SSelimm
bende bu kitabı almayı düşünüyordum çok teşekkürler
Bu arada blendrdan geçirmeyin diyor doktorlar pütürlü vermek gerekiyormuş Zaten buharda Haşlanınca çatalla kolayca eziliyor ben ek gıda videoları izliyorum bu aralar bebeklerinizi blendr bebeği yapmayın diyorlar
Bende öyle olabilir diye o uyuyunca hemen yattım yanında ama bağıra bağıra kalktı emmek istemedi ayakta gezdirdim anca sakinleşti bi öksürük var böyle zorluyor oksururken boğaz ağrısı olurmu ki
3 gün tek öğün havuç patates balkabağı vs verilmeli yani.tadim amaclı? Buarada ek gıdaya geçince önce emzirme sonra mesela öğleyin patates falan diye mi gidiliyor
Evet canim tadim amacli ilk gun cay kasigi kadar ilinci gun tatli ucuncu gun yemek kasigi kadar ayni besin verilecek. Alerjik bi durum olup olmadigi kontrol edilsin anlasilsin diye. Öğlen vakti tavsiye ediliyor. Bebegin ac olmasi gerek diyolar ama benimki ac oldugunda huzursuz oluyo illa emmek istiyor mesela. Cok denedim acken reddetti ek gidayi. O yuzden ben emziriyorum keyfi yerine geliyor 1 saat sonra falan da ek gidayi veriyorum. Bunu bebek biraz kendisi belirliyor aslinda deneyerek ne istedigini anlayabilirsin. Bide yemek istemezse cok zorlamayin. Yemese de olur. Amac doymasi degil zaten tatması. Zorlarsak iyice soğurlar bence.
ben oyun halısına bırakıyorum canm müzikli cıngıraklı oyun halısı var cekiştirip duruyor :) bebekleri var cıngırakları var yanında onlarla oynuyor pamuk bez poşetini sıkıyor ellinde cıkan ses hoşuna gidiyor gördüğü bütün farklı cisimlere uzanıyor kızım geçen poşet cay kutusu elimdeydi onu yanına koydum aldı onunla oynamaya başladı hergün kitap okuma seanslarımız vr zeka kartlarını gösteriyorum hergün dışarıya bahceye cıakrıyorum yarım saat gezidiyorum kucağımda evdeyken yanında birlikte oynuyoruz günde 2 defa gündüz uykusuna yatıyor öyle geçiyor zaman
Lor, ceviz,pekmez hariç diğerlerini bende tattırdım benimkinide alerjisi yok artık ikili vermeye baslsdım ben bugun mesela bal kabağı ve havucu buharda pişirdim bi kaç damla da zeytinyağı koydum öyle yedirdim
Kaynatmaya gerek yokki,bebek zaten anneden sütü çiğ olarak alıyor.Yoğurt yaparken de,serçe parmağının birkaç saniye dayanabilecegi sıcaklıkta ısıtınca mayalanir bence.
Bende eğitim verdim bizim de 2 uzun 1 kısa olmak üzere 3 uyku çok şükğr bende memnunum uykuda sıkıntı yok da uyanıkken mızmız bayağı ilgilendişi birşey yok felan o zorluyor beni
Kaynatmaya gerek yokki,bebek zaten anneden sütü çiğ olarak alıyor.Yoğurt yaparken de,serçe parmağının birkaç saniye dayanabilecegi sıcaklıkta ısıtınca mayalanir bence.
Bende eğitim verdim bizim de 2 uzun 1 kısa olmak üzere 3 uyku çok şükğr bende memnunum uykuda sıkıntı yok da uyanıkken mızmız bayağı ilgilendişi birşey yok felan o zorluyor beni
Hosgeldin tekrardan o halde masallah seninki baya aceleci oturamamasi normal onun icin erken oldugunu düşünüyorum benimkide 7 kasim dogumlu dedigin gibi yıkılıyor oyle oyle ogrenecekler.. ben daha hic regl olmadim her ay sancilaniyorum ama gelen giden yok keske bende kilo alabilsem yada dogum kilolarimdan biraz kalsaydi en azindan heppsi gitti 1 gram kalmadi 42 ye düştüm tekrar
Hatırlıyorum seni hoşgeldin gel arasıra kafa dağıtıyoruz valla iyi oluyo burası kafamıza takılan şeyleri soruyoruz fikir alıyoruz birbirimizden. Masallah senin bıdık aceleciymiş benimki de döne döne gidiyor galiba 1 aya emekler diye düşünüyorum bi emeklese de gezse kendi kendine kucağımdan iner belki diye ümit ediyorum