2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yoo sacma değil ben tadımlara basladım mesela patates haşlayıp verdim anne sütüyle açtım biraz kıvamını öyle verdim katı olan şeyleri anne sütüyle açmak cok mantıklı
Aman ne bileyim dedim saçma falan olur ozaman ben sağma makinası alayım manüel olanlardan elle çok zor.oluyor 10 saatte anca çıkarıyorum

Aman ne bileyim dedim saçma falan olur ozaman ben sağma makinası alayım manüel olanlardan elle çok zor.oluyor 10 saatte anca çıkarıyorum
Aynen canım ben koyuyorum anne sütü bi kac damla da zeytinyağı. Anne sütüyle yoğurt yapan bile var valla

Aynen canım ben koyuyorum anne sütü bi kac damla da zeytinyağı. Anne sütüyle yoğurt yapan bile var valla
[/QUOTE]
Yok artik ee anne sütü kaynatılmaz ki nasıl yapıyor yoğurdu acaba

Ah anladim cnn daha muhallebi falan yapmıyorum ben sadece tadımlık veriyorum anne suru ilk.muza katmıştım sonra beğenmedi öyle benimki
Valla benimki muz olsunda her türlü yiyor maşallah.yogurtla veriyorum genelde tatması için çıldırıyor

Mochiyi duydum alacaktım ama pek iyi yorum duymadım ondan vazgeçtim.sen kullanıyormuşum mochi

Bende sağım makinesi var, her defasında parçala, yıka, sök-tak çok zor oluyor. Mochi emzirirken boşta kalan göğsü vakumlayip çekiyor. Ben çok olumlu yorumlar okudum bi daha ihtiyacım olursa ondan alicam.

Bende sağım makinesi var, her defasında parçala, yıka, sök-tak çok zor oluyor. Mochi emzirirken boşta kalan göğsü vakumlayip çekiyor. Ben çok olumlu yorumlar okudum bi daha ihtiyacım olursa ondan alicam.
Aynen öyle ama bende çok araştırdım.hatta mochinin instagram sitesiydi yanılmıyorsam ordan 2 kisi yazdi sakin alma diye paran boşa gider diye

Yok artik ee anne sütü kaynatılmaz ki nasıl yapıyor yoğurdu acaba
[/QUOTE]
Kaynatıyolarmıs canım Ekim annelerinde okudum bazılarınınki tutmamış ama bazılarınınki tutmuş yediriyolarmış

Sen yurtdisindaydin dimi? Orda 4. Ayda baslatiyorlar biliyorum. Ama meyve demesi tuhafmis. Fotografi bekliyorum canim

Canim muhallebi dedigin oyle cok koyu kivam olmaz ki zaten yani yutamayacagi kadar kati olmaz. Muhallebiden kastın nedir ? Ilk etapta tadım yaptiriyoruz ya hani patatesle basladik diyelim haşliyoruz suda veya buharda sonra catalla ezip veriyoruz. Ben ilk baslarda alışmakta zorlanmasin diye kendi sütümden katiyordum icine bide zeytinyagi tabi. Ama sonra biraktim süt koymuyorum artik. Muhallebi dedigimiz unlarla yapilan mama kivamindaki seyler

Bence o memnun kalanlar sütü aşırı cok olanlar. Bende aldim buyuk beklentiyle ama yok yani sütüm az da degil oglum doyuyor neticede ama dogru duzgun sagmiyor ben mi yanlis kullaniyorum diye cok arastirdim yok. Mochi sağım icin degil akan sütü toplamasi icin bence. Eger sagim yapacaksaniz sendeki makineler gibi olmali bence. Bide sagim yapmak icin emzirmeyi beklemek gerekiyo dedigin gibi. E bizimiiler buyuduler hep hareket halinde emerken bile tekme falan atiyo onu mu tutayim düşmesin diye cocugu mu ay sevmedim iste bosa gitti 100 liram

Kizlar bu arada ben tarif gonderdim ama ilk etapta tadimlarla basliyoruz ek gidaya. Bu tarifler cok daha sonraki aşama. 3 gun kuralini uygulamanizi tavsiye ederim. 3 gun patates 3 gun havuc 3 gun kabak 3 gun balkabagi vs vs seklinde. meyvelerdede gecerli bu. Genel tadimlar bitince 2 li ve 3lu kombinasyonlar yapilabilir. Patates+ havuc. Muz+avokado gibi. Daha sonra tarifler.

Evet muhallebi tarzı şeyler hani irmik unla yapılan.biraz katı yapılır suyla sonra sağdigim sütle acarım diye düşünmüştüm

3 gün tek öğün havuç patates balkabağı vs verilmeli yani.tadim amaclı? Buarada ek gıdaya geçince önce emzirme sonra mesela öğleyin patates falan diye mi gidiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…