2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
4.ay aşılarını olduk az önce,çok ağladı yavrum.3cm uzayıp 600 gr almış bu ay.Gelişimi iyi dedi hemşiremiz.Şimdi ateş nobetindeyim..Kan ilacı verdi ama bunu kullanmayı düşünmüyorum.

Maşallah Mete' ye Biz biraz öteledik şehir değiştirme durumu fln olunca kaydı gitti aşı dönemi. 6 nisanda olacak aşılar. Umarım ateşlenmezde kolay atlatırsınız.

Yiğit mirzada öyle dün başladı bizimde insaALLAH devam etmez.bende uyku gerilemesi değilde geçiş dönemidir insaALLAH diye umuyorum

Çok geçmiş olsun canım çok zor hastalıklarla uğraşmak. Bu ara bir çok kişinin derdi ortak, huysuzluk ve uykusuzluk.

Umarım kilosunu toparlar senin miniğinde ultrasona bile gerek kalmaz.

Benim kızımda 4.ay aşılarını oldu ama biraz moralim bozuldu evde en az 600 g almış gözüküyordu orada 400 g çktı yani sınırın altında. Hemşire mama verebilirsin dedi ama benim sütüm varki neden az kilo alıyor zaten mama veremem biberon istemiyor boyu 63 cm kilosu 6100 çıktı

Maşallah Mete' ye Biz biraz öteledik şehir değiştirme durumu fln olunca kaydı gitti aşı dönemi. 6 nisanda olacak aşılar. Umarım ateşlenmezde kolay atlatırsınız.
İnşallah bakalım.Meme reddini soracaktım ki,ben sormadan hemşire uyardı.Bu ay meme reddi ve uyku gerilemesi ay'ı dedi.Meme reddi 10 gündür var nerdeyse..Uyku gerilemesi de var sanırım tam emin olamıyorum.Yarım saatte 1 uyanıyor çocuk.Mızmızlanıyor,uykuya direniyor.Bide lanet bi atak dönemindeyiz.35 günlük atak mı olur yahu..Mahvoldum günlerdir.

Bi zzz. Emziği eliyle atıp kendş elini ağzına sokuyor benim elimi yakalayınca rmiyor deli gibi. Ve çok huysuz ağlıyor uykular kuş uykusu adım atmaya korkuyorum çıtırtıya kalkıyor

Benim tam 1 aydır uykusu yok huysuz 2. Ay sonu başladı şuan 3 ay 2 haftalık hala şiddetle drvam ediyor doktora götürdüm reflğ olabilir dedi ilaç verdi. Uykularından ondan kalkıyordur dedi ama yok yine aynı tamam kusma azaldı ama uyku çok az gündğz hele hiç yok hiçbirşey yapamıyorum benimki 2.ay sonu birxen böyle oldu anlamadım çocuk pkadar iyiydi ki biranda böyke oldu 1 aydır böyle

Uykusuzluk bizde de çok gece kendi kalkmayan çocuk en az iki saate bir kalkıyor gece uykusuna zor geçiyor ve bugün saat 7 de uyandı gülerek bnm gözümden uyku akıyor

Sütün varsa hiç mama verme derim zaten bazı doktorlar mama verin diyo bazıları da günde iki üç kere verilen mama bebeğe kilo aldırmaz diyo. Sağlığı yerinde olsun çok Fazla kilo almasına gerek yok benim kızım da bu ay az aldı gibi geliyo bakalım haftaya aşı var o zaman belli olur ama ben mama vermem ver dese de doktor zaten iki ay sonra ek gıdaya da başlıycaz tabi tadımlık ilk baslarda ama olsun yine de sen bilirsin tabi canım zaten bundan sonra kilo alımları yavaslıycak

Canını sıkma canım.Bebeğin gelişim tablosuna göre normal.4.ayda 350-700 gr alımı normal kabul ediliyor.Mamaya gerek yok bence ama tabi sen en iyisini bilirsin.

Offf uykusuzluk çok beter.Bir an önce geçsin lütfen bu süreç..Hepimiz için..

Canını sıkma canım.Bebeğin gelişim tablosuna göre normal.4.ayda 350-700 gr alımı normal kabul ediliyor.Mamaya gerek yok bence ama tabi sen en iyisini bilirsin.
Aynen canım bende vermek istemiyorum çünkü sütüm var göğsümü boşaltmıyor ki daha hani göğsüm boşalsa halen emmek istese anlarım. Bide bikere aldım mama çöpe gitti o yüzden vermeyi düşünmüyorum ama benim anlamadığım bu çocuk neden az kilo alıyor

Yok mama vermeyi düşünmüyorum zaten çünkü sütüm az değil ya dışarıdan bakıldığında çok tombik bi kızım var bacakları falan da boğumlu ebe bile şaşırdı tartıda az çıkıyoneyse napalım sağlıklı olsunda.

Aynen bende fotoğrafına baktım şimdi maşallah gayet iyi duruyor. Sağlıklı olsular da canım gerisi olur

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende pek iyi değilim. Sabredicez artık napalim, bitecek bu da.

Kızlar nolue yardım edin kızım 1 aydır çok kötü çaresiz kaldom ya neyş var bu çocuğun kafayı yiyecem reflü dediler ilaç kullanıyoruz yine huzuesuz çocuk sürekli krize giriyor ağlıyor. Haftanın 5 günü mutlaka gün boyu ağlıyor. İlk 3 ay asla gaz sancısı böyle çok değildi gazsa eğer neden şimdi başladı ya çocuk perişan ben perişan olduk.. Sırt ğst bırakınca kıyamet kopuyor kucaktam indiremiyorum deli olacam artık. Kakası fa mukusluyfu alerjiden şüphelendim ama bilmiyorum yarın doktora gidcem bakalım kiloduna felan bakacak eğer yine az almışsa alerji maması başlatacak bana da diyet tabi. Zaten sadeve gece emiyor

Aynı sorunları bizde yaşıyoruz uyku düzeni kalmadı gece çok sık uyanıyor ve birde uyudu . Birde uyuyunca sabah On bir de yada on ikide uyanır diye beklerken sekiz buçukta uyandı tâbi gece saat başı emdikten sonra hemen dalmadı uykuya eller kıpır kıpır hiç sabit kalmadi. Evdeki tartiya göre sadece 200 gr almış görünüyor eğer evde fazla çıkıyorsa kızım kilo bile vermiş olacak o zaman

Bi sey sorcam iki gundur cayima sut katiyorum iki parca peynir ve tereyagli yumurta yedim, ustune kremali biskuvi. Bu diyet bozmak mi oluyor diyet bitirmek mi oluyor, herhangi bir etkisi olmadi bu arada dokuntu filan

Bizimde aynı.gunduz standart saatlerde uyurdu hep bugün tam 3saat uğraştım uyutmak için.yatagina koyunca uyaniveriyor cildirmis gibi agliyor,gece de 12den aşağı uyumuyor ve neredeyse saat başı kalkıyor çok bitkinim bende.ayak tabanlarıma varıncaya kadar heryanim ağrıyor uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…