Benimki de 10 da uyudu beşiğe koydum uyandı bu saate kadar uyumadı yeni uyuttum ama bende bittim heryerim ağrıyor bidaha çocuk doğurmuycam galibaKızımda sesi hiç sevmiyor televizyonu acsak sesini 8 den yukarı çıkaramıyoruz çit sesine uyanıyor . Dokuza doğru uyudu diye sevindim cadı kızım memede uyudu yerine yatirinca uyandı sonra kustu üzerini degistirdik bakalım kacta uyuyacak :)
Ben dogdugu gunden beri kullaniyorumm hic pisik olmadi temizligini yaptiktan sonta her gun suruyorumm. Dogum hemsiresi onerdi bıde hastaneden cikaren numune vermistiKizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Benimkide bugün ilginç şekilde akşam 6 da yattı bekledim uyanır diye ama gözünü açamadı gece uykusuna geçmiş uyandramadım bakalım artık saat kaçta uyanır sa ama erken uyanacağı kesin .Bu arada ben ilk çocukta nasıl zorlanmışsam artık 7 yıl ara vermişim.Benimki de 10 da uyudu beşiğe koydum uyandı bu saate kadar uyumadı yeni uyuttum ama bende bittim heryerim ağrıyor bidaha çocuk doğurmuycam galiba
Şimdi uyanır sabah kadar uyumazsa görürsünBenimkide bugün ilginç şekilde akşam 6 da yattı bekledim uyanır diye ama gözünü açamadı gece uykusuna geçmiş uyandramadım bakalım artık saat kaçta uyanır sa ama erken uyanacağı kesin .Bu arada ben ilk çocukta nasıl zorlanmışsam artık 7 yıl ara vermişim.
Benim tutmuyor o tahmin ya.gunesli yüzünü gösterecek diyor o gün paso uyanıyor mızmızlanıyor falan
Bizim cimcimede 11.20 de uyuduBenimki de 10 da uyudu beşiğe koydum uyandı bu saate kadar uyumadı yeni uyuttum ama bende bittim heryerim ağrıyor bidaha çocuk doğurmuycam galiba
Allahtan Saat 5 te uyandı valla bir saat oynadık biraz mayıştı beşiğine koydum dönencenin müziğini açtım biraz uyuyum dedim kendi de uyumuş zaten.Sonrada 7.30 da kalktık bakalım. Bugün düzene sokmam lazım hiç olmadı böyle. Kız kardeşimin çocuğu da kolikti çok zor büyüttü şimdi bir akıllı maşallah 2.5 yaşında ...Şimdi bir kardeş geliyor hazirana ..Şimdi uyanır sabah kadar uyumazsa görürsünBende heralde 7 8 sene ara veririm gibi çünkü çok zor bi bebek kolikti zaten biraz düzeldi ama düzelmiş hali bile mahvediyor cimcimem benim sarılıp öpünce herşeyi unutuyorum o ayrı tabi canları sağolsun
Eşim 4 cocuk diyodu önceden gecem gün bidaha doğurmayım yeter bence bi cocuk dedim adam valla bilmem ki diyo önceden 4 cocuk isteyen adam o bile pes etti bi cocuktaBizim cimcimede 11.20 de uyuduiki saat arayla uyandı emdi yatırdım ama kıpır kıpır her an gözümü açabilirim diyor hareketleri. Valla sormayın bende bitiyorum ilk ve son çocuk diyorum
Ay masallah ya bizimkiler de akıllanır heralde. Ablamda büyüyünce unutursun doğurursun diyoAllahtan Saat 5 te uyandı valla bir saat oynadık biraz mayıştı beşiğine koydum dönencenin müziğini açtım biraz uyuyum dedim kendi de uyumuş zaten.Sonrada 7.30 da kalktık bakalım. Bugün düzene sokmam lazım hiç olmadı böyle. Kız kardeşimin çocuğu da kolikti çok zor büyüttü şimdi bir akıllı maşallah 2.5 yaşında ...Şimdi bir kardeş geliyor hazirana ..
Yerim onun duduşunuBenim hiç şaşmadı, fırtınalı her gün alt dudak yerlerde geziyoruz.
Benim kız atak haftasındaymışız hemde 35 günlük bi atak. 8.günde bugün.
