2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizimkinin hâlâ dökülüyor sacları, çok seyrek zaten. O yüzden kesemiyoruz. Otuzunda kel kalacak benim oğlum belli
Merak etme sonradan uzuyor cogaliyor benim oğlumda öyleydi bir yaşında üç numara kestirmiş tim kızımda kestirmeyecem makasla şekil verdiririm daha büyük çocuklarda bile hele kızları n saçları kesiliyor erkek gibi hiç sevmiyorum bı de küpe olayı kendi isterse deldirsin küçük bebeğin süs e ihtiyacı yok

Yoğurt bağırsak için en iyisi cnm muz çok ağır gelir çorbaların içinde bir sürü yiyecek var alerji olursa hangisinden olduğunu bilemezsin bence üç gün kuralına göre tek tek vermek gerekir

Yoğurt bağırsak için en iyisi cnm muz çok ağır gelir çorbaların içinde bir sürü yiyecek var alerji olursa hangisinden olduğunu bilemezsin bence üç gün kuralına göre tek tek vermek gerekir
Cok şükür alerji belirtisi olmadi hicbiseye yogurt iyi ama bebeğim çok gazli onu verince daha beter oluyo

Ayy çok şükür gözüm geçti kızlar o kadar çok korktum ki anlatamam ya bisey olursa oğluma kim bakacak kim gidecek şu zamanda hastaneye diye Allahım dermansız dert vermesin heleki şu zamanda insan korkuyor hastaneye bile gitmeye
Bisey soracağım sizin bebekler yüzüstü uyuyormu benim arkadaşım sürekli öyle uyuttu oğlunu hem o rahat eder gazını falan kolaylıkla çıkarır ve uzun uyur diyor varmı deneyen yüzüstü uyutan

Yüz üstü yatırmak cok zararlı canım ani bebek ölümü sendromu var Allah korusun ben hic yatırmsdım ve bebekler göbeğinden nefes alıyolar göbekleri sürekli içine gidip geliyo nefes aldıkça yüz üstü yatınca rahat nefes alamıyokar en doğrusu sırt üstü

Yok o senin dediğin ilk 3 ay kuşum 3 ay sonra düzene giriyor artık nefesleri kimi doktorda yüzüstü yatırın diyor bilemedim

Benimki soluna yata yata kafasi yamuldusagina yatirinca uyumuyo bazen sırt üstü uyuyo aryi yüz üstü hiç sevmedi denedimde

Geçmiş gitmis olsun canım.

Yoğurt vermeyi çok istiyorum ama süt alacak yer yok hep hazır yoğurt tüketiyoruz deneyemicem

Kanlı kakanin muzdan olduguna emin misiniz ? Muz kakada siyah iplik tarzi seyler gormemize sebep olur ama kanlı kaka alerjiden olur genelde
Canm gün icinde başka bişey vermedim ki Bend e bilmiyorum aslında niye öyle oldu ama muz yediği günün akşamına oldu

Dediğin gibi cnn belkide ağır geldi bida vermicem ama muzda çok seviyor görünce yalaniyorsadece yalatiyorumbazen ak yedirmeden bende elma denicem sonra havuç gececeminşallah sonra da kavak olabilir gibi

Ben oglumun sacini kestirmistim bebekken sıfır yaptırmıştı babasi görünce cok ağlamıştımsaçıda gür olmadı o yuzden kizimin sacini hic kestirmicem annem kardesimin sacini hic kestirmemisti cok guzel saclari vardi bebekken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…