2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
11 bir bebek için aşırı geç bir saat, deliksiz uyusa da 10 saat olmuyo maalesef. Bizimki 8de uyuyo 3 4 kere yaklaşık 2.5-3saatte 1emiyo. Sabah 7 gibi de uyanıyo. Saatini 7 8 civarına çekmeniz lazım.
Saatini 9a çektim şimdilik. Daha da geriye almaya çalışıyorum ama zamanla oluyor.

11 bir bebek için aşırı geç bir saat, deliksiz uyusa da 10 saat olmuyo maalesef. Bizimki 8de uyuyo 3 4 kere yaklaşık 2.5-3saatte 1emiyo. Sabah 7 gibi de uyanıyo. Saatini 7 8 civarına çekmeniz lazım.
Bizim için 11 erken 3 aya kadar 2 de 3 de uyudu hep kolikti keske benimki de 9 da uyusa razıyım

Deliksiz 10 saat uyuması imkansız zaten iki üç kere kalkıp emip yatıyordur.Benimkide öyle 10 da yatıp 8 de kalkıyor ama aralarda 3 kere falan az bişe emip geri uykuya devam

Kizlar ben artik cok zorlaniyorum evi tasiyacagiz etrafii toparlamaya calisiyorum bir yansin kizim gece yarisi uyaniyor sutunu ictikten sonra uyumak istemiyor cok kotuyum cok uykum var yorgunum esime verdigim zaman biraz agladimi sut ver diyor birde nedensizce aglama Krizi oluyor birden biri bi akil versin napicam

9 uyuma için geç bir saatse ben napayim'))zorla 11 bucuga cektim.Benim kizim 3 de uyuyordu.Sonra 2 ye çektik.1.5 a zorla çektik.Nasil sevindim.Raziydim.Sonra 12.30 oldu.Daha sonra uzun zamandır 11.30 da uyuyor.Gecenlerde bir kere 10 buçukta uyudu diye nasıl sevindim.7 de uyuyan bebekleri duyunca nasıl sasiriuorum.Gece emmek için genelde 2 kere uyanıyor maksimum 3.Emip hemen uyuyor.Sabahda 7 buçukta uyuyor.Ben de kizimin çok az uyuduğunu düşünüyorum .Eşim hatta bu üniversiteli kizlar gibi hep 1 demi yatacak derdi:)),Ben de 10 a cekebilsem ne iyi olurdu .Gündüz uykulari da azaldı benimkinin.En fazla yarım saat uyuyor..

9 uyuma için geç bir saatse ben napayim'))zorla 11 bucuga cektim.Benim kizim 3 de uyuyordu.Sonra 2 ye çektik.1.5 a zorla çektik.Nasil sevindim.Raziydim.Sonra 12.30 oldu.Daha sonra uzun zamandır 11.30 da uyuyor.Gecenlerde bir kere 10 buçukta uyudu diye nasıl sevindim.7 de uyuyan bebekleri duyunca nasıl sasiriuorum.Gece emmek için genelde 2 kere uyanıyor maksimum 3.Emip hemen uyuyor.Sabahda 7 buçukta uyuyor.Ben de kizimin çok az uyuduğunu düşünüyorum .Eşim hatta bu üniversiteli kizlar gibi hep 1 demi yatacak derdi:)),Ben de 10 a cekebilsem ne iyi olurdu .Gündüz uykulari da azaldı benimkinin.En fazla yarım saat uyuyor.

Bizim için 11 erken 3 aya kadar 2 de 3 de uyudu hep kolikti keske benimki de 9 da uyusa razıyım
Benimki de kolikti canım kriz akşam 8de geliyodu 1 2 saat sürüyordu. Sıcak havlu duş derken zor uyutuyoduk fakat 2 ay biterken azaldı çok şükür. Şu an kendi çıkarıyor gazını.

Cidden çok geçmiş canım Allah kolaylık versin. Gündüz de çok az uyuyo nası bebek o sizi kandırıyor olmasın huysuzluk ediyor mu peki az uyuduğu için?

Döşek atıp yerde yatırcam artık Televizyon çocukları cekiyor bizim kide öyle gözü hemen takılıyor Tv ye baktırmamaya çalışıyom 2 yaşına kadar Tv izlettirmemek gerekiyormuş otizm riski varmış :/

Vallami duymamıştım hiç ama nasıl engelleyeceğiz illaki tv olacak gittiği yerlerde falan

Benimki ben olmadan hic durmuyor ya en fazla 10 dk hep yanında istiyo hep onla konuşayım oyun oynatayım ilgileniyim istiyo ben odadan cıkınca ağlamaya baslıyo
Aynı canm bizimde yalnız kalmayı hiç sevmiyor misafir gelince sus pus hiç sesi çıkmaz sanki insan sesi onun için güven göstergesi kendini güvende hissediyor yalnız olunca basıyor çığlığı ama bu 3-4 aylarda böyle olurmuş bebekler konuşmak isterlermiş anne babayı da seçiyor ya artık hep yanımda olsn istiyorlar onlarında kendilerine göre akılları var

Aynen valla bende 11 de uyuyunca seviniyorum çünkü önceden 2 de 3 de 4 de uyuyordu buna da şükür napalım

Saatini 9a çektim şimdilik. Daha da geriye almaya çalışıyorum ama zamanla oluyor.

Ay Uzayda 9da uyuyor 2 gündür. Silkeledi hepimizi sıpa. Çok huysuzdu bugün. Bir de baktık ki atak haftasıymış. Hatta hafta degil ay, 35 gün atak mi olur. Bugün 1. günü. Napicam kalan 34 gün hiç bilmiyorum.

Aynen valla odadan cıkıyorum ağlamaya baslıyo Benimki de kalabalığı sevmiyo gibi alıştı ya sessizliğe ilk cocuk olunca bide evde sabahları ikimiz oluyoruz ses olunca uyumuyoda

Kızımda sesi hiç sevmiyor televizyonu acsak sesini 8 den yukarı çıkaramıyoruz çit sesine uyanıyor . Dokuza doğru uyudu diye sevindim cadı kızım memede uyudu yerine yatirinca uyandı sonra kustu üzerini degistirdik bakalım kacta uyuyacak :)

Şikayetlere bak canım boyut olarak çok ufakmış ve sızdırıyormuş hiç deneme bence
Evet ufak, iki kere kakayı sızdırdı yanlardan. bir büyüğünü almış eşim denicez. İçeri güzel, gündüz kullanırız memnun kalırsak ilerleyen zamanlarda.

Ay Uzayda 9da uyuyor 2 gündür. Silkeledi hepimizi sıpa. Çok huysuzdu bugün. Bir de baktık ki atak haftasıymış. Hatta hafta degil ay, 35 gün atak mi olur. Bugün 1. günü. Napicam kalan 34 gün hiç bilmiyorum.
Benim tutmuyor o tahmin ya.gunesli yüzünü gösterecek diyor o gün paso uyanıyor mızmızlanıyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…