2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de ferromixin kullanıyorum canım ama bariz bi iştah artışı görmedim. Canı isterse yiyor benimki istemezse yemiyor. Porsiyonları da gayet az. Kilosuna ise bir buçuk aydır bakmadım ama çok aldığını sanmıyorum. Yalnız boyu biraz uzadı gibi. Balık yağı başladım demiştin ya iştahını o açmış olabilir mi?

Balık yağını 1 haftadır kullanıyorum daha, iştah daha önce açılmıştı canım. 2 arkadaşım var onlarda da çok işe yaradı aslında iştah konusunda ama denk de gelmiş olabilir tabi, bilemedim şimdi sen öyle diyince.

Kızlar Uzay bugün 3 defa kustu. Ateş falan yok, halsizlik de yok. Ama ben antibiyotik kullandigim için çocuk kabız oldu, bağırsak düzeni epey kötü durumda. Çok ıkınıyor, ikindigi için kusuyor olabilir mi

Yok canim Ben sadece vitamin kullaniyorum. Nicin boyle oldu bilmiyorum. Son bir aydir baya duzeni bozuldu.

Allah bize güç kuvvet versin aminnuyuyamadigi icin dahada hircinlasiyorlar genellikle canim insallah biran önce cikarirlarda rahatlarız ya cok zormuş boyle oglumda hic yasamamistim valla benim kız çok edepsizmis oğlum melekmis diyorum şimdi

olabilir canım birde bağırsağı boşalmayınca midesine baskı yapar yedikçe içtikçe

kizlar çocuklara ranza almayı düşünüyorum kullanan varmı demir olanindan oglum5 yaşında beşiğini söküp yatak koymustum su buyuyenler varya ama ona sigmiyo artik kizimda hamak beşiğe sigmiyo

Yanlıs egitim verdim değilde benim cocuguma eğitim bile fayda etmedi diyecen canım Kasım bebekleri hep huysuz galiba hiç akıllı gece güzel uyuyo kendi kendşne oynuyo diyen görmedim daha
Biz varız canım:) çok şükür bin şükür ki gece uykudan acıkmayınca uyanmıyor daha doğrusu ben uyandırıyorum beslenmesi için..yatarken de sallamıyorum yanımda döne döne uyuyor.uyku eğitimi vermedim.bebeğin yapısına göre değişen bir durum diye düşünüyorum

Oyy kıyamam ya kuzum benim onlar ağlayınca huzursuz olunca anne de huzursuz mutsuz oluyo çok kötü biliyorum canım insallah uzun sürmez diştendir de cıkarınca rahatlar

Aman maşallah maşallah nazar değmesin ben Güzel canım bende sallamıyorum yanına yatıp emziriyorum uyuyo alıp beşiğine koyuyorum ama uykusu gelince hemen uyumuyo huysuzlanıyor yine de eskisine göre daha iyi sanki buna da şükür sağlığı yerinde olsun da. Gece de 3 4 kez emmeye kalkıyo

Olabilir canım belki de üşütmüştür midesini ya da Uzayın yumurta alerjisi varya başka yediği birşey de dokunmuş olabilir farklı birey falan yedi mi? Senin ilacın daha uzun sürecek mi ne zaman bitiyor ayağın nasıl oldu? Ne çok soru sordum

Masallah ona,egitimli dogmus kendiliğinden darisi bizim bidiklarin basina âmin

Canim simdi hatirladim. 1 ay once dilimin ucunda yara cikmisti. Antibiotic kullanmistim ve ondan sonra oglumun duzeni degisti.

Merhaba balık yağınızın markası ne acaba bende biraz büyüdüğü zaman başlamak istiyorum . Şuan kendim içiyorum ki sütten bebeğe vitamin aksın diye

Yanlıs egitim verdim değilde benim cocuguma eğitim bile fayda etmedi diyecen canım Kasım bebekleri hep huysuz galiba hiç akıllı gece güzel uyuyo kendi kendşne oynuyo diyen görmedim daha
O kadar doğru yazmissiniz ki Gerçekten kasım ayı çocukları felaket.sinirli huysuz uykuyu sevmeyen sanki bütün hepsi bizim bebeklerde toplanmış

istediğim sorudan başlıyorum ayağım artık daha çok insan ayağına benziyor. Cts günü dikişler alındığı gibi yazlığa gidicez. Ilaç dün akşam bitti ama dr u arayıp sorucam alıp içeyim mi diye, inşallah bitmiştir.
Farklı bir şey yemedim aslında ama unutmuşsa olabilirim bakalım bugün de kusarsa götürücem dr a. Gece de sık sık ağlayarak uyandı yavrum

Merhaba balık yağınızın markası ne acaba bende biraz büyüdüğü zaman başlamak istiyorum . Şuan kendim içiyorum ki sütten bebeğe vitamin aksın diye

Möllers en iyisi aslında ama içinde d ve a vitamini var. Bizim demir ilacında da var onlar o yüzden almadım. Ocean aldım. Bir de mollersi içmek zor, kokuyor. Ocean ilk etapta kokmuyor. Ictikten sonra çocuk kokuyor.

Möllers en iyisi aslında ama içinde d ve a vitamini var. Bizim demir ilacında da var onlar o yüzden almadım. Ocean aldım. Bir de mollersi içmek zor, kokuyor. Ocean ilk etapta kokmuyor. Ictikten sonra çocuk kokuyor.
Dönem olarak küçük oldukları için sordum doktor tavsiyesi mi ? Ben mollers alacaktım 1 yaşında bir tek o kullanılıyor diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…