2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben yardim isterim valla sizden U Umutt19 ve senden .sonuçta tecrubelisiniz yavaştan başlayacağım önce şu gece 2 saate bir kalkmaları kaldırıyoruz babasıyla yardımlaşa.5 aylık bir bebek kesintisiz 5-6 saat uyuyabilir diyor uzmanlar bakalım bizim bıdık da uyuyacakmi

Ben 7de yatırıyordum, 8 yaptım, 9a kadar çıkaracağım, belki 10 olabilir. Uyumadan önce değiştiriyorum bezi ama uzay gece 2 defa kaka yapıyor. O yüzden gece de değiştiriyorum mecburen.
Uzay da gün icinde 5 6 kez kaka yapiyordu dimi dogru hatirliyorum ? Selimde oyleydi ek gıdaya baslar baslamaz azaldı gunde maksimum 3 kere yapıyor. Geceleri yapmıyor artik

Kızlar benimki alt dudağı emmeye başladı bugün, ama deli gibi emiyor koparacak. Diş mi acaba?
Oo hemde nasil emmek. 20 gündür falan emiyor Selim. Bazende damaklarini sıkıyor bence hepsi dişten. Kendini kaybediyor beni ısırmaya çalışıyor

Kusması filan oldumu aşırı şekilde baygınlık hali filan korkma benim oğlumda 2 aylıkken düşürmüştü eşim banyodaydım bisey olmaz insallah.
Hepinize tesekkur ederim. Ölçtük 45 cm heryerde 50 cm yaziyordu rahatladim ben de biraz. Bi ara gozleri sasi oldu sandim ama bi daha olmadi herhalde yanlis gordum korkudan. İnsallah birsey olmaz ya yuregim agzima geldi.

Geçmiş olsun dün gecede benimki atliyodu koltuktan nasil yakaladim bilemedim
Cok geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek iyice hareketlendi bidiklar
Hepinize tesekkur ederim. Ölçtük 45 cm heryerde 50 cm yaziyordu rahatladim ben de biraz. Sonra bi kere sasi bakti gibi geldi ama sanirim ben korkudan oyle gordum bi daha olmadi. Ama aklim cikti insallah birsey olmaz.

Aynısını yapıyor ya parmağını sokuyor emerken, nasıl canım yanıyor anlatamam. Biraz araştırdım da diş sanırım ya, baya korkuyorum dişten ben. Isıracaklar çünkü bizi
Bende korkuyorum cnm çünkü dişsiz hali böyle acıtıyosa dişli nasıl olur bilmiyorum şimdide ısırıyor çünkü

Aynen bende 1 martta yaptırdım 5. Ay aşı yoktu

Uzay da gün icinde 5 6 kez kaka yapiyordu dimi dogru hatirliyorum ? Selimde oyleydi ek gıdaya baslar baslamaz azaldı gunde maksimum 3 kere yapıyor. Geceleri yapmıyor artik

Ay inşallah canım ya, gerçekten çok zor oluyor çocuk için. Bölünüyor uykusu. Bu gece yapmadı ama, rutinimizde değişiklik yaptım bugün, uyuyor hâlâ. Gerçi yapmayan bebek daha zor, yeğenlerimden biliyorum, 17 gün yapmamıştı perişan oldu ablam. Ek gıdayı sabırsızlıkla bekliyorum ben. 6 ay olduğu gibi hemen başlıycam.

Kızlar dün geceden bildiriyorum, mis gibi uyuduk nasıl özlemişim uyumayı anlatamam. inanamadım zaten ikide bir kontrol ettim Uzayı. Sadece 1 defa emzirdim, onda da uyanmadı.

9 da uyuttum akşam, gece 2de emzirdim. Kaka da yapmadı, gaz da uyandırmadı. Hatta 4 de ezan okunuyor ve evimin tam karşısı cami, hep uyanir ezana ama ona bile uyanmadi. Sabah 5de kaka yaptı sonra emip yattı yine, hâlâ yatıyor. Umarım tesadüf değildir ve hep böyle olur, eğitim hiç istemiyorum çünkü, yapamam biliyorum. Bu gece de aynı şeyleri yapicam bakalım tutacak mi.

Benimkide 11 de yatti iki defa beslendi 3 saat arayla 10.30da kalktık umarım düzene giriyorlardir

Yok nerde dört kez kalkıyor cnm ben eğitime gecmedim tam şimdilik kendi uyuyor beş aylık olsun gece düzenine baslayacam ins
Biz eğitimden önce gece kalkmalarini düzenlemeye çalışıyoruz.bazen saat başı bazen 2 saate bir kalkıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…