Hemde nasıl kuzum düz duvara tırmanıyor daha yürümeden koltuğa çıkıyor iniyor gözüm sürekli üstünde dün azıcık tv izleyim dedim gitmiş ben ütüyü düşürmeleri kafasına
Ay Allah korusun bişey oldu mu canım. Çok dikkat etmek lazım artık bu dönemlerde benimkide yeni sürünmeye basladı tutunup kalkmaya falan basladı hiç oturmuyor
Ay Allah korusun bişey oldu mu canım. Çok dikkat etmek lazım artık bu dönemlerde benimkide yeni sürünmeye basladı tutunup kalkmaya falan basladı hiç oturmuyor
Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesin hepimizin yavrusunu Aynen öyle valla çok dikkat etmek lazım benimki benim yanımdan hiç ayrılmıyor örümcekle bile hep yanımda diğer odaya gitmiyo
Ilk defa duydum alerji yaptığını damar tıkanıklığı hipertansiyonu diyabeti olanlar kullanamaz diye biliyordum neyse doktora gitmeyi düşünüyorum sormadan almam
Ilk defa duydum alerji yaptığını damar tıkanıklığı hipertansiyonu diyabeti olanlar kullanamaz diye biliyordum neyse doktora gitmeyi düşünüyorum sormadan almam
Ilaç kullanmayı bende sevmem ağrı kesici en son dogumdan sonra içtim o kadar aslında yumurtalıklarda kist oluşumunu önlüyor rahim kanseri gibi birçok hastalık azaltıcı özelliği var tabi her ilacın farklı yan etkiside 3 ay önce gecikince eşim çok sevinmişti artik ona güvenmiyorum kendi kendimi korurum