2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bi sey sorcam iki gundur cayima sut katiyorum iki parca peynir ve tereyagli yumurta yedim, ustune kremali biskuvi. Bu diyet bozmak mi oluyor diyet bitirmek mi oluyor, herhangi bir etkisi olmadi bu arada dokuntu filan
Bundan sonra yiyecek misin bu sekilde ? Yoksa bir seferlik miydi bir seferlikse diyet kaçağı deniyor surekliyse diyeti bitirmissin son vermissin yani

Aynen çok yorucu oluyor ne kendi uykusunu alıyor ne de bize aldırıyor

Kızlar Sağlık ocağındaki ve hastanedeki bebek tartıların doğru tartmama ihtimali çok yüksek yani 100-200 gram oynayabilir cünkü onlar hassas tartı ve içlerindeki skalanın kalibrasyonları yapılmıyor yani bir süre sonra sapmalar oluyor ağırlıkta kızımı çocuk doktoruna da götürdüğüm için sağlık ocağındaki tartı arasında 200 gram kadar fark oluyo yani eksikte tartabilir fazla da o yüzden evdeki tartılarınızda Kontrol yapabilirsiniz cünkü evdeki tartılar daha az kullanıldığı için tartının ayarında bozulma daha az oluyor

Canım bnm kızım evde 6400 çıkıyo hatta emzirdikten sonra 6500 ama bugün sağlık ocağında 6100 çıktı ya evdeki yanlış ya sağlık ocağındaki.

Canım ben ilk defa duydum o ilacı. Çocuk doktorunu arama şansin var mı? Emzirdin mi gece bebisini, umarım çözmüşsündür
Males
Canım ben ilk defa duydum o ilacı. Çocuk doktorunu arama şansin var mı? Emzirdin mi gece bebisini, umarım çözmüşsündür
mecbur emzirdim iki saatte bir emen bebek mamada içmediği için mecbur kaldım ilacı birkere kullandığım halde beni ishal yaptı oğlum da çok huzursuzdu bütün gün kakasını yaptı rahatladı çok korktum ya okumasaydım içeriğini off çok üzgünüm

Kullanma hemen cnm zorunlu olmamalı bence ben kullsnmayacam gereksiz 9. Ayda kana baktirip eksiklik varsa kullanırım buyukte kullanmamistim

Kullanma hemen cnm zorunlu olmamalı bence ben kullsnmayacam gereksiz 9. Ayda kana baktirip eksiklik varsa kullanırım buyukte kullanmamistim
Aynen canım kullanmayı düşünmüyorum çünkü benim gittiğim dr şimdi değilde 7.ayda falan öneriyormuş daha gitmedim ama öyle dediğini duydum bencede acelesi yok.

Bundan sonra yiyecek misin bu sekilde ? Yoksa bir seferlik miydi bir seferlikse diyet kaçağı deniyor surekliyse diyeti bitirmissin son vermissin yani
Evet arada kacirakak devam edicem

1 tane ilacın kalıcı etkisi olmaz üzme kendini, farketmişsin neyse ki ama o da ne biçim doktormuş öyle, internette doktorlara yorum yazilabilen ve yıldız vererek değerlendirme yapılabilen siteler var, ben oraları okuyarak doktor seciyorum genelde. Bence yaz oraya bu durumu yorum olarak.

Ben sezaryenden sonra enfeksiyon oldugu icin bata antibiyotik içtim onunda icinde emziren anneler kullanamaz diyo ama doktorum icinde öyle yazıyo ama kullanabilirsin bişey olmaz dedi belki de doktorun bi bildigi vardır vermiştir

Sezeryandan sonra 1 hafta antibiyotik kullandım enfeksiyon olmasın diye doktora süte geçer mi diye sorduğumda çok az geçer antibiyotiklerin arasında ilacın en masumu olduğunu söylemişti ağrı kesiciDe mecbur kullandım üzme kendini zaten az geçiyor süte oda çıkmış gitmiş kakasında herhangi bir etki bırakmaz korkma

Seçebilme imkanın yoktu malesef küçük biyerde yaşıyoruz ve en yakın hastane iki saatlik mesafede gözüm yemedi o kadar uzağa gitmeyi sağlık ocağına gittim geçici gelmiş bi dr zaten ismini nette bulamadım

Ben sezaryenden sonra enfeksiyon oldugu icin bata antibiyotik içtim onunda icinde emziren anneler kullanamaz diyo ama doktorum icinde öyle yazıyo ama kullanabilirsin bişey olmaz dedi belki de doktorun bi bildigi vardır vermiştir
Büyük harflarla sakın yazmışlar kullanıyorsanızda emzirmeyi bırakın yazılmış bazı doktorlar bence ilaç mümessilleriyle anlaşıyor başka açıklaması yok bunun ilacın içinde eğer doktorunuza danışın yazıyosa yine bi nevi rahatlarsın doktorun bir bildiği var dersin ama bu öyle bişey değil ilacın daha sonra kullanıcı yorumlarını okudum hakkında tek iyi birşey bile yok

İnşallah bırakmaz valla ağrı çekmeye razıyım ağrı kesici bile içmiyorum Sağ tarafım şiş geziyorum kedi kendine geçer gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…