2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mete döndükten sonra ayaklarından kuvvet alarak öne doğru epey sürünüyor.Kızımdan kalma sünger beşik yatağı vardı.Onu koyuyorum yere,Mete'yi de yatiriyorum üstüne anında dönüyor zaten,başlıyor sürünmeye.Dün halıya düştü dönerken,Allahtan yatak alçak ta aglamadi.

Bi kaç günle fark ediyor bebekler bir hafta önce yoktu bu hafta başladı bu hareketlere daha önce masaj ve spor yaptırmıyodum çok kuvvetlendi iki haftadır her gün aksatmadan spor ve masaj yapıyorum
Bende yere oyun alanı yapmıştım kızıma az önce tuvalete gittim geldim ki arka arka kayarak iyice halının üstüne gelmiş koltuğa yaklaşmış. Bide yüzüstü dönüyo kendi ekseninde dönüyo oldugu yere geliyo geri

Kızlar bide bişey sorcam bebekleri dönenler gece uykuda da dönüyo mu sizin bebişler

Kızlar bide bişey sorcam bebekleri dönenler gece uykuda da dönüyo mu sizin bebişler
Şöyle dönüyor benimki..Yattığım yerde emzirdigim zaman kendime doğru çevirince hemen dönmeye kalkıyor uyku sersemi.Yoksa uykusunda dönmedi daha.

Şöyle dönüyor benimki..Yattığım yerde emzirdigim zaman kendime doğru çevirince hemen dönmeye kalkıyor uyku sersemi.Yoksa uykusunda dönmedi daha.
Aynen öyle benimide dönüyor Zaten dönmeyi cok sevdi hiç sırt üstü durmuyo artık hemen dönüyo ama uykusunda dönmüyo da döner de nefes alamaz falan diye korkuyorum valla gündüz uyurken kontrol ediyorum hep kendini kurtaramazlar daha diye

dr 1-2 gun atesi olabilir demisti cok sukur suan iyi. Gecmese Yarin gidecektim dr a.
Dr google dan arastirirsan uzulursun korkulacak bir sey degil dedi ama Ben yine arastirdim . kolunun altindan tutunca adim atiyor, saga sola donebiliyor kendi ekseninse 360 derece donebiliyor. Omurilik ile baglantisi olsa bunlari yapamazdi buyuk ihtimal. Su hastalik Birde de hepimizin ici rahat etse. Hastanelere korkmadan gidebilsek.
Sagol canim cevabin icin. Ayrica Uzay in kilosunu da merak ediyorum, tartiracakmisin? Benim ki 7500 68.5 cm .

Evet canım dönemezdi ve yürüme hareketi yapamazdı, bi sıkıntı olduğunu sanmam.
Ben tarttirmam büyük ihtimalle, en kısa sürede çıkmak isterim ordan. Paranoyak oldum bu virüs konusunda. Maşallah senin yavruşunun boyu kilosu çok güzel. Uzay biraz tombis :) ama yakındır kiloları en fazla 1,5 kilo oynar sanırım. Kilo alımları yavaşlayacak artık zaten.

Bizim kız da dillendi bı konuşuyor bı konuşuyor sormayın hemen yataktan almıyorum arada iş yspiyorum beni görünce bı konuşuyor beni bana şikayet ediyor resmen dün 4 aylık olduk dönmüyor henüz yüz üstü koyunca kafasını baya kaldiriyor

O konuşma bizdede var hatta benim oğlan serenat yapıyor anasına

Olabilir seninki kasım kaçta doğmuştu.ayrica masaj ve spor bende yapmaya başladım birkaç gündür özellikle gece yatmadan önce çok hoşuna gidiyor gülüyor spor yaparken
Bi kaç günle fark ediyor bebekler bir hafta önce yoktu bu hafta başladı bu hareketlere daha önce masaj ve spor yaptırmıyodum çok kuvvetlendi iki haftadır her gün aksatmadan spor ve masaj yapıyorum

nasıl şeyler yaptırıyorsunuz?
Benim oğlum 5 aylik oldu hala dönmüyor. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Sorunu olabilir mi ki?

Benim oğlum 5 aylik oldu hala dönmüyor. Yüzüstü durmayı da hiç sevmiyor. Sorunu olabilir mi ki?
Sorunu olduğunu sanmam benimkide sevmiyor yüzüstü yatmayı falan ama durmayı seviyor kafasını kaldırıp izliyor etrafı ben yüzüstü yatsin çok istiyorum çünkü gazını falan rahat çıkarıyorlar öyle ama sevmiyor kafasını yan cevirivermiyor burnuyla tosuyor yeri
Spor olarak özel birşey yok yaptırdığım bacaklar karnına itiyorum bisiklet kollar aç kapa falan

Olabilir seninki kasım kaçta doğmuştu.ayrica masaj ve spor bende yapmaya başladım birkaç gündür özellikle gece yatmadan önce çok hoşuna gidiyor gülüyor spor yaparken
1 kasım doğumlu benimki masaja keşke daha önce başlasaydım diyorum o kadar seviyoki masaj yağını görünce heycandan çırpınıyo

Her bebeğin gelişimi farklı yoktur bi sorun takma kafana internette videolar var ordan bakabilirsin basit hareketler var

Çok dikkat etmek lazım ben hep yerde yatırıyorum çok hareketliler mazallah biley olur diye korkuyor insan

Kızlar benim cadı Kızım ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyor sanırım nezaman yemek yesem ağzını şaplatıyor dudaklarını yalıyor kucağıma oturtup yemek yediğimizde kaşığı takip ediyor ağzıma götürdüğüm zaman oda açıyor ağzını Ek gıdada zorluk çıkartmayacak anlaşılan annem diyo yalattır biraz çocuk istiyor diyo ama ben 6 ay olmadan geçmek istemiyorum zaten ömrü hayatı boyunca yiyip içeçek zamanında tatsın istiyorum

Benim oğlumda dönmüyor ama dönmediği daha iyi sanırım aklım kalmaz ..Öbür oğlum 6 aylıkken dönmüştü buda öyle olacak sanırım ..Bizimki ayakta kalmayı çok seviyor ..yüz üstü kalmak en sevmediği şey .Birde anakucağına oturtuyorum abisi oyun oynuyor oda onu izliyor .Malesef sorunlarımız var şu burun tıkanıklığı bir türlü geçmiyor sürekli su sıkıp çekiyorum.Birde emme sorunumuz var ara ara ayakta emziriyorym ,bazen tutuyor otururken bazen ayakta ..Tabi kaka sorunu var bide bugün eşime biogia damla birde madaccol krem almasını söyledim bakalım deneyeceğim popoda çatlak var sanırım belli bakınca .Allahım başka dert vermesin şu günlerde diyorum başımıza bir şey gelse bu çocuklar ne yapacak kimseyide çağıramayız onları riske atamayız. O yüzden en tedbirli şekilde davranıyoruz .Allahım bir an önce geçer inş.bu günler..

Ben de aynen 6 ayı bekleyecem bizim kız sürekli saplastiyorbi ses çıkıyor sormayın yemekle alakası yok ama

Ben de aynen 6 ayı bekleyecem bizim kız sürekli saplastiyorbi ses çıkıyor sormayın yemekle alakası yok ama
Ben elma ve havuç verdim eline birkaç kez bayılıyor.hele elmaya cokcokcok emişi yavaştan tattiriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…