2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok güzel dönemlerindeyiz cidden, daha ne kadar sevimli olabilir dedikçe daha da sevimli oluyorlar ❤ tükürük bizde de var. Bayılıyor tükürmeye :)

Bizimki komple traş edelim diyor.Gür olurmuş saçı.Allahım sabır diliyorum artık kendime.Şu virüs bitse de işe başlasa diyorum. yoksa fena kapisicaz.
Cok degilse gerek yok bencede kesmeye sonra o guzelim pamuk saclar sertlesiyor bizde de durum ayni valla sataşıp duruyoruz birbirimize

Bu da benim kurtlu kızım beş dk yerinde duramam teyzoşlar

Ne güzel oturuyor yaa çok tatlı olmuş büyümüş baya ❤ maşallah prenses. Yalniz koltuk yastiklarini yerde görünce bi gülme geldi, bizim de aynen öyle her bebekli evin rutini, yastıklar yere.

Ne güzel oturuyor yaa çok tatlı olmuş büyümüş baya ❤ maşallah prenses. Yalniz koltuk yastiklarini yerde görünce bi gülme geldi, bizim de aynen öyle her bebekli evin rutini, yastıklar yere.
Ayyy canım hiç sorma o yastıklar günde 456838235 kere toplanır 496939256 kere dağıtılır saolsun ablası biraz dağınık severbizim minikte ablasının dağıtışını izleyip kıs kıs güler

Eklentiler

• IMG_20200411_201429.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 73
Ayyy canım hiç sorma o yastıklar günde 456838235 kere toplanır 496939256 kere dağıtılır saolsun ablası biraz dağınık severbizim minikte ablasının dağıtışını izleyip kıs kıs güler

Profil fotodaki mi abla olan yoksa? Onlar ne güzel saçlar öyle yaa, çok tatlı ❤ tam cimcime maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…