- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Mete döndükten sonra ayaklarından kuvvet alarak öne doğru epey sürünüyor.Kızımdan kalma sünger beşik yatağı vardı.Onu koyuyorum yere,Mete'yi de yatiriyorum üstüne anında dönüyor zaten,başlıyor sürünmeye.Dün halıya düştü dönerken,Allahtan yatak alçak ta aglamadi.Kızlar bebeler sürünmeye başladı mı sizin benim oğlan dönüyo geri geri sürünüyor oyuncağını koyuyorum hedef olarak önce oyuncağına ayakları gelcek şekide dönüyor sonra geri sürünüyo oyuncağı kapıyo birde ayakta dik durmak istiyor hep çok şeker ya
Bende yere oyun alanı yapmıştım kızıma az önce tuvalete gittim geldim ki arka arka kayarak iyice halının üstüne gelmiş koltuğa yaklaşmış. Bide yüzüstü dönüyo kendi ekseninde dönüyo oldugu yere geliyo geriBi kaç günle fark ediyor bebekler bir hafta önce yoktu bu hafta başladı bu hareketlere daha önce masaj ve spor yaptırmıyodum çok kuvvetlendi iki haftadır her gün aksatmadan spor ve masaj yapıyorum
Şöyle dönüyor benimki..Yattığım yerde emzirdigim zaman kendime doğru çevirince hemen dönmeye kalkıyor uyku sersemi.Yoksa uykusunda dönmedi daha.Kızlar bide bişey sorcam bebekleri dönenler gece uykuda da dönüyo mu sizin bebişler
Aynen öyle benimide dönüyor Zaten dönmeyi cok sevdi hiç sırt üstü durmuyo artık hemen dönüyo ama uykusunda dönmüyo da döner de nefes alamaz falan diye korkuyorum valla gündüz uyurken kontrol ediyorum hep kendini kurtaramazlar daha diyeŞöyle dönüyor benimki..Yattığım yerde emzirdigim zaman kendime doğru çevirince hemen dönmeye kalkıyor uyku sersemi.Yoksa uykusunda dönmedi daha.
dr 1-2 gun atesi olabilir demisti cok sukur suan iyi. Gecmese Yarin gidecektim dr a.Canım çok geçmiş olsun. Bizde 2 gün sonra yaptıracağız aşıyı, beni de bir korku sardı. 2 gün çok uzunmuş ama, sordun mu doktora? Ekim grubunda da bir arkadaşın bebeğinin aşıdan sonra 2-3 gün ateşi olmuştu, o da aşıdan sanmıştı ama meğer çocuk hastalanmış. Bir sor doktora, ne olur ne olmaz.
Dr google dan arastirirsan uzulursun korkulacak bir sey degil dedi ama Ben yine arastirdimNe olduğunu merak edip okudum ve Uzay'da da var bundan :) hatta ben çok sevmiştim ilk farkettiğimde, mini mini bir oyuk. Bir kusur değilmiş canım korkma. Altıncı ayda kontrol ettirin eğer endişe duyuyorsanız diyor. Doğduğunda çocuk doktoru hemen muayene ediyor zaten, bir sıkıntı olsa söylerlerdi.
O mor leke de moğol lekesi diye geçiyor. Ablamın kızında da var. Asya bebeklerinde çok olur dedi doktor.
dr 1-2 gun atesi olabilir demisti cok sukur suan iyi. Gecmese Yarin gidecektim dr a.
Dr google dan arastirirsan uzulursun korkulacak bir sey degil dedi ama Ben yine arastirdim. kolunun altindan tutunca adim atiyor, saga sola donebiliyor kendi ekseninse 360 derece donebiliyor. Omurilik ile baglantisi olsa bunlari yapamazdi buyuk ihtimal. Su hastalik Birde de hepimizin ici rahat etse. Hastanelere korkmadan gidebilsek.
Sagol canim cevabin icin. Ayrica Uzay in kilosunu da merak ediyorum, tartiracakmisin? Benim ki 7500 68.5 cm .
O konuşma bizdede var hatta benim oğlan serenat yapıyor anasınaBizim kız da dillendi bı konuşuyor bı konuşuyor sormayın hemen yataktan almıyorum arada iş yspiyorum beni görünce bı konuşuyor beni bana şikayet ediyor resmen dün 4 aylık olduk dönmüyor henüz yüz üstü koyunca kafasını baya kaldiriyor
Çok tatlılar gerçekten maşallah hepsineO konuşma bizdede var hatta benim oğlan serenat yapıyor anasına
Olabilir seninki kasım kaçta doğmuştu.ayrica masaj ve spor bende yapmaya başladım birkaç gündür özellikle gece yatmadan önce çok hoşuna gidiyor gülüyor spor yaparken
Bi kaç günle fark ediyor bebekler bir hafta önce yoktu bu hafta başladı bu hareketlere daha önce masaj ve spor yaptırmıyodum çok kuvvetlendi iki haftadır her gün aksatmadan spor ve masaj yapıyorum
Sorunu olduğunu sanmam benimkide sevmiyor yüzüstü yatmayı falan ama durmayı seviyor kafasını kaldırıp izliyor etrafı ben yüzüstü yatsin çok istiyorum çünkü gazını falan rahat çıkarıyorlar öyle ama sevmiyor kafasını yan cevirivermiyor burnuyla tosuyor yerinasıl şeyler yaptırıyorsunuz?
Benim oğlum 5 aylik oldu hala dönmüyor. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Sorunu olabilir mi ki?
1 kasım doğumlu benimki masaja keşke daha önce başlasaydım diyorum o kadar seviyoki masaj yağını görünce heycandan çırpınıyoOlabilir seninki kasım kaçta doğmuştu.ayrica masaj ve spor bende yapmaya başladım birkaç gündür özellikle gece yatmadan önce çok hoşuna gidiyor gülüyor spor yaparken
Her bebeğin gelişimi farklı yoktur bi sorun takma kafana internette videolar var ordan bakabilirsin basit hareketler varnasıl şeyler yaptırıyorsunuz?
Benim oğlum 5 aylik oldu hala dönmüyor. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Sorunu olabilir mi ki?
Çok dikkat etmek lazım ben hep yerde yatırıyorum çok hareketliler mazallah biley olur diye korkuyor insanMete döndükten sonra ayaklarından kuvvet alarak öne doğru epey sürünüyor.Kızımdan kalma sünger beşik yatağı vardı.Onu koyuyorum yere,Mete'yi de yatiriyorum üstüne anında dönüyor zaten,başlıyor sürünmeye.Dün halıya düştü dönerken,Allahtan yatak alçak ta aglamadi.
Ben de aynen 6 ayı bekleyecem bizim kız sürekli saplastiyorbi ses çıkıyor sormayın yemekle alakası yok amaKızlar benim cadı Kızım ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyor sanırım nezaman yemek yesem ağzını şaplatıyor dudaklarını yalıyor kucağıma oturtup yemek yediğimizde kaşığı takip ediyor ağzıma götürdüğüm zaman oda açıyor ağzınıEk gıdada zorluk çıkartmayacak anlaşılan annem diyo yalattır biraz çocuk istiyor diyo ama ben 6 ay olmadan geçmek istemiyorum zaten ömrü hayatı boyunca yiyip içeçek zamanında tatsın istiyorum
Ben elma ve havuç verdim eline birkaç kez bayılıyor.hele elmaya cokcokcok emişiBen de aynen 6 ayı bekleyecem bizim kız sürekli saplastiyorbi ses çıkıyor sormayın yemekle alakası yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?