- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Ayy aynı benim oğlan da öyle5 aylık bebekte bu kadar sinir olamaz ya..Olmamalı.Sinirden karnını havaya kaldırıyor ayaklarından destek alıp,köprü gibi duruyor,indiremiyorum.Uykusunda bile yapıyor.Ağlarken söylenmesi de cabasıSinirlendiği şey de memeyi 2 saniye beklemek.Bu küçük akrep açlığa dayanamıyor hiç.
Dışarda nasıl uyutuyordun peki canım battaniye ile sallayanlari görüyorum da bazen onlar daha bı sağlıksız değil mi oradan oraya savruluyor bebeklerBen normal aglamasına dayanamıyorum ona hiç dayanamam sanirim oglum 2 yaşında filandı sallanmayı bıraktık hiç zorlanmadık biz
Aynen bende farkettim onu.sallandigi zaman tam dalamıyor bile tavşan uykusu uyuyor resmen gözleri yarı açıkCanım o kadar sallamak iyu birşey değil bence bebeğin hiç uykuya geçemiyor farkında mısın onun için de zor dinleniyor mu peki gün içinde huzurlu mu nasıl bazıları sallıyor kesintisiz uyuyor ama seninki daha sıkıntılı bence
Çok iyiymiş fiyati.nerden aldın canım.birde odaları ayirdinmi bebekle.bizim anne yanı besigimiz doğduğundan beri yanimda.tulum bende alacağım ya oğlum hiç sevmiyor örtünmeyiKizlar ben kamera aldım Xiaomi 220 TL diğer kameralara göre uygun düşünenler varsa değerlendirsin bı de uyku tulumu aldım Instagram'da didababy oğlum iki yildir kullanıyor çok memnunum hem mevsimlik hem pazen yazlık sldim geçen battaniyeye yi yüzüne çekmiş çırpınıyor acamamis yüzünü hiç sevmiyorum zaten tulumdan başka birşey örtmeyi rahat oluyor aklınız kalmıyor uyurken
canm youtube ingilizce öyküler deyince cıkıyor kırmızı başlıklı kız vs bir sürü var isteidğiini dinletebilirsin bak biri bulink atarmisin canim?
masallahcok tatli minik.
Gayet mutlu gunduzde uyuyunca sallayip birakiyorum islerime bakiyorum bazen memesi düşüyo yada acikiyo o zaman tekrar salliom 5dk filan.ben gece unutuyorum sabaha kadar hiç sallamıyorum acıkınca icio yatiyo sadece uyanmasına bi iki saat kala sallıyorum çünki eli kolu hiç durmuyoCanım o kadar sallamak iyu birşey değil bence bebeğin hiç uykuya geçemiyor farkında mısın onun için de zor dinleniyor mu peki gün içinde huzurlu mu nasıl bazıları sallıyor kesintisiz uyuyor ama seninki daha sıkıntılı bence
Dışarı derken canim kizimmi oglummuDışarda nasıl uyutuyordun peki canım battaniye ile sallayanlari görüyorum da bazen onlar daha bı sağlıksız değil mi oradan oraya savruluyor bebekler
Geçmiş olsunKizlar oğlum az once koltuktan düştü kafa üstü. Köşe koltugun dibindeydi sadece arkami dondum nasi oldu bilmiyorum bisey olur mu sizce cok korktum ama kanama filan yok bes dk agladi sustu guluyo simdi yine de iki saat uyutmiycam baska ne yapabilirim bilen var mi?
