2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar oğlum az once koltuktan düştü kafa üstü. Köşe koltugun dibindeydi sadece arkami dondum nasi oldu bilmiyorum bisey olur mu sizce cok korktum ama kanama filan yok bes dk agladi sustu guluyo simdi yine de iki saat uyutmiycam baska ne yapabilirim bilen var mi?

Kusması filan oldumu aşırı şekilde baygınlık hali filan korkma benim oğlumda 2 aylıkken düşürmüştü eşim banyodaydım bisey olmaz insallah.

Canım geçmiş olsun, reflekslerini kontrol et, göz bebeklerine bak. Hareketlerinde anormallik görürsen hemen git. Bu sabah aklıma geldi, dönmeye başladı kasım bebisleri gruba hatırlatayım düşmeler başlamadan diye içinden geçirdim ki sen yazmışsın. Geçmiş olsun tekrar.

Kızlar ben bu uyku eğitimi işini yapamicam sanırım oğlum çok ağlıyor dayanamıyorum.sallanmayada iyice alışmış sanırım durunca kendini uykuya geçiremiyor. U Umutt19 senin nasıl gidiyor canım
Benim oğlan pispislatmiyor bile kafasını geri ata ata ağlıyor beşikte nasıl yapcam ya.sallama otomatigini durduruyorum çıldırıyor

Cok geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek iyice hareketlendi bidiklar

Ben normal aglamasına dayanamıyorum ona hiç dayanamam sanirim oglum 2 yaşında filandı sallanmayı bıraktık hiç zorlanmadık biz

Ben normal aglamasına dayanamıyorum ona hiç dayanamam sanirim oglum 2 yaşında filandı sallanmayı bıraktık hiç zorlanmadık biz
Bende hiç zorlanmıyorum sallarken otomatik çünkü besigimiz fakat yarim saat max sallaması o bitince uykusuda bitiyor ve 45dk 'nin altı felaket uykusu oluyor kaliteli olmuyor uykuları ve hep ağlayarak uyanıyor.bu yüzden kendi kendine desteksiz uyumasını öğrenmesi gerek ama nasıl ☹

Kaç metre yüksekliği cnm belli bir yüksekliğe kadar korkmayın diyor Dr lar benim oğlumda beş altı aylikti düşmüştü goturmedim Dr a boşuna radyasyon almasin diye şimdi dikkat etmek gerekir bizimki geri geri gitmiş her yöne gidebiliyor

5 aylık bebekte bu kadar sinir olamaz ya..Olmamalı.Sinirden karnını havaya kaldırıyor ayaklarından destek alıp,köprü gibi duruyor,indiremiyorum.Uykusunda bile yapıyor.Ağlarken söylenmesi de cabası Sinirlendiği şey de memeyi 2 saniye beklemek.Bu küçük akrep açlığa dayanamıyor hiç.

Canım sallamayibilmeyen bebislere biz öğretiyoruz sallanmaya aslında ilk aylar kucakta meme de uyusa daha iyi. Önce kararlı olmak lazım yapamam dersen yapamazsın aslında yapmazsın buradaki yazılanlar da seni etkilemiş sanırım.simdi bı sallayıp bı sallamazsan o bebeğin aklı karışır kendini onun yerine koy. O kadar ağlarken zaten pış pış yapamazsin ben ağlarken kucağıma alıyorum susunca hemen koyuyurum yine ağlıyor alıyorum sakinlesmeye başlayınca pış pış yapıyorum artık alıştı çok yapmıyorum oda dan cikiyorum kameradan takip ediyorum uyuyor maşallah ama kısa uykularimiz hala bazen uyuyor ikinciye uykuyu ama sürekli ilgilenemiyorum. Sallayarak uyutmak nasıl bırakılır bunu araştır istersen. Yapman gereken hiç sallamamak unutur merak etme. Yeterki kararlı ol dusunse bebisin ağlıyor sallamiyorsun ağlıyor sallamiyorsun tamam diyor ben ne kadar ağlarsam annem beni sallamiyor buna alışıyor ve ağlamıyor canım işin mantığı bu herşeyde öyledir neye alisirsa onu ister alistirdigimiz şeylere dikkat etmek gerekir.ben uyanınca almıyorum uzaktan takip ediyorum kendi kendine oynuyor mesela hemen beni görmesine de alistirmadim ilk aylar sürekli ağlıyordu hiç susmuyordu kucaktaydi sürekli şimdi biraz daha iyi .eğer o sıralar sallasaydim ağlıyor diye çoktan alışmıştı.

Bende sallıyorum ama bu durumda otomatik olan benim sanirim ben uyuyunca birakiyorum bazen uyaniyo tekrar salliyorum daliyo birakiyorum genelde sabah uyanmaya yakin surekli sallanmak istiyo bi iki saat sonrada kalkiyo tabi o arada ben iptal.

Kizlar ben kamera aldım Xiaomi 220 TL diğer kameralara göre uygun düşünenler varsa değerlendirsin bı de uyku tulumu aldım Instagram'da didababy oğlum iki yildir kullanıyor çok memnunum hem mevsimlik hem pazen yazlık sldim geçen battaniyeye yi yüzüne çekmiş çırpınıyor acamamis yüzünü hiç sevmiyorum zaten tulumdan başka birşey örtmeyi rahat oluyor aklınız kalmıyor uyurken

Bende sallıyorum ama bu durumda otomatik olan benim sanirim ben uyuyunca birakiyorum bazen uyaniyo tekrar salliyorum daliyo birakiyorum genelde sabah uyanmaya yakin surekli sallanmak istiyo bi iki saat sonrada kalkiyo tabi o arada ben iptal.
Ya bide ilk zamanlar ben hic sallamadım besledim biraktim yatağına takı gaz sancıları ile sabahlar olana kadar sonrada alıştı maalesef

Canım o kadar sallamak iyu birşey değil bence bebeğin hiç uykuya geçemiyor farkında mısın onun için de zor dinleniyor mu peki gün içinde huzurlu mu nasıl bazıları sallıyor kesintisiz uyuyor ama seninki daha sıkıntılı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…