2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim bebegim de 24 gun once dogdu,şu an 5 aylik olmasina 8 gun var ve 4,5 aylikken iki dis cikaardi alttan yani ucu cikti patladi
Dogdugumuzdan beri sorunluyuz kızım yüzünden hastalandim sütüm kesildi onu cok seviyorum insallah bizde düzene gireriz

Kizlar bebegim uyumuuyoor gecede gündüzde zaten bi uyku düzeni tutturamadık ne yapabilirim tavsiye verin lutfen uukusuzluktan ölmek üzereyim zaten işten güçten firsat bulup dinlenemiyorum

2 gün önce ben uykusuzluktan fenalaştım başım dönmeye başladı birden, midem bulandı. Eşim taşımış yatağa, çok kötüydüm. O gece ilk defa 5 saat uyudu. Belki de uyandi ama ben duymadim artik bilmiyorum. Bu aralar hepimizinki öyle canım, sabret. Geçecek. Eğer denemediysen telefondan fön makinesi sesi açıp öyle uyut ve telefon yanında kalsın uyanana kadar, ben öyle yapıyorum gündüzleri. 45dk falan uyuyor o zaman. Birde battaniyede sallayınca 15 dakikada dalıyor uykuya.

Öyle birşey bilmiyordum canım ne alaka bugünkü aşıyla ikisi farklı değil mi

Doyumluk ek gida veremeyiz bu aylarda canim sadece tadimlik. Bende bugun kabak verdim cay kasigi kadar. Yarin ve oburgun de verip balkabagina gecicem sende oyle yapabilirsin. Daha sonra da aalejisi olmayan iki sebzeyi birlestirip ver patates havuc gibi

Öyle birşey bilmiyordum canım ne alaka bugünkü aşıyla ikisi farklı değil mi

2 tane doktora sordum ben bu konuyu, ikiside öyle dedi. Çok katılar bu konuda. Farklı aşı bile olsa olmuyormuş. Bence sormadan verme evde, bak bu yazı sağlık bakanlığının sitesinden.

Eklentiler

• 20200408_175348.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar çoook kötüyüm yiğidin parmağı gözüme girdi renkli kisminda çok az çizik var acayip sulanıyor açamıyorum.gozumu bantladım biraz rahatladı bunu bile zorla yazıyorum şu kötü günlerde yaRabbim hastaneye gitmek istemiyorum kendiliğinden geçermi ki ya başına böyle bisey gelen varmi

Ah canim dogdugundan beri uyku sorunumuz var gaz sancısı cok oluyordu senin yine eşin yanındaymış benimki sabahlara kadar gelmiyordu o zamanlar beslenemedim uyuyamadim en sonunda mide iltihabi geçirdim hala ilaç kullanıyorum bu aralar zaten psikolojimde bozuldu iyice uykusuzluk beni mahvediyo

Çayla sil canim pamuğa dök iyi gelecektir elini vurup mikrop kaptirma malûm hastane bile yok

Biz kasım anneleri havaların ısınmasını bekliyorduk çok sıkıldık evde diyorduk. Havalar ısınsada miniklerimizle biraz hava alsak bizde rahatlasak diyorduk. Ama bu virüs en çok bizi vurdu sanırım.Zaten evden çıkamıyorduk şimdi hiç çıkamıyoruz...Hoş bir yandanda diyorym zaten alıştıydık evde kalmaya çok koymadı aslında..Çocuklarımız gün yüzü görmedi yani dışarıyı görmeden büyüdü..İnşallah bugünlerde geçer...

Canım benim büyük kız bebekken elinde sakız kutusu sallıyordu birden kutunun sivri yeri gözüme girdi gözümü açamıyordum sürekli hani gözüne bişey girer çıkmaz gözün sulanır öyle oluyodu en son dayanamayıp göz dr una gittik korneal abrazyon dendi yani korneası zedelenmişti önce zedelenen deri parçalarını aldı sonra lens taktı 1 hafta lensle gezdim geçti ama şuan hafif bi darbede yine sulanır gözüm

Çay damlatmak iyi geliyodu ama bi süre sonra yine kriz geliyodu çok kötü bişey hatırlarım halen.

Eğer bugün çayla falan geçmezse yarın bi göz dr undan randevu al canım göz dr larında korona falan çok risk yok maskeni tak git çünkü kornean zedelendiyse riskli özel bi göz dr una sabah erkenden gidersin

Insallah bende ayni fikirdeyim Hayirlisiyla saglikla atlatalim bu zor gunleri

Geşmiş olsun canım.peki süreklimi sulaniyordu şuan ben gülsuyu döktüm iyi gibi sulanmasida durdu sardık bide

Olabilir ama daha cok erken değilmi bebegim 5 aylik ama premature 4 aylik gerci yakaladi zamaninda doganlari cok şükür de zaten dilini kemiriyo
Yok erken degil 4 aydan sonra cikarabiliyorlar erken de oluyir hatta abzi bebekler dişli doguyor,endiselenmeyin erken doğanlar hizli toparlar derler :)

Sürekli sulanıyodu cnm hiç açamıyordum
Yok benim iyi gibi arada açıyorum sabit bakınca sulanıyor birde gözün renkli kısmında toplu iğne başı kadar kan var çizilmiş galiba tırnakla kornea yırtılması gozbebeginde olur sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…