2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet muhallebi tarzı şeyler hani irmik unla yapılan.biraz katı yapılır suyla sonra sağdigim sütle acarım diye düşünmüştüm
Istersen direk sütünle yap canim hic su koyma oYle de olur bence. Fazla koyarsin sütü biraz daha sıvı olur

S Selimm bende bu kitabı almayı düşünüyordum çok teşekkürler
Bu arada blendrdan geçirmeyin diyor doktorlar pütürlü vermek gerekiyormuş Zaten buharda Haşlanınca çatalla kolayca eziliyor ben ek gıda videoları izliyorum bu aralar bebeklerinizi blendr bebeği yapmayın diyorlar

Bende öyle olabilir diye o uyuyunca hemen yattım yanında ama bağıra bağıra kalktı emmek istemedi ayakta gezdirdim anca sakinleşti bi öksürük var böyle zorluyor oksururken boğaz ağrısı olurmu ki
Bilmiyorum ki canm bir doktora götür istersen sürmeli öksürme varsa

3 gün tek öğün havuç patates balkabağı vs verilmeli yani.tadim amaclı? Buarada ek gıdaya geçince önce emzirme sonra mesela öğleyin patates falan diye mi gidiliyor
Evet canim tadim amacli ilk gun cay kasigi kadar ilinci gun tatli ucuncu gun yemek kasigi kadar ayni besin verilecek. Alerjik bi durum olup olmadigi kontrol edilsin anlasilsin diye. Öğlen vakti tavsiye ediliyor. Bebegin ac olmasi gerek diyolar ama benimki ac oldugunda huzursuz oluyo illa emmek istiyor mesela. Cok denedim acken reddetti ek gidayi. O yuzden ben emziriyorum keyfi yerine geliyor 1 saat sonra falan da ek gidayi veriyorum. Bunu bebek biraz kendisi belirliyor aslinda deneyerek ne istedigini anlayabilirsin. Bide yemek istemezse cok zorlamayin. Yemese de olur. Amac doymasi degil zaten tatması. Zorlarsak iyice soğurlar bence.

Anladım canım ne güzel etkinlikler yapıyorsunuz. Benimki ilgilenmiyor ya maalesef. Buarada 3 uyku olması gerekmiyor mu gündüz

Patates,havuç,kabak,bal kabagi,elma,muz,armut,lor peyniri,irmik,yoğurt yumurta,ceviz,tereyağı,pekmez..
Mete'ye bunları tattırdım.Şükür hiçbirine alerjisi yok.

Anladım canım ne güzel etkinlikler yapıyorsunuz. Benimki ilgilenmiyor ya maalesef. Buarada 3 uyku olması gerekmiyor mu gündüz
Benimkide artık 2 uyku uyuyo uyutamıyorum üçüncüyü uyutsam bile zorla 5 dk sonra uyanıyo

Patates,havuç,kabak,bal kabagi,elma,muz,armut,lor peyniri,irmik,yoğurt yumurta,ceviz,tereyağı,pekmez..
Mete'ye bunları tattırdım.Şükür hiçbirine alerjisi yok.
Lor, ceviz,pekmez hariç diğerlerini bende tattırdım benimkinide alerjisi yok artık ikili vermeye baslsdım ben bugun mesela bal kabağı ve havucu buharda pişirdim bi kaç damla da zeytinyağı koydum öyle yedirdim

3 uyku canım.benimki hala 3 uyku uyuyor maşallah.egitim vereli daha bir iyi oldu uykularımız çok şükür
Bende eğitim verdim bizim de 2 uzun 1 kısa olmak üzere 3 uyku çok şükğr bende memnunum uykuda sıkıntı yok da uyanıkken mızmız bayağı ilgilendişi birşey yok felan o zorluyor beni

Kaynatmaya gerek yokki,bebek zaten anneden sütü çiğ olarak alıyor.Yoğurt yaparken de,serçe parmağının birkaç saniye dayanabilecegi sıcaklıkta ısıtınca mayalanir bence.
Işte kaynatmaktan kastım da oydu fokur fokur değil tabiki oda olmaz bence tutmaz

Bende eğitim verdim bizim de 2 uzun 1 kısa olmak üzere 3 uyku çok şükğr bende memnunum uykuda sıkıntı yok da uyanıkken mızmız bayağı ilgilendişi birşey yok felan o zorluyor beni
Çok şükür maşallah.hisiltili şeyler ver eline belki dikkatini çeker

Maşallah. Sen nasıl eğitim verdin canım?

Ay benimki emeklemiyor daha yüz üstü bile durmuyor
Her bebek farklı işte. Büyük kızım da hiç emeklemedi. Hep süründü. O popo kalkmadı yerden. 11 aylık yürüdü ama hiç emeklemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…