2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen yurtdisindaydin dimi? Orda 4. Ayda baslatiyorlar biliyorum. Ama meyve demesi tuhafmis. Fotografi bekliyorum canim
Evet cnm y.disinda ..Ben 4.ayda başlasam acaba daha mı çabuk.alisirdi şimdi zor oluyor sanki bi mama kaşığı veriyorum oysa toplamda

Evet cnm y.disinda ..Ben 4.ayda başlasam acaba daha mı çabuk.alisirdi şimdi zor oluyor sanki bi mama kaşığı veriyorum oysa toplamda
Sanmiyorum sonucta burda genelde 6. Ayda baslatiyorlar bi sıkıntı yoksa. Evet az verecegiz tadimlik yavas yavas arttiracagiz dogrusunu yapiyorsun. Istersen meyvelere ara ver sebzeleri dene canim

Kızlar Mete'nin koltuk altları ve boynu pişik oluyor.Popo da yok ama özellikle boynu baya kızarıyor.Devamlı nemli tulbentle siliyorum ama iyi mi yapıyorum bilemiyorum.Sudocrem sürüyorum kurutup.Var mı başına gelen?

Ben hiç yapmamıştım ilkinde ama olabilir tabiki daha sağlıklı anne sütüyle
3 gün tek öğün havuç patates balkabağı vs verilmeli yani.tadim amaclı? Buarada ek gıdaya geçince önce emzirme sonra mesela öğleyin patates falan diye mi gidiliyor
Evet 3gün tek ürün hepsini tek tek tadımlarını bitirince karışık olabilir
Ben ilk bebeğimde öğle uykusundan sonra denemiştim azıcık emziriip yarım saat sonra vermiştim ek gıdaları haslayıp direk eline verdim ezmedim

Yiğit Ege'nin de boynunun altı kızarıyor. Ben bepanten pişik kremi sürüyorum o hemen geçiriyor.

Almila da öyle artık sıcaklardan sanıyorum. Banyodan sonra sakinleşiyor. Birde sacları dökülüyor yapışıyor oralara Bence kuru tutmak lazım bi arkadasım hep mendil koyardı hatta Pudra dökerdi ama Pudra da pek saglıklı değil diyorlar

Niye nemli bezle siliyorsun ki nem pişik yapar kuru tutman lazım hava alması lazım

Ben bu sabah elma suyuyla ıslattığım keçi sütlü bisküviye çok az muz ekleyip yedirdim alya ya. Çok yedi diyemem elma suyunu ayrı daha çok içti. Dünde ablasının mercimek çorbasından yedi. Bu çocuğumda ne bulursam vericem kararlıyım.

Acaba sudocrem sürmesen mi iyice nemlendirir gibi kuru tutmaya çalış bence mesela kucağında kafasını arkaya doğru dizlerine uzat biraz boynu açılsın havalansın ben öyle yapıyorum canım.

Evet 3gün tek ürün hepsini tek tek tadımlarını bitirince karışık olabilir
Ben ilk bebeğimde öğle uykusundan sonra denemiştim azıcık emziriip yarım saat sonra vermiştim ek gıdaları haslayıp direk eline verdim ezmedim
[/QUOTE]
Bu yönteme.blw mi diyorlar

Göremeyince merak ettim.Ah bu atak haftaları..Geçse gitse de rahatlasak..Mete de reddediyor bu ara,her uyudugunda meme ye alıyorum bende,emsin yeterki.
Teşekkür ederiz

Blw bebeğin yiyeceği büyüklükte genelde parmak büyüklüğünde yiyeceklerin bebeğin yiyebilieceği yumuşaklığa getirip bebeğin eline vermek. Baby leaning gibi bişeydi açılımı bebek liderliğinde beslenme. Buharda haşlanmış sebzeler parmak büyüklüğünde dilimlenmiş meyveler çeşitli unlarla hazırlanmış pankekler. Büyük kızıma ne pankek ler yapmıştım yulaf unlu ruşeymli tam buğday unlu nohut unlu vb. Ama bu kızımda farklı bir yol deneyeceğim blw klasik karışık ilerleyeceğim.

İşte pamukcuk ,saç,kıl,ne varsa tere yapışıyor o yüzden siliyorum,ama kurutuyorum hemen.Kuru bezle temizliyeyim bari.Sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…