/
Aynı canm bizimde yalnız kalmayı hiç sevmiyor misafir gelince sus pus hiç sesi çıkmaz sanki insan sesi onun için güven göstergesi kendini güvende hissediyor yalnız olunca basıyor çığlığı ama bu 3-4 aylarda böyle olurmuş bebekler konuşmak isterlermiş anne babayı da seçiyor ya artık hep yanımda olsn istiyorlar onlarında kendilerine göre akılları varBenimki ben olmadan hic durmuyor ya en fazla 10 dk hep yanında istiyo hep onla konuşayım oyun oynatayım ilgileniyim istiyo ben odadan cıkınca ağlamaya baslıyo
Aynen valla bende 11 de uyuyunca seviniyorum çünkü önceden 2 de 3 de 4 de uyuyordu buna da şükür napalım9 uyuma için geç bir saatse ben napayim'))zorla 11 bucuga cektim.Benim kizim 3 de uyuyordu.Sonra 2 ye çektik.1.5 a zorla çektik.Nasil sevindim.Raziydim.Sonra 12.30 oldu.Daha sonra uzun zamandır 11.30 da uyuyor.Gecenlerde bir kere 10 buçukta uyudu diye nasıl sevindim.7 de uyuyan bebekleri duyunca nasıl sasiriuorum.Gece emmek için genelde 2 kere uyanıyor maksimum 3.Emip hemen uyuyor.Sabahda 7 buçukta uyuyor.Ben de kizimin çok az uyuduğunu düşünüyorum .Eşim hatta bu üniversiteli kizlar gibi hep 1 demi yatacak derdi:)),Ben de 10 a cekebilsem ne iyi olurdu .Gündüz uykulari da azaldı benimkinin.En fazla yarım saat uyuyor.
Saatini 9a çektim şimdilik. Daha da geriye almaya çalışıyorum ama zamanla oluyor.
Aynen valla odadan cıkıyorum ağlamaya baslıyoAynı canm bizimde yalnız kalmayı hiç sevmiyor misafir gelince sus pus hiç sesi çıkmaz sanki insan sesi onun için güven göstergesi kendini güvende hissediyor yalnız olunca basıyor çığlığı ama bu 3-4 aylarda böyle olurmuş bebekler konuşmak isterlermiş anne babayı da seçiyor ya artık hep yanımda olsn istiyorlar onlarında kendilerine göre akılları var ☺
Evet ufak, iki kere kakayı sızdırdı yanlardan. bir büyüğünü almış eşim denicez. İçeri güzel, gündüz kullanırız memnun kalırsak ilerleyen zamanlarda.Şikayetlere bak canım boyut olarak çok ufakmış ve sızdırıyormuş hiç deneme bence
Benim tutmuyor o tahmin ya.gunesli yüzünü gösterecek diyor o gün paso uyanıyor mızmızlanıyor falanAy Uzayda 9da uyuyor 2 gündür. Silkeledi hepimizi sıpa. Çok huysuzdu bugün. Bir de baktık ki atak haftasıymış. Hatta hafta degil ay, 35 gün atak mi olur. Bugün 1. günü. Napicam kalan 34 gün hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?