Kesinlikle sana katılıyorum bende aynı fikirdeyim. Şimdi sizi yormasa bile sallayarak uyuma sonunda pes etmek zorunda kalacaksınıs çünkü gittikce gece aık uyanmaları olacak sallanarak uyudukları için büyüdükce bunu daha da fark edip sık uyanacaklar çok zor olacak şimdiden başlayın derim bense büyük rahatlık sonra zor olur kızlarSaygı duyarım.benim fikrimde şu; şimdi başından beri sallayarak,emerek uyuyan çocuk uyku geçişlerinde yine daldığı yerde bulamıyorsa kendini kolaylıkla uyanıp kendini uykuya donduremiyor ve böylelikle hep alıştığı gibi uyumak istiyor.senin yaptiginda oyle mesela uyksunu alamayinca aglayarak uyanir evet ve gecislerinde hep senin yardimini isteyecek.ayrica şuan bizimkiler ayaklanmadi ayaklanmaları başlayınca beşiğin içinde dikelip direnecekler bence şu an en ideal zaman eğitim için.ayrica annemlere gezmeye yatılı biŕ yere gittik diyelim ve sallamalı beşiği olmayacak ve baya zorlanacak o yüzden şşş pat yaparak kendiliğinden uykuya dalmasi en ideali bence
Birisinden bunları duymak güzel çünkü ben de zor geçen günleri olan arkadaşlara birazcık yardım etmek istiyorum iki çocuk olunca ben çok üstüne dusemiyorum abisi tam uyumak üzereyken kaldırıyor ama ona rağmen öğrendi uyumayı herkesin kendi tercihi bir şekilde dünyaya gelen büyüyor canım herkes bir düzen oluşturuyor biz yazdık yapmak isteyene herzaman destek oluruz burada şimdi biraz kolay geliyor ama büyüyünce daha zor oluyor bağımlı uyumasii gezmeye gittiğinde misafirlikte sana tavsiyem ilerde mutlaka hastalık diş sıkıntıları olacak o zaman yine düzeni bozma ağladıkça kucağında sakinlestir herhangi bir bağımlılığa başlama emerek de uyumasın kucaktada sakinleşti r yatır aynı şekilde ben o hatayı yapmıştım buyukte aylar sürdü büyüyünce düzelir dememek lazımBende aynısını yaptım çok şükür benimki de artık uyuyor bırakınxa. Başta çok zor ama pes etmeyin kızlar. Bende aynen senin gibi canım ağladıkca aldım sakinleştirip bidaha koydum koyar koymaz bidaha ağlıyordu bidaha alıyordum belki 1 aaat uğraşıyorum en son mayışıp uyuyordu öylw öyle alıştı yatağına ve unuttu hamağı. Şimdi genelde bırakıyorum bşde müzik belirlemiştim sakinleştirici uyku eğitimi sırasında. Artık onu da açıyorum odadan çıkıyorum o uyuyor. Bazen yine de ağlıyor yine sakinleştiriyorum ama genelde kendiai uyuypr ve çokkkk fark etti uykularımız uzadı eskiden hamakta 40 dakikago geçmezdi şimdi 1 saat 2 saat uyuyor ben uyandırıyorum 2 saati geçince. Herkese tavsiye ederim sabredin uğraşın sizde rahat edin uyku herşeyi düzenledi
Valla bende kaskıyım artık uyku aralarını 1.5 saat anca uzatabildik iki saat yaparsak bizde zamanla 3 uykuya düşer gündüz.bugun 9 da kalkti 10da yatti 11 de kalkti sonra 1 de yatti 2ye doğru uyandi 3 gibi yatti 6ya kadar şimdi yatana kadar uyumak isterse uyutcam uyutmazsam gerçekten gecede yatmiyoCanım benimki de öyle, kucak istiyorlar. Ben iyice düşündüm, eğitim vermeyeceğim. Kendimce sebeplerim var. Başka bir şey deniyorum bugün. Uzay gündüzleri 45dk uyuyup uyanıyor normalde, ama ağlayarak uyanıyor. Bir video izledim dün. Bebekler gündüz uykusundan ağlayarak uyanıyorsa uykusunu alamadığı içinmiş. O yüzden ağlayınca aldım kucağıma memede yine uyudu, yanına uzandım, çocuk 1 saat 15dk daha uyudu koluma sarılarak. Yani toplamda 2 saat uyudu tek seferde. Bütün gün bunu yaptım, şu an üçüncü gündüz uykusunda ve hamağinda uyuyor 1 saati geçti. 2 uyku arasinda tam 2 saat uyanik kaliyor, sonra yine uyuyor. Eğer gündüz uykularına doyarsa gece deliksiz uyur diyordu videoda. Bir de biraz daha geç yatıracağım artık. 10 gibi uyutacağım. Ne zaman geç uyusa 4-5 saat uyuyor onu farkettim. Yarın sonucu yazarım yine ama bence uyuyacak bu gece. Şimdi uyku eğitimi versem altıncı ayda diş yüzünden bozulacak, sekizinci ayda yine uyku gerilemesi var. Zaten yavaş yavaş düzene giriyor farkediyorum, beni çok yormadigi sürece akışına bırakıcam, eğer uyku düzensizliği 1 aydan uzun sürer ve çok yorarsa o zmn vericem eğitim
Ben en geç 10 bazı günler 8 9 değişiyor uyuttuktan sonra bi daha altını açmıyorum sabah 7 de kalkıyo ozaman değiştiriyorum cnm.Kızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz
Çok geçmiş olsun ,dilerim en kisa zamanda atlatirsinizÖyle canim evlat bambaşka rabbim herkeze nasip etsin saglik versin yavrularimiza benim oğlum pfapa hastasi dünden beri ateşler içinde çocuğum iyi olusunlarda o yeter.
