2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aldık selamını Mete de selam söylüyor.Uyumadi hâlâ,uyuyacak göz de yok daha.Çığlık çığlığa bağırıyor.Kollarını uzatıyor al beni diye

Aldık selamını Mete de selam söylüyor.Uyumadi hâlâ,uyuyacak göz de yok daha.Çığlık çığlığa bağırıyor.Kollarını uzatıyor al beni diye
hahahaa şuan uyumak istemiyor çocuk keşfedeceği kocaaaman bir dünya var çünkü işi çok annesibizimki akşam uykusunda maşallah diyeyim Allahım kendi nazarımdan koru çocuğumu saatini şaşmaz hiç 9 da uyku saati

Maşallah.

Alya ıslatıp ıslatıp yiyo valla pide mide veriyoruz biz bişey olmaz yaaa kafasındayım artık
Valla Ayla da istiyo biz yemek yerken ekmek icin cıglık atıp duruyo Uzanıyo vermeyince sinirleniyo korkuyodum yutarsa diye bende mi versem ki

Tabiki eksik kalamazdik sandalyeye oturdugu an cekmistim şaşkınlığını fotograf anlatıyor zaten ah kalbim çocuk nasil seviyorum nasil nasil

Eklentiler

• IMG_20200403_143207_054.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20200403_174309_868.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 67
Benimkide pişiyor yazık mustela sürüyorum o iyi geliyor bide banyo iyi geliyor

Valla Ayla da istiyo biz yemek yerken ekmek icin cıglık atıp duruyo Uzanıyo vermeyince sinirleniyo korkuyodum yutarsa diye bende mi versem ki
Ver canım ya kuzum benim bide istiyomuş çığlık atıyomuş ver gitsin cnm bi dene bakalım ertesi gün bişey olmazsa vücudunda sofrada yesin hem ağlamıyolar beni al diye rahat yemek yeniyor

Tabiki eksik kalamazdik sandalyeye oturdugu an cekmistim şaşkınlığını fotograf anlatıyor zaten ah kalbim çocuk nasil seviyorum nasil nasil
Yerim seni yakışıklıı kızıma çok benziyo gözleri saçları yaabu mama sandalyesinde içim kaldı chicco gerçekten yapmış ama eşim alma evdeki yeterli deyince vazgeçitm bizde ikeanın antilop var

Kızlar ya kızım 3 4 fündürok iştahsız namasını bitirmiyor 150 cc içiyorsu 3 saatte bir artık bitirmiyor 90 felan ancak içiyor nesen böyke oldu anlamadım ya çok kötü sorla yediriyorum resmen sonra da kusuyor ne olacak böyle

Ver canım ya kuzum benim bide istiyomuş çığlık atıyomuş ver gitsin cnm bi dene bakalım ertesi gün bişey olmazsa vücudunda sofrada yesin hem ağlamıyolar beni al diye rahat yemek yeniyor
Tamam canım deniycem. Aynen yemek yerken hep masayı dağıtmak istiyo herseye Uzanmak istiyo kucağımda yemek yiyorum oda ne zorluklarla

Günaydın kızlar.
İlk anne oluşumun 11.yılı bugün
Canım kızımın doğum günü.İyiki doğurmuşum.
Dogum günü kutlu olsun Özgenin. Çok güzel mutlu sağlıklı bi ömrü olsun❤ Anne olmak kadar güzel birşey yokmuş bu hayatta Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…