2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar aranızda süt arttırmak için damla falan kullanan var mı? Bu aralar sanki sütüm azaldı gibi ya

Aynen,sağlıklı olsunlar yeterki..kilo sağlık demek değil zaten.İnşallah ateş olmaz.Sabahtan mı sizin aşı da?

Bugün dis kaşıyıcı aldım Meteye.Isırırken çok sinirleniyor.Sürekli mızmız,yarın aşı olunca naparim bilmiyorum.

Bizde hiç gitmek istemiyoruz hastanelere falan ama yapacak bir şey yok inş virüs falan kapmadan döneriz ayın 19 unda aşımız.

Benim kızım da öyle ağzına alabilirse sesi çıkmıyor alamazsa bağırıyor ağlıyor yerleri kaşınıyor galiba. Bide atak haftasında seninki de demi oda etkiliyodur

Bugün dis kaşıyıcı aldım Meteye.Isırırken çok sinirleniyor.Sürekli mızmız,yarın aşı olunca naparim bilmiyorum.
Bende alyaya hışırtılı kitap aldım onu ağzına sokuyor tam sokamadığında çok sinirleniyo ağlıyo dişleri çok kaşınıyor zaten penyesi hep ıslak ağzı çok akıyo ilk kızım yaşında çıkarmıştı çok geç çıkmıştı bu kızımın erken çıkacak sanki

Kızlar orta kulak intihabı geçiriyorum dr deklarit diye bi antibiyotik yazdı emzirdiğimi söyledim eve geldim ilacın emziren annelere kesinlikle önerilmediğini gördüm persfektüste bi tanede içimiştim napıcAm ben şimdi

Kızlar bilen yazsın lütfen saat 20:30 da içtim ilacı etkisi ne zaman geçer sütten bebeğe geçmemesi için

Ailemin yanına geldim rahat ederim diye ama bütün düzenim bozuldu. Tamam Allah razı olsun ilgileniyorlar ama çocuğa kurduğum tüm düzen alt üst oldu. Zar zor uyku saatini 9a çekmiştim yeniden 11 yaptılar. 3 saatte bir emziriyordum bu aç bu aç diye diye emzirme saatlerim alt üst oldu. Çocuk sürekli emiyor benim de sütüm yetmiyor gibi geliyor. Sinirlerim bozuluyor kimseye de bişey diyemiyorum. Herkes kendi doğrusunu söylüyor bana sen bilirsin diyen yok. Iyilik yaptıklarını sanıyorlar ama ben yoruldum ya

Bence uykusunu alamadığı için hırslanıyor saldırıyordur benimkinin çok uykusu olursa o dediklerinizi yapıyor.

ben sırf bunları yaşarım diye annemlerin tüm ısrarlarına rağmen gitmiyorum biliyorum iyi niyetliler çok seviyorlar ama düzen gidiyo

Kızlar büyük ihtimalle yarın sağlık ocağında kan damlası verecekler ama ben onu kullanmak istemiyorum içeriği temiz değil. Sizin aklınızda varmı bi marka. Birde bu kan damlası lekesi çıkmıyor büyük kızımın bi sürü kıyafeti çöp olmuştu napcam bilmiyorum illa ki damlıyor. Bide kabız yapıyo bazı bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…