Ben de 10 da yatiriyorum bazen 11.30 u bulabiliyor. Yatirmadan once degistiriyorum Sabah 7-8 e kadar degistirmiyorum. Ama gece kontrol ediyorum bezi cok dolu olursa veya ses duyarsam Saat 3 te veya 5 de degistirdigim de oluyor.Kızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz
Kızlar bnm kız her şeye bağırıyor yaa ama öyle böyle bağırma değil bildiğiniz çığlık kulaklarımız sağır olacaken çokta bişeyi ağzına sokarken çığlık atıyo sinirlenmeleri çok ama bu çığlık atma bağırma falan büyük kızımda yoktu eşimle kulaklarımızı kapatıyoruz bu bedenden bu ses nasıl çıkıyo ya ağlama yok bebek dediğin ağlar bu çığlık atıyo valla akşam olunca başım kaldırmıyor artık
Kızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz
Bizim kız 7 de uyudu sekizde kalktı dokuz buçukta uyuturum sabaha kadar kalıyor bezi az emdiği için aşırı dolmuyorKızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz
Ayy aynen ya bi konuşuyoruz hemen susuyo kız niye bağıyorsun diyorum gülerek, kahkaha atıyo ama ciddiyim böyle bi ses yok yaaBizimki de öyle :) genelde kaka yapacaksa bağırıyor ama onun dışında da bas bas bağırıyor gün içinde. Oyun istediği zaman da bağırdığını farkettik bugün. Güldürünce bırakıyor bağırmayı.
Bnmkide meme emerken memenin kenarından parmağı sokuyo ya elini tutuyorum ama kurtarıyor o el hep giriyo memenin kenarından içeriKızlar benimki alt dudağı emmeye başladı bugün, ama deli gibi emiyor koparacak. Diş mi acaba?
Bnmkide meme emerken memenin kenarından parmağı sokuyo ya elini tutuyorum ama kurtarıyor o el hep giriyo memenin kenarından içeribiz yemek yerken de dilini emiyo.
Insallah sagol canim kronik bisey buÇok geçmiş olsun ,dilerim en kisa zamanda atlatirsiniz
Aymem canım nasip olursa bozmayı düşünmüyorum o dönemlerde dişimş sıkarım sonra hep rahat geçer. Gerçektem kızlar bueada yardımcı oluruz birbirimize isterseniz uyku eğitimç için. Bende çok araştırıp yapmıştım iyiki yaptım gerçekten çok büyük rahatlıkmış. Buarada mesela bşr yere gidince de kızım artık başka yatak da olsa bırakıyorum yatıyor. Çünkü müziği ve uyku arkadaşı var onlar olunca heryerde yatıyorBirisinden bunları duymak güzel çünkü ben de zor geçen günleri olan arkadaşlara birazcık yardım etmek istiyorum iki çocuk olunca ben çok üstüne dusemiyorum abisi tam uyumak üzereyken kaldırıyor ama ona rağmen öğrendi uyumayı herkesin kendi tercihi bir şekilde dünyaya gelen büyüyor canım herkes bir düzen oluşturuyor biz yazdık yapmak isteyene herzaman destek oluruz burada şimdi biraz kolay geliyor ama büyüyünce daha zor oluyor bağımlı uyumasii gezmeye gittiğinde misafirlikte sana tavsiyem ilerde mutlaka hastalık diş sıkıntıları olacak o zaman yine düzeni bozma ağladıkça kucağında sakinlestir herhangi bir bağımlılığa başlama emerek de uyumasın kucaktada sakinleşti r yatır aynı şekilde ben o hatayı yapmıştım buyukte aylar sürdü büyüyünce düzelir dememek lazım
Benimki 7 8 gibi uyuyor uyutmadan değişiyorum sabaha kadar değiştiremiyorum valla uykush açılmasjn diye. Bazen kaka yapıyor gece o zaman değişiyorum. Sabah 6 7 gibi uyanıyor zaten o zamana kadar değiştirmiyorum yaniKızlar birde siz bebisleri kacta gece uykusuna yatırıyorsunuz ve bezlerini falan en son kacta değiştirip yatırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?