2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar,Mete'nin bacaklarindaki bogumlar şimdiye kadar eşitti.Dün farkettim bi bacagindaki boğum diğerine göre azalmış.Bi problem olmaz dimi?

D Doktorumuz yillik izinde.. Senden ek gida konusunda bilgi alabilir miyim ,doktorun ne soyledi ek gida konusunda, nasil bir liste var elinde paylasir misin

Aslında en mantıklısı neden her bebege veriyolar anlamıyorum zaten kanı düşük mü değil mi nerden biliyolar
Doktor soyle aciklamisti, anne sutunden gelen demir yeterli olmiyor mama kullanan bebeklere kan degerine bakilip verilebilir anne sutu alam bebeekler dorduncu aydan itibaren baslamali demisti

Kizlar menenjit aşısını kaçıncı ayda hangisinden yaptirdiniz dört aylık olduk henüz yaptirmadik

Valla benim oğlan kıyamet koparıyor ben de yerken parmağıma batırıp ağzını değdiriyorum yoğurt muz salatalık falan bu aydan sonra pek bi sıkıntı olcağını sanmıyorum tattırmak lazım bence

Asiyi nerde yaptirdiniz biz korkudan cikamiyoruz malesef 13 gun gecti asi gunu
Ben New York tayim. Bizim burasi Türkiye den daha kotu olmasina ragmen Dr klinigine gittik. Benim icin asilar onemli Ozellikle bu zamanda daha cok. Belki normal kontrol olsaydi iptal ettirebilirdim. Gereken onlemleri alip gidebilirsiniz bence. Buyuk ihtimal suan gideceginiz yer de herkes maske takiyordur. Siz de maskenizi takin, kolanyanizi alip gidebilirsiniz.

D
Doktorumuz yillik izinde.. Senden ek gida konusunda bilgi alabilir miyim ,doktorun ne soyledi ek gida konusunda, nasil bir liste var elinde paylasir misin
Elimde herhangi bi liste yok canim 3 gün kuralıyla ilerliyorum ben. Sebzelerle basladim 3 gun patates verdim ilk gun cay kasigi ikinci gun tatli ucuncu gun yemek kasigi kadar. Bugun havuc verdim mesela cay kasigi kadar 2 gun daha havuc verecegim sonra kabak daha sonra balkabagi. Tek tek tadimlar bitince iki sebzeyi karistirip verecegim patates+havuc gibi mesela. Daha sonra meyveleri de ayni kuralla verecegim. Elma armut muz seklinde. 1 ay gecer zaten. 6 aylik olunca da gunluk sutten yogurt mayalayip verecegim. Hastanede inek sütü icin deri testi yapildi tepki vermedi vücudu. O yuzden doktor yogurdu evde deneyebilirsin 6 aylik olunca dedi. Eger tepki verseydi hastane ortaminda deneyecektik yogurdu. Senin kuzu 5 aylik oldu mu ?

Kızlar ilk yoğurt verdiğim zamanlar çok sevmişti sürekli devamını istiyodu son iki gündür ağzına değdirdiğimde yüzünü ekşitiyo kafasını çeviriyo tabi zorlamıyorum yoğurdun tadı ekşi de değil neden böyle yaptıki.

Kizlar benim bebegimde 5.ayi bitti düzeltilmiş 4.ayi prematüreyizde.benim size sorum şu acaip derecede dilini kemiriyo salyasi fazlalaştı ne bulsa agzina götürüyor acaba diş çıkarıyor olabilirmi

Olmadi ki dort ay on gunluk oldu.. Siz kac ayda basladiniz

Cok ayrintili calis
Cok ayrintili calisan doktorunuz var bu arada ne guzel sanslisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…