2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızımda öyle cnm gazı olduğunda yapıyorlar genelde gazını çıkartıyorum tekrar emiyor bazen de süt tazyikli geliyor ondan da olabilir
Evet cnm gazdan da şüphelendim çıkarmaya çalışınca o durumda epeyce kasıyor kendini bacaklarını büktürtmüyor bile

Bende ara ara yapıyorum da şırınganın ucuna kulaklık ucu takıyorum burnunu acitmasin diye birde siringayla yıkıyorsan herseferinde aspire etmene gerek yok cnm aklında olsun,bir daha yaparmısın bilmemde

Kızlar aranızda bebeğine sterimar spray kullanan var mı burnunu temizlemek için?

Evet Canm haklısın ben ağladığında hemen alıyordum beşikten arttık alamayı azaltacam bakalm nasıl olucak inşallah unutur kucağı biraz olsn

Kızlar birde yiğitmirza yalandan ağlamayı öğrendi ama nasıl öğrenmek nasıl bağırmak o bilhassa uyuturken yapıyor bakıyor kimse yok daha çok arttırıyor volumu sonra civildayarak uyuyakaliyor minnoşum sizinkilerde de Var mi böyle yalandan ağlama

Benim minik kuşta bugun yalandan öksürmeyi öğrendi cok tatlı ya ısırasım geliyo kıyamıyorum

Benim minik kuşta bugun yalandan öksürmeyi öğrendi cok tatlı ya ısırasım geliyo kıyamıyorum
Tam yemelik oldular ya maşallah Rabbim bahtlarini güzel eylesin her türlü kötülüklerden korusun yavrularımızı ve şu sinsi düşman koronadan tüm dünyayı temizlesin gına geldi artık banaa

Tam yemelik oldular ya maşallah Rabbim bahtlarini güzel eylesin her türlü kötülüklerden korusun yavrularımızı ve şu sinsi düşman koronadan tüm dünyayı temizlesin gına geldi artık banaa
Aminn canım insallah.. Ayy valla hiç sorma havalar çok güzel patlıyorum artık evde aylardır cıkmıyoruz zaten bide korona belası cıktı çok bunaldım

Bizim Cuma gunu 4. Ay asimiz vardi. 2 gun cok ateslendi oglum, yavas yavas geciyor artik. Dr bize demir ilaci vermedi. Meyve ve sebze denettirebilirsin, yogurda 6. Ay basliyacagiz dedi.

Malesef oglumda sakral gamze de varmis. Ustunde killanma yok Sadece ustunde mor bir leke var. Normalde ultrason cekinmemiz gerekiyormus omurilik ile baglantisi olup olmadigi kontrol ediliyormus fakat virus nedeni ile suan gidemiyorum hastaneye. Dr hastalik temizlendikten sonra gidersiniz goruntusu cok kotu degil dedi ama benim icimi bir kusku sardi. Ultrason temiz cikana kadar rahatliyamam artik.

Bizim Cuma gunu 4. Ay asimiz vardi. 2 gun cok ateslendi oglum, yavas yavas geciyor artik. Dr bize demir ilaci vermedi. Meyve ve sebze denettirebilirsin, yogurda 6. Ay basliyacagiz dedi.

Canım çok geçmiş olsun. Bizde 2 gün sonra yaptıracağız aşıyı, beni de bir korku sardı. 2 gün çok uzunmuş ama, sordun mu doktora? Ekim grubunda da bir arkadaşın bebeğinin aşıdan sonra 2-3 gün ateşi olmuştu, o da aşıdan sanmıştı ama meğer çocuk hastalanmış. Bir sor doktora, ne olur ne olmaz.

Ne olduğunu merak edip okudum ve Uzay'da da var bundan :) hatta ben çok sevmiştim ilk farkettiğimde, mini mini bir oyuk. Bir kusur değilmiş canım korkma. Altıncı ayda kontrol ettirin eğer endişe duyuyorsanız diyor. Doğduğunda çocuk doktoru hemen muayene ediyor zaten, bir sıkıntı olsa söylerlerdi.

O mor leke de moğol lekesi diye geçiyor. Ablamın kızında da var. Asya bebeklerinde çok olur dedi doktor.

Kızlar bebeler sürünmeye başladı mı sizin benim oğlan dönüyo geri geri sürünüyor oyuncağını koyuyorum hedef olarak önce oyuncağına ayakları gelcek şekide dönüyor sonra geri sürünüyo oyuncağı kapıyo birde ayakta dik durmak istiyor hep çok şeker ya

Benimki daha dönmüyor ya ama ayaklarıyla kafasının dikine dikine gidiyor beşiğin ortasına koyuyorum bir geliyorum baş ucuna gelmiş benimkide böyle bir bebek demek

Benim kızda yalandan ağlıyor ama ne aglamak bağıra bağıra kucağına aldığın an tık kesiyor sesi benim kiz 1 hafta sonra 5 aylık oluyor ama ben daha hiçbirşey vermedim ek gıda ile ilgili hiçbirşey satın almamıştım dün sipariş verdim önlük kaşık mama sandalyesi gibi şeyler ama gelmesi 15 günü bulacak sanırım 5.5 aylik olunca tadimlara başlıyayım diyorum bakalım nasıl olacak 10 gündür evdeki tartiya göre hiç kilo almadı geceleri de yarim saatte bir uyanıyor neredeyse acaba doymuyor mu diyorum fakat sabah oluncada doğru düzgün emmiyor kaka yapana kadar biraz emiyor kaka yapinca bir daha tutmuyor memeyi

Benimki daha dönmüyor ya ama ayaklarıyla kafasının dikine dikine gidiyor beşiğin ortasına koyuyorum bir geliyorum baş ucuna gelmiş benimkide böyle bir bebek demek
Bi kaç günle fark ediyor bebekler bir hafta önce yoktu bu hafta başladı bu hareketlere daha önce masaj ve spor yaptırmıyodum çok kuvvetlendi iki haftadır her gün aksatmadan spor ve masaj yapıyorum

Bi kaç günle fark ediyor bebekler bir hafta önce yoktu bu hafta başladı bu hareketlere daha önce masaj ve spor yaptırmıyodum çok kuvvetlendi iki haftadır her gün aksatmadan spor ve masaj yapıyorum
Olabilir seninki kasım kaçta doğmuştu.ayrica masaj ve spor bende yapmaya başladım birkaç gündür özellikle gece yatmadan önce çok hoşuna gidiyor gülüyor spor yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…