İki yaşında olan cnmDışarı derken canim kizimmi oglummu
Hepsi burada dan aldım ve ek kemerasi diye geçmediği için uygun aslında odayı ayirmadim abimiz varya onunla oynarken sesini gidip gelemiyorum odaya kameradan takip ediyorum odayı ayırmam zor benim oğlumu on aylıkken ayirmistim arka oda soğuk bakalımÇok iyiymiş fiyati.nerden aldın canım.birde odaları ayirdinmi bebekle.bizim anne yanı besigimiz doğduğundan beri yanimda.tulum bende alacağım ya oğlum hiç sevmiyor örtünmeyi
2 yaşındayken bırakmıştık sallanmayi 4.5 yaşında şuan zat3n onda devamlı annemlere gidip orda kalıyordum memlekete birlikte uyuyorduk oğlumla yanıma yatınca saçımla oynaya oynaya uyurdu onda cok kolay oldu zaten annemlere gidince beşik filanda yoktu 1 yaşına kadar anca sığdı ordaki beşiğeİki yaşında olan cnm
Öyle canim evlat bambaşka rabbim herkeze nasip etsin saglik versin yavrularimiza benim oğlum pfapa hastasi dünden beri ateşler içinde çocuğum iyi olusunlarda o yeter.Hnimlar ne güzel kız çocuklariniz var,massaallah ben hep kızim olsun isterdim ama ikinci cocugum da erkek oldu,kısmet degilmişikinciyi kiz olur belki diye dusunmistum aslinda istemiyordun o da erkek oldu ama tabi cok sukur oncekile saglikli olmalari onemli gerci şu anda ask yasiyiruz oğlumla o başka ama icimde kaldi kizim olsun süsleyeyim fakan buyuyunce de en yakinim olsun diye.Hayisrlisi böyleymiş, minigimi cok seviyorum tabi evlat fark etmiyor
Tesekkur ederimcanm youtube ingilizce öyküler deyince cıkıyor kırmızı başlıklı kız vs bir sürü var isteidğiini dinletebilirsin bak biri bu
Bende deneyim dedim olmuyo cok ağlıyo benimki de memede uyuyo sallamıyorum da bende dayanamıyorum ağlatmaya. Bugunde bi tuhaflık var sabah 9A geliyordu uyandı hala uyanık uyuyo beşiğe koyuyorum ağlayarak uyanıyoKızlar ben bu uyku eğitimi işini yapamicam sanırım oğlum çok ağlıyor dayanamıyorum.sallanmayada iyice alışmış sanırım durunca kendini uykuya geçiremiyor. U Umutt19 senin nasıl gidiyor canım
Benim oğlan pispislatmiyor bile kafasını geri ata ata ağlıyor beşikte nasıl yapcam ya.sallama otomatigini durduruyorum çıldırıyor
Benimkide öyle yaa nasıl bağırıyor beşiğe koyar koymaz kucağıma alınca aniden susuyor ama.cok numaraci.komsularda çocuğu boğazliyorum sanacak o derece bağırıyorBende deneyim dedim olmuyo cok ağlıyo benimki de memede uyuyo sallamıyorum da bende dayanamıyorum ağlatmaya. Bugunde bi tuhaflık var sabah 9A geliyordu uyandı hala uyanık uyuyo beşiğe koyuyorum ağlayarak uyanıyo
Aynen bugun hiç uyumadı ya kafayı yiycem tuvalete zor gidiyorum hep kucağımda zaten aylardır evde hapis olduk psikolojim bozulacak artık az kaldı. Büyüdükçe akıllınması lazım gittikçe daha arsızlaşıyo gaz bitsin düzelir dedim 3 ay olsun 4 ay olsun 5 ay oldu yine aynı bide adet oldum belim kopuyor. Allah güç ve sabır versin diyorum sabahtan beriBenimkide öyle yaa nasıl bağırıyor beşiğe koyar koymaz kucağıma alınca aniden susuyor ama.cok numaraci.komsularda çocuğu boğazliyorum sanacak o derece bağırıyor
Benimkide öyle yaa nasıl bağırıyor beşiğe koyar koymaz kucağıma alınca aniden susuyor ama.cok numaraci.komsularda çocuğu boğazliyorum sanacak o derece bağırıyor
