2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar benim bebegimde 5.ayi bitti düzeltilmiş 4.ayi prematüreyizde.benim size sorum şu acaip derecede dilini kemiriyo salyasi fazlalaştı ne bulsa agzina götürüyor acaba diş çıkarıyor olabilirmi
Damakları sertleşiyor benim kızım 2 aydır öyle hep salyası akıyo ne bulsa ağzına götürüyo diliyle kaşıyo

Herkesin beraat gecesi mübarek olsun arkadaşlar.Allahin rahmeti üzerinize olsun sağlık huzur mutluluk versin her aileye evlatlarımıza sevdiklerimize ve biran önce koronadan kurtulmayı dünyaya nasip etsin
Dualarda buluşalım

Kızlar prima premium care kullananlar şuan kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 3 kullanıyorum ama bezimiz azaldı netten sipariş vereceğim de acaba 3 mü 4 mü alsam bilemedim 3 ile 4 arasında çok fark varmı şimdi 3 alsam bi süre sonra küçük gelmeye başlayabilir şuan 3 tam oluyo ama bilemedim.

Canım ben prima kullaniyorum 3 kullanıyordum dün evde 3 bitti 4 almıştık denemelik 4 u taktım akşam güzel oldu bence 4 alabilirsin sende ben artık 4 den devam edicem

Canım ben prima kullaniyorum 3 kullanıyordum dün evde 3 bitti 4 almıştık denemelik 4 u taktım akşam güzel oldu bence 4 alabilirsin sende ben artık 4 den devam edicem
Ayy saol cnm yaa senin bebiş kaç kilo bnmki henüz 7 değil ama 6.5 kg falandır olur dimi 4 numara

Allah korusun hiç bişey olmaz inşallah merak etme canım hızlıca gidip gelin

4 olur canım size, bende 1 numara büyük alıyorum hep. Yaptırdık aşıları bakalım ateş nöbetindeyim şimdi.

4 al canım bizde 2 haftadır 4 numara kullanıyoruz 3 çok sıkıyordu

4 olur canım size, bende 1 numara büyük alıyorum hep. Yaptırdık aşıları bakalım ateş nöbetindeyim şimdi.
Tamam canım 4 alıyorum inşallah ate
4 al canım bizde 2 haftadır 4 numara kullanıyoruz 3 çok sıkıyordu
Tamam canım 4 aldım bizimkide sıkıyor sanırım çünkü boğum yerleri hep kızarık ya bezden yada çıtçıtlı body den dolayı.

Emmek demek az gelir üstünde ne varsa onu da çıldırır şekilde yiyor açlıktan değil tabiki cnm onlar normal hareketler damakları sertleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…