2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok gecmis olsun.size ve oğlunuza inşallah sadece kabız olduğu için kusmustur.

Anladım canım. Kıyamamm insallah birşeyi yoktur Uzayın Yazlık iyi gelir Uzaya da bence denize falan sokarsın enerjisini atar

Dönem olarak küçük oldukları için sordum doktor tavsiyesi mi ? Ben mollers alacaktım 1 yaşında bir tek o kullanılıyor diye duydum

Aslında ben kendim istedim, balık 8. ayda veriliyor balık yağıda verilir diye düşünüp sordum. Ver dedi. Kuzenim eczacı, o da oğluna 7 aylikta başladı.

Kızlar artık kilolarımdan çok sıkıldım bunaldım. Bir şey yapmazsam böyle kalacaklar. 2 kilo vermiştim yine almışım
Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim böyle bir gruba denk geldim. Ben de katılıyorum.
size de haber vereyim dedim. Belki kendimizi yalnız hissetmeyiz motivasyon olur.

Aslında ben kendim istedim, balık 8. ayda veriliyor balık yağıda verilir diye düşünüp sordum. Ver dedi. Kuzenim eczacı, o da oğluna 7 aylikta başladı.
Mollers 1 yaşında başlanıyormuş az önce sordum da . En erken mollers diye duydum ocean 3 yaş deniyor bende ocean almak istiyorum kendim de onu kullanıyorum

Kullandığımız d vitaminlerine de yaşları tutmuyor.
Onu bilmiyordum ama bende sizin gibi düşünüyorum ekim gibi başlayacağım ocean a şuan biraz daha küçük benimki 23 Aralık doğumlu

Anladım. Uyku saatlerini ayarlıyor muydun? Şşş pat yönteminde ağladı mı? Nasıl yaptın? Benimki hiç dururmuş gibi gelmiyor.
Yok cok kolay adapte oldu.zaten 5- aylikti kolay oldu simdiler pışş pat yontemi biraz zor olabilir cunku hareketlendiler ve fazla uyarici olabilir.kim west yapabilirsin

Canim ben if yontemine basladim.18&6 yapiyorum o gruba bende girdim ama benim kendimde bitiyor iş kendime hakim olamadigim surece ulkenin en iyi diyetisyeni bile zayiflatamaz beni.

Onu bilmiyordum ama bende sizin gibi düşünüyorum ekim gibi başlayacağım ocean a şuan biraz daha küçük benimki 23 Aralık doğumlu

Minikmiş daha kuzucuk Omega çok çok önemli bence, çocuğun alerjisi yoksa hemen başlamakta fayda var diye düşünüyorum. Başlayin bol bol nöron bağı olsun kuzuya

Bende bir hafta önce katıldım bu gruba diyet yapıyorum 10 gündür falan abur cuburu bıraktım tamamen

U UzayDeniz cnm bende bestiron kullanıyordum ama çooook aksattım o zaman ferrimixin alayım ben ya ben açıkçası kan ve d vitamini damlalarımı çok aksattım biliyorum çok sorumsuzca ama ankaradayım yanımda getirmemişim çıkıp almadım da yeniden iki üç güne evime dönüyorum tekrardan düzenli şekilde vericem bu üst dişi mafetti bizi resmen büyük bişey geliyo görüyorum öyle ufak bişey değil ya dokundurtmuyor oraya yarılma süreci en zoru sanırım bi yırtamadı deriyi diş görünüyo ama elime batmıyo. Dün en son akşam altıda azıcık mantı yedi azıcık dediğim dört beş tane sonra sabah yediye kadar ne mama içirebildim ne emzirebildim kesinlikle istemiyor ağlıyo karnı sırtına yapıştı çocuğun

Kızlar semizotu yemeğini nasıl yapıyorsunuz bebeklere ilk defa yapcam aldımda bi sorayım sizlere dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…