Saygı duyarım.benim fikrimde şu; şimdi başından beri sallayarak,emerek uyuyan çocuk uyku geçişlerinde yine daldığı yerde bulamıyorsa kendini kolaylıkla uyanıp kendini uykuya donduremiyor ve böylelikle hep alıştığı gibi uyumak istiyor.senin yaptiginda oyle mesela uyksunu alamayinca aglayarak uyanir evet ve gecislerinde hep senin yardimini isteyecek.ayrica şuan bizimkiler ayaklanmadi ayaklanmaları başlayınca beşiğin içinde dikelip direnecekler bence şu an en ideal zaman eğitim için.ayrica annemlere gezmeye yatılı biŕ yere gittik diyelim ve sallamalı beşiği olmayacak ve baya zorlanacak o yüzden şşş pat yaparak kendiliğinden uykuya dalmasi en ideali benceCanım benimki de öyle, kucak istiyorlar. Ben iyice düşündüm, eğitim vermeyeceğim. Kendimce sebeplerim var. Başka bir şey deniyorum bugün. Uzay gündüzleri 45dk uyuyup uyanıyor normalde, ama ağlayarak uyanıyor. Bir video izledim dün. Bebekler gündüz uykusundan ağlayarak uyanıyorsa uykusunu alamadığı içinmiş. O yüzden ağlayınca aldım kucağıma memede yine uyudu, yanına uzandım, çocuk 1 saat 15dk daha uyudu koluma sarılarak. Yani toplamda 2 saat uyudu tek seferde. Bütün gün bunu yaptım, şu an üçüncü gündüz uykusunda ve hamağinda uyuyor 1 saati geçti. 2 uyku arasinda tam 2 saat uyanik kaliyor, sonra yine uyuyor. Eğer gündüz uykularına doyarsa gece deliksiz uyur diyordu videoda. Bir de biraz daha geç yatıracağım artık. 10 gibi uyutacağım. Ne zaman geç uyusa 4-5 saat uyuyor onu farkettim. Yarın sonucu yazarım yine ama bence uyuyacak bu gece. Şimdi uyku eğitimi versem altıncı ayda diş yüzünden bozulacak, sekizinci ayda yine uyku gerilemesi var. Zaten yavaş yavaş düzene giriyor farkediyorum, beni çok yormadigi sürece akışına bırakıcam, eğer uyku düzensizliği 1 aydan uzun sürer ve çok yorarsa o zmn vericem eğitim
Teşekkür ederiz teyzesi senin oglusun da çok tatlı maşallah..:)
Bende aynısını yaptım çok şükür benimki de artık uyuyor bırakınxa. Başta çok zor ama pes etmeyin kızlar. Bende aynen senin gibi canım ağladıkca aldım sakinleştirip bidaha koydum koyar koymaz bidaha ağlıyordu bidaha alıyordum belki 1 aaat uğraşıyorum en son mayışıp uyuyordu öylw öyle alıştı yatağına ve unuttu hamağı. Şimdi genelde bırakıyorum bşde müzik belirlemiştim sakinleştirici uyku eğitimi sırasında. Artık onu da açıyorum odadan çıkıyorum o uyuyor. Bazen yine de ağlıyor yine sakinleştiriyorum ama genelde kendiai uyuypr ve çokkkk fark etti uykularımız uzadı eskiden hamakta 40 dakikago geçmezdi şimdi 1 saat 2 saat uyuyor ben uyandırıyorum 2 saati geçince. Herkese tavsiye ederim sabredin uğraşın sizde rahat edin uyku herşeyi düzenlediCanım sallamayibilmeyen bebislere biz öğretiyoruz sallanmaya aslında ilk aylar kucakta meme de uyusa daha iyi. Önce kararlı olmak lazım yapamam dersen yapamazsın aslında yapmazsın buradaki yazılanlar da seni etkilemiş sanırım.simdi bı sallayıp bı sallamazsan o bebeğin aklı karışır kendini onun yerine koy. O kadar ağlarken zaten pış pış yapamazsin ben ağlarken kucağıma alıyorum susunca hemen koyuyurum yine ağlıyor alıyorum sakinlesmeye başlayınca pış pış yapıyorum artık alıştı çok yapmıyorum oda dan cikiyorum kameradan takip ediyorum uyuyor maşallah ama kısa uykularimiz hala bazen uyuyor ikinciye uykuyu ama sürekli ilgilenemiyorum. Sallayarak uyutmak nasıl bırakılır bunu araştır istersen. Yapman gereken hiç sallamamak unutur merak etme. Yeterki kararlı ol dusunse bebisin ağlıyor sallamiyorsun ağlıyor sallamiyorsun tamam diyor ben ne kadar ağlarsam annem beni sallamiyor buna alışıyor ve ağlamıyor canım işin mantığı bu herşeyde öyledir neye alisirsa onu ister alistirdigimiz şeylere dikkat etmek gerekir.ben uyanınca almıyorum uzaktan takip ediyorum kendi kendine oynuyor mesela hemen beni görmesine de alistirmadim ilk aylar sürekli ağlıyordu hiç susmuyordu kucaktaydi sürekli şimdi biraz daha iyi .eğer o sıralar sallasaydim ağlıyor diye çoktan alışmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?