2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok benim iyi gibi arada açıyorum sabit bakınca sulanıyor birde gözün renkli kısmında toplu iğne başı kadar kan var çizilmiş galiba tırnakla kornea yırtılması gozbebeginde olur sanırım dimi
Bilmiyorum ki göz bebeğinde mi oluyor hani derimiz zedelenince üzerinde deri parçacıkları kalkar ya benimde gözümde kalkmış öyle tam anlatamadım dadr önce onları temizledi sonrada lens verdi seninkinde sürekli batma ve sulanma olmadığı için bnmkinden değildir geçmiş olsun canım

2 tane doktora sordum ben bu konuyu, ikiside öyle dedi. Çok katılar bu konuda. Farklı aşı bile olsa olmuyormuş. Bence sormadan verme evde, bak bu yazı sağlık bakanlığının sitesinden.
Sağol cnm ilgilendiğim için ama yazıda enjeksiyon diyor bu ağızdan veriliyor hemşire bugün vermezsen yarın ver mutlaka dedi son sözü 6. Aya attı

Evet bende diyorum biz zaten alışmıştık biz arada çıktık parka AVM ye gitmiştik açık hava da gezmistik iyi ki diyorum. şimdide balkona çıkıyoruz en azından havamız temiz böyle giderse herşey kirlenecek.ins güzel gelecekleri olur kuzularin

Çok geçmiş olsun cnm

YesilElmaTT cnm geçmiş olsun
Bu arada 12 sinde 5 aylık olacağız rotanin 2. Dozu var yarın arayıp ebeyle konuşacağım siz gittiniz mi sağlık ocağına bu arada menenjit aşısı hiç yapmadık o ne zaman yapılıyor

Bizde 11 inde 5 aylık olacağız ama rota 14ünde.acaba evde kendim becerebilir miyim beceririm sanırsam. Evde yaparım die düşünüyorum

Kızlar merhabasizlerde ek gıdaya basladinizmi normalde ekim görünümlü kasım.annesiyum ben muz verdim bir kez kanlı kaka yaptı bida vermedim şimdi buhar makinası aldım el denicem

Kızlar merhabasizlerde ek gıdaya basladinizmi normalde ekim görünümlü kasım.annesiyum ben muz verdim bir kez kanlı kaka yaptı bida vermedim şimdi buhar makinası aldım el denicem
Ben kaşık mamasi veriyorum daha yemeyi tam bilmedigi için biberonla veriyorum alışmasi için iyi oluyo muzda veriyorum bazen bi iki tatli kaşığı belki kaşık ucuyla corbalardan veriyorum tam öğün olarak sadece kaşık mamasi veriyorum yogurt gaz yapio onu vermiyorum

Kanlı kakanin muzdan olduguna emin misiniz ? Muz kakada siyah iplik tarzi seyler gormemize sebep olur ama kanlı kaka alerjiden olur genelde

bizim rota asisi 2-4-6. Aylarda yapilacak.
Gecmis olsun canim, cay ile temizlersen Iyi gelebilir. Eger gozde batma olup gecmezse dr a gidersin.

Bizim rota 3 te yapıldı şimdide 5.ayda yapılacak ayın 9 unda .Evde kendim vereceğim
.Ama bizimki burnunu sürekli çektiğim için çok huylanıyor artık damlayada ağzını açmıyor gaz ve d vitMini verirken .Bende kaşıkla veriyorum.Bu rotayıda veremezsem kaşığa koyup versem olurmu diye bir sorayim ebemize.

Kızlar bebişlerinizin saçını kestiniz mi? Ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?

Ben kesmeyi düşünmüyorum niye kesiceksinki
Bilmem, bizde bebekken kesilince saçlar gürleşir diye bi inanış var. Benim saçlarım çok hacimlidir mesela buna bağlıyorlar. Bir de benim ufaklığın saçları bazı yerlerde uzun bazı yerlerde koşa onlar da bi eşitlenmiş olur

Bizimkinin hâlâ dökülüyor sacları, çok seyrek zaten. O yüzden kesemiyoruz. Otuzunda kel kalacak benim oğlum belli

Ben kesmeyi düşünmüyorum niye kesiceksinki
Evet öyle bir inanış var ama o da doğru değil çünkü herkes kesiyor nerdeyse ama hepsi gür değil kesmeyenler var onlarinki de çok gür ben de kesmeyecem makas değdiği zaman o da yetiyor daha sertleşiyor.

Cnm muz çok ağır değil mi bağırsakları çok hassas ben patates vermiştim 1.5 yıldır hala surupla yspiyor tedavimiz bitmedi. muz en çok kabız yapan yiyecek hem tatlı meyve sebze yi zor yer tatlıya alisirsa şimdi en güzeli bal kabağı ben buzluğa attım vitamin deposu .yoğurt verilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…