Biz 5 aylikken basladik ek gidaya alerjisi oldugu icin doktor oyle istedi canim. Kan olduguna emin misin ? Muz kakada iplik tarzi seyler yaptirir onlari kan sanmis olmayasin sen ? Ikiside kana sebep olacak seyler degil cunku. Kakanin fotografini cektiysen ozelden bana atabilirsin. Aglamalari ek gidayla ayni zamanda mi basladi peki ? Elma ve armut gaz yapar belki o rahatsiz etmistir kuzuyu haşlayarak vermeyi dene istersen. Bide ilk etapta sebzelerle baslanmasini oneriyorlar ornegin patates. Sonra havuc sonra kabak gibi. Meyveler tatli oldugu icin cogu bebek severek yiyor zaten sonrasinda sebzeyi tatsiz bulup sevmeyebiliyorlarAy canm bende dış olduğunu düşünmüyorum bide ek gıda işini ne yaptınız ben elma ve muz verdiğimde kanlı kaka yapti armut verdim sorun yok dün dayanamayıp tekrar muz verdim çok seviyor muzu ve sadece onu yiyor bugün ne versem bilemiyorum ağlaması ek gıdayla alakalı olabilirmi ki
Benimde galerimde album seklinde ve ay ay ayirdim hepsini. +6 , +8 , +10 ve +12 ay seklinde tarifler, ilk firsatta gondermeye calisicam insallah basarabilirimGörüntü olarak hepsini bir mesajda atabilirsin canım, ben biraz ayıklayıp öyle yapicam. Zaten telefonda albüm yaptım, orda biriktiriyorum tarifleri ekran görüntüsü olarak
Kizlar bunlarin hepsi +6 yani ilk etapta bize yetecek. Diger tarifleri de o aya geldiklerinde gondereyim. Bi dahakileri 8. Ayda
Rica ederim canim afiyet olsun minnoslara
Farkli bi tarif varsa sende yolla canim olmazsada canin sagolsunBenim bi şey yollamama gerek kalmadıteşekkür ederim canım çok sağol
Hosgeldin tekrardan o haldeSelamlar.
Çok uzun zamandır yazamadım.
Kızım 8 Kasım doğumluydu.
Henüz desteksiz oturamıyor. Oturmak istiyor ama patates çuvalı gibi yığılıyor :) kucağımızda oturtuyoruz biraz.
Yaklaşık 10 gündür emekliyor. Ara ki bulasın evin içinde. Ablasının peşinden gidiyor.
Mama alan bebek olduğu için 5 aylıkken ek gıdaya başladım. Havuç, patates, yeşil kabak, balkabağı, bezelye, elma, armut ve kayısı verdim. Püre şeklinde veriyorum. 6. Ayı doldursun eline de vermeye başlarım.
Ben de 2 aydır regl oluyorum. Doğum kilolarımı ne güzel vermiştim ama üzerine karantina kilosu aldım
iyiyiz. Sağlığımız yerinde şükür. İnşallah sizler de iyisinizdir.
Seni yerimmmm ne güzel gülmüşsün maşallah sana❤❤❤ güle güle kullanın canım buda güzelmişEki Görüntüle 2626734 Buda bizim mama sandalyemiz ilerde ikiye ayrılıp masa sandalye olabiliyor yani büyüyünce atmak zorunda kalmıyorsunuz masa sandalye olarak kullanılıyo e bebekte de var ben ordan gördüm trendyolda daha uygundu trendyoldan aldım 130 liraya
Eminim canım kandı ilkinin fotosu yok o çöktü ama.digerini sana bi atayim bizim doktorda.meyveyle başlattı hatta 4.ayda başla dedi ama ben 5 i bekledim o muzun siyah şeyleri yoktu bugün kabak verdim ancak 1 kaşık bakalım napacakBiz 5 aylikken basladik ek gidaya alerjisi oldugu icin doktor oyle istedi canim. Kan olduguna emin misin ? Muz kakada iplik tarzi seyler yaptirir onlari kan sanmis olmayasin sen ? Ikiside kana sebep olacak seyler degil cunku. Kakanin fotografini cektiysen ozelden bana atabilirsin. Aglamalari ek gidayla ayni zamanda mi basladi peki ? Elma ve armut gaz yapar belki o rahatsiz etmistir kuzuyu haşlayarak vermeyi dene istersen. Bide ilk etapta sebzelerle baslanmasini oneriyorlar ornegin patates. Sonra havuc sonra kabak gibi. Meyveler tatli oldugu icin cogu bebek severek yiyor zaten sonrasinda sebzeyi tatsiz bulup sevmeyebiliyorlar
Hatırlıyorum seni hoşgeldin gel arasıra kafa dağıtıyoruz valla iyi oluyo burası kafamıza takılan şeyleri soruyoruz fikir alıyoruz birbirimizden. Masallah senin bıdık aceleciymiş benimki de döne döne gidiyor galiba 1 aya emekler diye düşünüyorum bi emeklese de gezse kendi kendine kucağımdan iner belki diye ümit ediyorumSelamlar.
Henüz desteksiz oturamıyor. Oturmak istiyor ama patates çuvalı gibi yığılıyor :) kucağımızda oturtuyoruz biraz.
Yaklaşık 10 gündür emekliyor. Ara ki bulasın evin içinde. Ablasının peşinden gidiyor.
Mama alan bebek olduğu için 5 aylıkken ek gıdaya başladım. Havuç, patates, yeşil kabak, balkabağı, bezelye, elma, armut ve kayısı verdim. Püre şeklinde veriyorum. 6. Ayı doldursun eline de vermeye başlarım.
Ben de 2 aydır regl oluyorum. Doğum kilolarımı ne güzel vermiştim ama üzerine karantina kilosu aldım
Ay benimki emeklemiyor daha yüz üstü bile durmuyorSelamlar.
Teşekkür ederiz canım❤❤ Aman olsun almışın hepsi aynı iş görecek nasılsa kullan gitsinSeni yerimmmm ne güzel gülmüşsün maşallah sana❤❤❤ güle güle kullanın canım buda güzelmiş
Aslında ben önceden aldım deli gibi şimdiki aklım olsa chicconun tekerlekli olan mama sandalyesinden alırdım
Yoo sacma değil ben tadımlara basladım mesela patates haşlayıp verdim anne sütüyle açtım biraz kıvamını öyle verdim katı olan şeyleri anne sütüyle açmak cok mantıklıKızlar birşey soracağım saçmaysa kusuruma bakmayınsimdi biz ek gıdaya geçeceğiz ya suyla katı kıvamda muhallebi falan yaptık diyelim onun içine sağdigim anne sütünü katip blendirdan gecirip biraz daha durultsam mesela olur mu ki
Niye su katiyosun canım meyve veya sebzenin kendi suyu yetiyi bize buharda pisiriyorum ben amaKızlar birşey soracağım saçmaysa kusuruma bakmayınsimdi biz ek gıdaya geçeceğiz ya suyla katı kıvamda muhallebi falan yaptık diyelim onun içine sağdigim anne sütünü katip blendirdan gecirip biraz daha durultsam mesela olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?