2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben sırf bunları yaşarım diye annemlerin tüm ısrarlarına rağmen gitmiyorum biliyorum iyi niyetliler çok seviyorlar ama düzen gidiyo
Aynen öyle. Çok seviyorlar ben de çok seviyorum onları ama düzen müzen kalmadı.

Kızlar bilen yazsın lütfen saat 20:30 da içtim ilacı etkisi ne zaman geçer sütten bebeğe geçmemesi için
Canım bir yerde okuduydum bebeğe etkisini azaltmak için ilacı içtikten iki saat sonra sütünü sağıp atmalısın .

Kızlar bilen yazsın lütfen saat 20:30 da içtim ilacı etkisi ne zaman geçer sütten bebeğe geçmemesi için
Hic bilgim yok canim malesef ya. Happykids uygulamasini kullaniyorsan ordan bi sor istersen orda mutlaka bilen birileri vardir

Bize de verdiler kullanmadim ama korkuyorum kabiz yapiyormus hemde icerigi temiz degil. Pazartesi alerji doktoruna soracagim onun onerisine gore hareket edecegim. Benim aklimda bestiron var icerigi temiz onu soracagim doktora

Merhaba doktrunuzun ismini paylaşır mısınız? Ben de bebeğimden alerjiden şüpheleniyorum da.

Bize de verdiler kullanmadim ama korkuyorum kabiz yapiyormus hemde icerigi temiz degil. Pazartesi alerji doktoruna soracagim onun onerisine gore hareket edecegim. Benim aklimda bestiron var icerigi temiz onu soracagim doktora
Bende mühendis oğlunun paylaştıklarından birini alırım o içeriği temizleri paylaşmıştı.

Bence uykusunu alamadığı için hırslanıyor saldırıyordur benimkinin çok uykusu olursa o dediklerinizi yapıyor.

Muhtemelen öyle çünkü çok sık uyanmaya başladı. 45dk uyuyup uyandı hep dün gece. Sabah kucağıma alınca suratıma saldırdı yine.

Benim kızım da öyle ağzına alabilirse sesi çıkmıyor alamazsa bağırıyor ağlıyor yerleri kaşınıyor galiba. Bide atak haftasında seninki de demi oda etkiliyodur

Ya sorma canım hem de ne atak. Mızmız bir şey oldu çıktı. Diş olabilir ama daha 3,5 aylik bu çocuk. Bu kadar erken mi başlıyormuş

Canım ben ilk defa duydum o ilacı. Çocuk doktorunu arama şansin var mı? Emzirdin mi gece bebisini, umarım çözmüşsündür

Çok sinir bozucu bir durum. Internette doktorların videoları var, uyku saatleri ve yeme düzenini anlatıyorlar. Onları izlet belki işe yarar. Ne yap ne et düzenini kur canım, sen çekeceksin çünkü yine derdini. Olmaz öyle.

Sanırım bizde de uyku gerilemesi başladı. Gündüz zaten hep aynıydı kisa kısa uykular ama en azından gece uyuyordu yaklaşık 10 gündür falan gece uykularımız bozuldu sık uyanıyor geri emzirsem bile dalmıyor uykuya sallıyorum sürekli ne olacak böyle bilmiyorum.

Slm arkadaşlar uzun süredir giremiyordum.bebisler nasil keyifleri . Biz 4 aylik olduk dün emiyor ve mama takviyesi yapıyoruz ekstra cunku kilo alimi çok yavaş geride geliyor diye geçen haftada rahatsizlandi hastanede yattı 4 gundur çok şükür iyi simdi ama daha da kilo verdik bakalim.bugunde kontrolümüz var kilo icin olmazsa bida ultrasandan bakilacakmis mide sine sizde durumlar nasıl

Canım nasıl anladın uyku gerilemesi olduğunu? Ne kadar uyudu gece? Uzay yarim saat yada 45 dk uyumaya başladı
2 gundur gece uykusuna gecmiyor gecemiyor canim hic boyle yapmazdi en gec 12 de olsa uyurdu ama yok dün tam 2 bucukta uyudu bu gece 1 bucukta uyudu. Besiginde salliyorum yok kalkmaya calisiyor. Ayagimda salliyorum yok kucagimda salliyorum yok uyuyo gibi oluyo yerine koyuyorum 5 dk sonra uyaniyo cok derin dalana kadar ugrastiriyo boyle. bu kadar zor uyuyan bi cocuk degildi selim ozellikle geceleri. Dün gece saat basi kalkti ama bu gece o kadar sık kalkmadi. Gunduzde cok direndi uykuya bende uyku gerilemesine yordum bu durumu

4.ay aşılarını olduk az önce,çok ağladı yavrum.3cm uzayıp 600 gr almış bu ay.Gelişimi iyi dedi hemşiremiz.Şimdi ateş nobetindeyim..Kan ilacı verdi ama bunu kullanmayı düşünmüyorum.

Bizde de durum benzer baya. O kadar geç saate kalmıyor şimdilik ama çok sık uyanıyor ve zor uyuyor. Battaniyede 5 dakika sallayınca uyuyan çocuk mümkün değil uyumadi battaniyede. Çok zor cidden umarım kısa sürer bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…