Evet mustela ben de begendimBen dogdugu gunden beri kullaniyorumm hic pisik olmadi temizligini yaptiktan sonta her gun suruyorumm. Dogum hemsiresi onerdi bıde hastaneden cikaren numune vermisti
Masallah. Ben hic uyku eğitimi falan verebileceğimi zannetmiyorum zaten ağlatarak yapmam da. Benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor hep ağlayarak uyuyo memeyi bile kırk nazla alıyo uykusu gelince uyusunda nasıl uyusun modundayım valla hic kendi kendine uyuduğunu görmedim şimdiye kadar meme de uyusa akıllıca emip ona bile razıyımKızlar Uzaya gündüz uykuları için yavaş yavaş eğitim vermeye başladım bugün. Normalde emzirerek uyutuyorum hep. Bugün karnını doyurdum, oyun oynattım ve beşiğine yatırdım. Peluş bir köpeği var, onu beşiğin yanına astım. 1 aydır uyuyorken dinlettiğim bir şarkı vardı, onu da açtım. Köpeğe baka baka uyusun diye bekledim. Baya da uykusu vardı zaten. Köpekle muhabbet etmeye ve gülmeye başladı. 10 dk falan sürdü bu. Sonra iyice uyku bastırdı, mızırdanmaya başladı, kucağıma alıp susturup geri koydum. Bir kaç defadan sonra benim de destegimle uyudu. Böyle böyle aglatmadan 1-2 ay içinde düzene girer diye düşünüyorum. Bence deneyin. Ama sakın ağlatarak uyku eğitimi vermeyin. Çok araştırdım, bebegin anneye olan güvenini sarsan bir durummuş. Bu yöntem biraz uzun sürer ama zamanla oturur diye düşünüyorum.
Masallah. Ben hic uyku eğitimi falan verebileceğimi zannetmiyorum zaten ağlatarak yapmam da. Benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor hep ağlayarak uyuyo memeyi bile kırk nazla alıyo uykusu gelince uyusunda nasıl uyusun modundayım valla hic kendi kendine uyuduğunu görmedim şimdiye kadar meme de uyusa akıllıca emip ona bile razıyım
Ben de abisine vermiştim kızıma da uyku eğitimi verecem çok kolay oluyor erken başlamak dört aydan sonra baslayin diyorlar tracy hogg yöntemi yatır kaldır ağlayınca al sakinlestir koy yine ağladı tekrar al koy oncesince rutinleri yapacağız şimdi bile sallamiyorum ben emzirdiktsn sonra uyanıyor gazı çıkıyor yatırıyorum uyursa uyuyor uyumazsa alıyorum oynuyoruzKızlar Uzaya gündüz uykuları için yavaş yavaş eğitim vermeye başladım bugün. Normalde emzirerek uyutuyorum hep. Bugün karnını doyurdum, oyun oynattım ve beşiğine yatırdım. Peluş bir köpeği var, onu beşiğin yanına astım. 1 aydır uyuyorken dinlettiğim bir şarkı vardı, onu da açtım. Köpeğe baka baka uyusun diye bekledim. Baya da uykusu vardı zaten. Köpekle muhabbet etmeye ve gülmeye başladı. 10 dk falan sürdü bu. Sonra iyice uyku bastırdı, mızırdanmaya başladı, kucağıma alıp susturup geri koydum. Bir kaç defadan sonra benim de destegimle uyudu. Böyle böyle aglatmadan 1-2 ay içinde düzene girer diye düşünüyorum. Bence deneyin. Ama sakın ağlatarak uyku eğitimi vermeyin. Çok araştırdım, bebegin anneye olan güvenini sarsan bir durummuş. Bu yöntem biraz uzun sürer ama zamanla oturur diye düşünüyorum.
Aslında o zaman düzene girer bunları yaşamazsın canım dört aydan sonra baslayin diyorlar bebekler düzeni sever güzel bir rutin oluştur bak o da rahat layacak olmaz deme denemeden ben hala oğlum sıkıntılı biraz 22 aylık zor uyuyor ama eğitim sayesinde gece uyanmiyor özel durumlar dışında bebekken hiç uyanmazdiMasallah. Ben hic uyku eğitimi falan verebileceğimi zannetmiyorum zaten ağlatarak yapmam da. Benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor hep ağlayarak uyuyo memeyi bile kırk nazla alıyo uykusu gelince uyusunda nasıl uyusun modundayım valla hic kendi kendine uyuduğunu görmedim şimdiye kadar meme de uyusa akıllıca emip ona bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?