2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kesinlikle sana katılıyorum bende aynı fikirdeyim. Şimdi sizi yormasa bile sallayarak uyuma sonunda pes etmek zorunda kalacaksınıs çünkü gittikce gece aık uyanmaları olacak sallanarak uyudukları için büyüdükce bunu daha da fark edip sık uyanacaklar çok zor olacak şimdiden başlayın derim bense büyük rahatlık sonra zor olur kızlar

Birisinden bunları duymak güzel çünkü ben de zor geçen günleri olan arkadaşlara birazcık yardım etmek istiyorum iki çocuk olunca ben çok üstüne dusemiyorum abisi tam uyumak üzereyken kaldırıyor ama ona rağmen öğrendi uyumayı herkesin kendi tercihi bir şekilde dünyaya gelen büyüyor canım herkes bir düzen oluşturuyor biz yazdık yapmak isteyene herzaman destek oluruz burada şimdi biraz kolay geliyor ama büyüyünce daha zor oluyor bağımlı uyumasii gezmeye gittiğinde misafirlikte sana tavsiyem ilerde mutlaka hastalık diş sıkıntıları olacak o zaman yine düzeni bozma ağladıkça kucağında sakinlestir herhangi bir bağımlılığa başlama emerek de uyumasın kucaktada sakinleşti r yatır aynı şekilde ben o hatayı yapmıştım buyukte aylar sürdü büyüyünce düzelir dememek lazım

Kızlar yiğit son gündüz uykusuna uyuyamamıştı bagirmaktan (ağlamadı) çünkü kucağıma alınca direk susuyordu (yanı beni kandiriyordu) en son emzirdim gözler gidiyor uyudu uyuyacak beşiğine koydum,besigin sallamasini kapatıp yine uyandı ve bağırdı bu sefer bağırması 2dk sürdü pışş pat yaptım hemen daldı gözleri yine yarı açık tam dalmadı gülüyor hatta bakıp dalana kadar göğsüne hafif hafif pat pat yaptım daldı çıktım odadan ve 1 saati gecik uyudu

Valla bende kaskıyım artık uyku aralarını 1.5 saat anca uzatabildik iki saat yaparsak bizde zamanla 3 uykuya düşer gündüz.bugun 9 da kalkti 10da yatti 11 de kalkti sonra 1 de yatti 2ye doğru uyandi 3 gibi yatti 6ya kadar şimdi yatana kadar uyumak isterse uyutcam uyutmazsam gerçekten gecede yatmiyo

Kızlar bnm kız her şeye bağırıyor yaa ama öyle böyle bağırma değil bildiğiniz çığlık kulaklarımız sağır olacaken çokta bişeyi ağzına sokarken çığlık atıyo sinirlenmeleri çok ama bu çığlık atma bağırma falan büyük kızımda yoktu eşimle kulaklarımızı kapatıyoruz bu bedenden bu ses nasıl çıkıyo ya ağlama yok bebek dediğin ağlar bu çığlık atıyo valla akşam olunca başım kaldırmıyor artık

Kızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz

Kızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz
Ben de 10 da yatiriyorum bazen 11.30 u bulabiliyor. Yatirmadan once degistiriyorum Sabah 7-8 e kadar degistirmiyorum. Ama gece kontrol ediyorum bezi cok dolu olursa veya ses duyarsam Saat 3 te veya 5 de degistirdigim de oluyor.

Bizimki de öyle :) genelde kaka yapacaksa bağırıyor ama onun dışında da bas bas bağırıyor gün içinde. Oyun istediği zaman da bağırdığını farkettik bugün. Güldürünce bırakıyor bağırmayı.

Ben 7de yatırıyordum, 8 yaptım, 9a kadar çıkaracağım, belki 10 olabilir. Uyumadan önce değiştiriyorum bezi ama uzay gece 2 defa kaka yapıyor. O yüzden gece de değiştiriyorum mecburen.

Kızlar benimki alt dudağı emmeye başladı bugün, ama deli gibi emiyor koparacak. Diş mi acaba?

Mete her zamanki gece 1den önce uyumuyordu.2 gecedir 11:30 cekebildim uyku saatini

Ayy aynen ya bi konuşuyoruz hemen susuyo kız niye bağıyorsun diyorum gülerek, kahkaha atıyo ama ciddiyim böyle bi ses yok yaa

Bnmkide meme emerken memenin kenarından parmağı sokuyo ya elini tutuyorum ama kurtarıyor o el hep giriyo memenin kenarından içeribiz yemek yerken de dilini emiyo.

Aynısını yapıyor ya parmağını sokuyor emerken, nasıl canım yanıyor anlatamam. Biraz araştırdım da diş sanırım ya, baya korkuyorum dişten ben. Isıracaklar çünkü bizi

Aymem canım nasip olursa bozmayı düşünmüyorum o dönemlerde dişimş sıkarım sonra hep rahat geçer. Gerçektem kızlar bueada yardımcı oluruz birbirimize isterseniz uyku eğitimç için. Bende çok araştırıp yapmıştım iyiki yaptım gerçekten çok büyük rahatlıkmış. Buarada mesela bşr yere gidince de kızım artık başka yatak da olsa bırakıyorum yatıyor. Çünkü müziği ve uyku arkadaşı var onlar olunca heryerde yatıyor

Benimki 7 8 gibi uyuyor uyutmadan değişiyorum sabaha kadar değiştiremiyorum valla uykush açılmasjn diye. Bazen kaka yapıyor gece o zaman değişiyorum. Sabah 6 7 gibi uyanıyor zaten o zamana kadar değiştirmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…