hahahaa şuan uyumak istemiyor çocuk keşfedeceği kocaaaman bir dünya var çünkü işi çok annesibizimki akşam uykusunda maşallah diyeyim Allahım kendi nazarımdan koru çocuğumu saatini şaşmaz hiç 9 da uyku saati
hahahaa şuan uyumak istemiyor çocuk keşfedeceği kocaaaman bir dünya var çünkü işi çok annesi❤bizimki akşam uykusunda maşallah diyeyim Allahım kendi nazarımdan koru çocuğumu saatini şaşmaz hiç 9 da uyku saati
Kızlar Mete'nin koltuk altları ve boynu pişik oluyor.Popo da yok ama özellikle boynu baya kızarıyor.Devamlı nemli tulbentle siliyorum ama iyi mi yapıyorum bilemiyorum.Sudocrem sürüyorum kurutup.Var mı başına gelen?
Ver canım ya kuzum benim bide istiyomuş çığlık atıyomuş ver gitsin cnm bi dene bakalım ertesi gün bişey olmazsa vücudunda sofrada yesin hem ağlamıyolar beni al diye rahat yemek yeniyor
Yerim seni yakışıklıı kızıma çok benziyo gözleri saçları yaabu mama sandalyesinde içim kaldı chicco gerçekten yapmış ama eşim alma evdeki yeterli deyince vazgeçitm bizde ikeanın antilop var
Kızlar ya kızım 3 4 fündürok iştahsız namasını bitirmiyor 150 cc içiyorsu 3 saatte bir artık bitirmiyor 90 felan ancak içiyor nesen böyke oldu anlamadım ya çok kötü sorla yediriyorum resmen sonra da kusuyor ne olacak böyle
Ver canım ya kuzum benim bide istiyomuş çığlık atıyomuş ver gitsin cnm bi dene bakalım ertesi gün bişey olmazsa vücudunda sofrada yesin hem ağlamıyolar beni al diye rahat yemek yeniyor
Dogum günü kutlu olsun Özgenin. Çok güzel mutlu sağlıklı bi ömrü olsun❤ Anne olmak kadar güzel birşey yokmuş bu hayatta Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah