2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de 10 da uyudu beşiğe koydum uyandı bu saate kadar uyumadı yeni uyuttum ama bende bittim heryerim ağrıyor bidaha çocuk doğurmuycam galiba

Kizlar mustela pişik kremi kullanan var mi , kizim pişik olacak gbiydi numune vardi eczaneden vermsti arkadasim, harika yapti pişigi durdurdu diyebilirim, boyle etkili bir krem mi bu
Ben dogdugu gunden beri kullaniyorumm hic pisik olmadi temizligini yaptiktan sonta her gun suruyorumm. Dogum hemsiresi onerdi bıde hastaneden cikaren numune vermisti

Benimki de 10 da uyudu beşiğe koydum uyandı bu saate kadar uyumadı yeni uyuttum ama bende bittim heryerim ağrıyor bidaha çocuk doğurmuycam galiba
Benimkide bugün ilginç şekilde akşam 6 da yattı bekledim uyanır diye ama gözünü açamadı gece uykusuna geçmiş uyandramadım bakalım artık saat kaçta uyanır sa ama erken uyanacağı kesin .Bu arada ben ilk çocukta nasıl zorlanmışsam artık 7 yıl ara vermişim.

Şimdi uyanır sabah kadar uyumazsa görürsün Bende heralde 7 8 sene ara veririm gibi çünkü çok zor bi bebek kolikti zaten biraz düzeldi ama düzelmiş hali bile mahvediyor cimcimem benim sarılıp öpünce herşeyi unutuyorum o ayrı tabi canları sağolsun

Bizim cimcimede 11.20 de uyudu iki saat arayla uyandı emdi yatırdım ama kıpır kıpır her an gözümü açabilirim diyor hareketleri. Valla sormayın bende bitiyorum ilk ve son çocuk diyorum

Allahtan Saat 5 te uyandı valla bir saat oynadık biraz mayıştı beşiğine koydum dönencenin müziğini açtım biraz uyuyum dedim kendi de uyumuş zaten.Sonrada 7.30 da kalktık bakalım. Bugün düzene sokmam lazım hiç olmadı böyle. Kız kardeşimin çocuğu da kolikti çok zor büyüttü şimdi bir akıllı maşallah 2.5 yaşında ...Şimdi bir kardeş geliyor hazirana ..

Bizim cimcimede 11.20 de uyudu iki saat arayla uyandı emdi yatırdım ama kıpır kıpır her an gözümü açabilirim diyor hareketleri. Valla sormayın bende bitiyorum ilk ve son çocuk diyorum
Eşim 4 cocuk diyodu önceden gecem gün bidaha doğurmayım yeter bence bi cocuk dedim adam valla bilmem ki diyo önceden 4 cocuk isteyen adam o bile pes etti bi cocukta

Ay masallah ya bizimkiler de akıllanır heralde. Ablamda büyüyünce unutursun doğurursun diyo

Benim hiç şaşmadı, fırtınalı her gün alt dudak yerlerde geziyoruz.
Yerim onun duduşunu valla bizde hiç çıkmıyor dün çok şükür iyi uyuduk dışarı çıkarmıştım güneş gördü falan ondan galiba oda bende uykumuzu aldık çok şükür

Benim kız atak haftasındaymışız hemde 35 günlük bi atak. 8.günde bugün.

Kızlar Uzaya gündüz uykuları için yavaş yavaş eğitim vermeye başladım bugün. Normalde emzirerek uyutuyorum hep. Bugün karnını doyurdum, oyun oynattım ve beşiğine yatırdım. Peluş bir köpeği var, onu beşiğin yanına astım. 1 aydır uyuyorken dinlettiğim bir şarkı vardı, onu da açtım. Köpeğe baka baka uyusun diye bekledim. Baya da uykusu vardı zaten. Köpekle muhabbet etmeye ve gülmeye başladı. 10 dk falan sürdü bu. Sonra iyice uyku bastırdı, mızırdanmaya başladı, kucağıma alıp susturup geri koydum. Bir kaç defadan sonra benim de destegimle uyudu. Böyle böyle aglatmadan 1-2 ay içinde düzene girer diye düşünüyorum. Bence deneyin. Ama sakın ağlatarak uyku eğitimi vermeyin. Çok araştırdım, bebegin anneye olan güvenini sarsan bir durummuş. Bu yöntem biraz uzun sürer ama zamanla oturur diye düşünüyorum.

Masallah. Ben hic uyku eğitimi falan verebileceğimi zannetmiyorum zaten ağlatarak yapmam da. Benim kızım uykusu gelince çok ağlıyor hep ağlayarak uyuyo memeyi bile kırk nazla alıyo uykusu gelince uyusunda nasıl uyusun modundayım valla hic kendi kendine uyuduğunu görmedim şimdiye kadar meme de uyusa akıllıca emip ona bile razıyım

Kızlar dün arkadaşlarla pikniğe gidelim dedik oğlum insanları görünce ağlamaya başladı susturamadık herkes bir taraftan uğraştı olmadı karnı toktu uykusunu yeni almıştı altı temizdi ama nasıl bir ağlama anlatamam daha önce hiç öyle ağlamadı ne yaptıysam susmadı en son eve gidelim dedik eve gelir gelmez sustu bide gülüyo sıpa sanırım insanlardan korktu bu böyle mi olacak hep hiç dışarı çıkamıycaz sanırım

Çok zor bir durum gerçekten. Umarım düzelir. Bakalım bizim sıpa alışacak mı. Biraz zor gibi görünüyor ya deneyeceğiz umarım olur.

Ben de abisine vermiştim kızıma da uyku eğitimi verecem çok kolay oluyor erken başlamak dört aydan sonra baslayin diyorlar tracy hogg yöntemi yatır kaldır ağlayınca al sakinlestir koy yine ağladı tekrar al koy oncesince rutinleri yapacağız şimdi bile sallamiyorum ben emzirdiktsn sonra uyanıyor gazı çıkıyor yatırıyorum uyursa uyuyor uyumazsa alıyorum oynuyoruz

Aslında o zaman düzene girer bunları yaşamazsın canım dört aydan sonra baslayin diyorlar bebekler düzeni sever güzel bir rutin oluştur bak o da rahat layacak olmaz deme denemeden ben hala oğlum sıkıntılı biraz 22 aylık zor uyuyor ama eğitim sayesinde gece uyanmiyor özel durumlar dışında bebekken hiç uyanmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…