2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dediğin gibi cnn belkide ağır geldi bida vermicem ama muzda çok seviyor görünce yalaniyorsadece yalatiyorumbazen ak yedirmeden bende elma denicem sonra havuç gececeminşallah sonra da kavak olabilir gibi
Cnm sebzelerden başlayın diyorlar meyve tatlı olduğu için alışır sebzeyi yemez diyor Dr lar

Ya kızlar sizin gece emmeleri ne alemde?benim oğlan 22.00 gibi uyuyor 2 saate bir emmem için uyanıyor emmeden hayatta dalmıyor 5aylik olacak bir hafta sonra okuduğum makalelerde 5-6 saat emmeden kesintisiz uyur 5aylik bebek diyor ama nereyee benimki her saat başı kalkacak elinden gelse
Sizde durumlar nasil

Valla seninki yine emiyorda kalkiyo benimki mama ictigi halde kalkiyo iki saati bir türlü geciremiyoruz

Valla seninki yine emiyorda kalkiyo benimki mama ictigi halde kalkiyo iki saati bir türlü geciremiyoruz
Mama hazırlamak da zor ya gecenin bir yarışı kalkıp
Valla millet nasıl başarıyor bilmiyorum şu uyku eğitimini bir yatıyor çocuk kesintisiz 5saat maşallah diyorum benimki daha hiç 5saat uyumadı kesintisiz

Mama hazırlamak da zor ya gecenin bir yarışı kalkıp
Valla millet nasıl başarıyor bilmiyorum şu uyku eğitimini bir yatıyor çocuk kesintisiz 5saat maşallah diyorum benimki daha hiç 5saat uyumadı kesintisiz
Benimkide bende yanlizim saniyordum yokk canim ben 2 ay sagip verdim o zamanlar saat basi uyaniyordu bi düşün 1saat icinde goguslerimi sagmam yarim saat sürüyor bebk kalkiyo karnini doyur uyusun ben uyku uyumuyordum yemek yiyemiyordum en sonunda hastanelik oldum süt filanda kalmadi

3 saatte bi kalksa dunyalar benim olur

Ya ekim annelerinde tecrubeli bi annemiz öyle olmuyo demişti gerçi her çocuk farklıdır muhahkal
Valla ben karışık veriyom ne bulursam oglumda cok dikkat ettim hersey duzenli sıralı sonuç hicbisey yemiyo herşeyi seciyo alerji sorunu olmazsa herseyden vericem

Valla ben karışık veriyom ne bulursam oglumda cok dikkat ettim hersey duzenli sıralı sonuç hicbisey yemiyo herşeyi seciyo alerji sorunu olmazsa herseyden vericem
En iyisi bencede öyle çünkü bende çok disiplinli gidemiyorum bi verdim veremedim falan ne bulursam ona alışması iyi

Benim kız için ben 4-4buçuk saatte bir olacak şekilde alarm kuruyorum ama benimki de 3buçuk saatten sonra uyanıyor çoğunlukla. Bebek istediği sürece ayarlamasını onun keyfine bırakma taraftarıyım ben

En iyisi bencede öyle çünkü bende çok disiplinli gidemiyorum bi verdim veremedim falan ne bulursam ona alışması iyi
Evet canim insallah hicbiser seye alerjisi yokturda rahat ederiz ben sadece çilek vermeyi düşünmüyorum bide oglumda süt alerjisi vardi ama sadece sute 1 yasindan sonra basladim onun disinda peynir yogurt vs. Vermiştim

Evet canim insallah hicbiser seye alerjisi yokturda rahat ederiz ben sadece çilek vermeyi düşünmüyorum bide oglumda süt alerjisi vardi ama sadece sute 1 yasindan sonra basladim onun disinda peynir yogurt vs. Vermiştim
Mesela esim biraz once kivi yalatiyo kızıma tadina baksin nolacak diyo napim

Hiç bir gece diğerini tutmuyor canım. Bazen 4-5 saat uyuyor ama çok çok nadir oluyor bu. Bazen 2 saatte bir kalkıyor. Dün gece her saat başı kalktı mesela. Osman gönülal diye bir dr var, onu takip ediyorum ben. 4.ay normal bu diyor. Uyku düzensizliği ve gerilemesi başlar diyor. Bir de sadece ilk ay kullandigim gaz damlasına geri döndüm mecburen. Sindirim sistemi de düzensizleşti bu ay. Ne beter bir aymış dedim bu 4. ay
Bitse de kurtulsak ya perişan olduk.

Valla bende öyle gece 11.30da uyudu sürekli mamaya kalkti en son 7den sonra uyumadi sallaya sallaya 8.30a kadar anca dayandi valla ben bıktım bu uykusuzluktan

Bende takip ediyorum osman beyi gayet güzel açıklayıcı videoları var hatta burun yıkamanın önemini onunla öğrendim lakin hergun yapamıyorum o ayrı..
Benimki doğdu doğalı 4-5saat 1 veya 2 defa uyumuştu başka yok 4.ve 5.aylarda oluyor uyku gerilemesi 4.ayda uzun 5.ayda kısaymış.sabredecegiz yapacak başka birşey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…