Merhaba bende unuttuktan sonra emziği çekip mememi veriyorum ama öylede sadece bir dk emiyo oda çok aktif bi emme değil sonra onuda bırakıyo karadut özünü deneyeyim bnde bi teşekkür ederim
Arkadaş yazınca aklıma geldi canım ferromixin demir ilacı aşırı iştah açıyor ve kilo aldırıyor. Ben demir damlaları kabız yaptığı için bunu almak zorunda kaldım. Kilo durumumuzu biliyorsun, mecbur olmasam bunu almazdım çünkü daha da arttı iştahı.
Kızlar benim kız bugün sabahtn beri 4 kere kaka yaptı ve hepsi cıvık ishal sanırım ama acaba üşüttğ mü ya yada diş mi geçen hafta doktora gittiğimizdr hiç diş belirtisi yok demişti 1 aydan önce çıkmaz dedi. Ama bugün sanki altlar beyazlamış önceden böyle değildi. Uykusu da yok sabah 7 den beri zorla 1 saat yattı az önce kalktı. Ama öyle çok huzursuz değil her zamanki mızmızlığı
Sen bide uyku eğitimi vermiştin canım normalde uyku eğitimi verenlerin bebişleri gece hic uyanmıyor ya da bir kere uyanıyor diye biliyorum sizde niye böyle oldu acaba
Kızlar benim kız bugün sabahtn beri 4 kere kaka yaptı ve hepsi cıvık ishal sanırım ama acaba üşüttğ mü ya yada diş mi geçen hafta doktora gittiğimizdr hiç diş belirtisi yok demişti 1 aydan önce çıkmaz dedi. Ama bugün sanki altlar beyazlamış önceden böyle değildi. Uykusu da yok sabah 7 den beri zorla 1 saat yattı az önce kalktı. Ama öyle çok huzursuz değil her zamanki mızmızlığı
Birisi daha yazmıştı doktor diş belirtisi yok diyip bikaç güne diş çıkarmıştı diye hatırlıyorum olabiliyor canım beyazlaşmışsa yakında gelir diş hayırlı olsun şimdiden insallah rahat atlatır ❤
Selam kızlar bayadır yazamıyordum işe başladım artık :/ kızımın alttan iki dişi üstten bir köpek dişi çıktı devamı geliyor birden çıkaracak sanırım dişlerini geceleri uykusuzluğumuz. Sık uyanmamız devam ediyor son diş çıkıncaya kadar sanırım böyle gidecek :/
Allah kolaylik versin tüm kuzulara.bizim doğum tarihleri ayniydi sizinle.biz daha yeni yeni cikariyoruz alt dişleri insaALLAH kolaylikla cikariverir bidiklarimiz
İnşaallah canm kolayca çıkarırlar bizde gece huzursuzluğu uyuyamama dışında Ateş falan olmadı çok şükür bu arada kehribar bizde işe yaramadı sanki ya takıyorum yine hep boynunda
benimkide 3 gündür gunde enaz 5 defa yapiyo ishal ama hasta degil ben dişten diyorum ama ne gelen var ne gidenuykusuda yok aynen gece ı ı ı gündüz ı ı ı beynim agriyo artık
Sen bide uyku eğitimi vermiştin canım normalde uyku eğitimi verenlerin bebişleri gece hic uyanmıyor ya da bir kere uyanıyor diye biliyorum sizde niye böyle oldu acaba
İnşaallah canm kolayca çıkarırlar bizde gece huzursuzluğu uyuyamama dışında Ateş falan olmadı çok şükür bu arada kehribar bizde işe yaramadı sanki ya takıyorum yine hep boynunda
Birisi daha yazmıştı doktor diş belirtisi yok diyip bikaç güne diş çıkarmıştı diye hatırlıyorum olabiliyor canım beyazlaşmışsa yakında gelir diş hayırlı olsun şimdiden insallah rahat atlatır ❤
Yanlıs egitim verdim değilde benim cocuguma eğitim bile fayda etmedi diyecen canım Kasım bebekleri hep huysuz galiba hiç akıllı gece güzel uyuyo kendi kendşne oynuyo diyen görmedim daha
İlk dişimiz çıktı sağ üst dişçok iştahsız zayıfladı yavrum ne yiyor ne mama içiyor sadece su ağzı kilit aç olduğuiçin uykuYa dalamıyor bende çok yorgunum hem bedenen hem ruhen
Çok zor yaa, ben 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum, çocuğun tüm kaka düzeni mahvoldu. Hiç yapmadığı günler oluyor ve çok huysuzlanıyor. Sende var mı canım ilaç kullanımı falan? Çok etkiledi bizi antibiyotik
benimkide 3 gündür gunde enaz 5 defa yapiyo ishal ama hasta degil ben dişten diyorum ama ne gelen var ne gidenuykusuda yok aynen gece ı ı ı gündüz ı ı ı beynim agriyo artık
Ay canım allah yardımcın olsun çok zor yaa. Bende size yazdıktan sonra kızım huysuz değil demiştim ya sonra bir coştu allahım ne uyuyor ne duruyor mahvetti beni ya. Çok kötü oldu çok ağladı anlamadım diş mi bilmiyorum ama zorla yatırdım inşallah gece iyi uyur. Bugün gezmedeydim gündüz hiç uyumadı yerini istiyo dedim ebe geldik akşam yine uyumadı uyumadıkca daha perişan oldu bilmiyorum artık diş mi yoksa uyumadıkca mı kötü oldu of
Ya evet bende duydum öyöe çok oluyormuş diş belirtisi yok diyip biranda çıkaran. Bilmiyorum canım zaten kızım sonradan çok huysuzlaşyı o anlar iyiydş size yazdığımda ama sonra bir coştj aman allahım ben şok ya kızım kuruyana kadar ağladı.umarım çok uzun sürmez bu hallerş
Yanlıs egitim verdim değilde benim cocuguma eğitim bile fayda etmedi diyecen canım Kasım bebekleri hep huysuz galiba hiç akıllı gece güzel uyuyo kendi kendşne oynuyo diyen görmedim daha