Canım NİNHA Değil NİHNA olacak bir de hamile kaldığım kilom 52 değil 55 güncel 54
Çok önemi yok ama takibi açısından doğru olursa güzrl olur
Ellerin dert görmesin
KIZLAR EKSİKLER MUHAKKAK VARDIR YARIN BİRAZ DAHA DÜZELTİRİM. YANLIŞ YAZDIGIM SEYLER VARSA KUSURA BAKMAYIN LUTFEN ZOR YAZILIYO MESAJ ATIN HEMEN DUZELTIRIM. 1 SUTUNDA CINSIYET İÇİN EKLERİM. 1 SUTUNDA YASADIGIMIZ SEHİR OLABİLİR. SIRALAMAYI EKRANIMDA GORUNEN SEKİLDE YAPTIM. YANI HEP ORTADAN SATIR ACTIM ÖNCE YADA SONRA YAZILAMNIZ TAMAMEN TESADUF. UMARIM FAYDALI OLUR. YARIN İŞ YERINDE BİRAZ DAHA BAKACAGIM OPTUM IYI GECELER HERKESE
Ffoodme
canim eline saglik harika olmus benide ekleyebilir misin musait oldugunda
Sat = 11 subat
Tahmini dogum tarihi = 18.11.2019
Yaş = 25
Cocugum yok ilk olacak nasipse
Kilom = 42
Yasadigim sehir = istanbul
Ffoodme
sakın strese girme, acele de etme duzeltmek için, hepimiz talepte bulunuyoruz bir anda bunalmış olabilirsin. Lütfen kendini sıkıntıya sokma. Ellerine emegine saglık. Bu listeye hepimiz ulasabilsek ve revizyon yapabilsek aslında tek kişiye bu kadar yük yüklenmezdi.
bugün ikili test için kontrole gittik biz her şey normal görünüyor şimdilik bir tane oğlum var bu da erkeğe benziyor dedi hocamız önümüzdeki kontrole netleşir artık
Ffoodme
canim eline saglik harika olmus benide ekleyebilir misin musait oldugunda
Sat = 11 subat
Tahmini dogum tarihi = 18.11.2019
Yaş = 25
Kilom = 42
Yasadigim sehir = istanbul
Sat = 25 ocak
Tahmini dogum tarihi = 01.11.2019
Yaş = 24
hamile kalmadan önce ki kilo : 72
sonra ki kilo : 78
Yasadigim sehir = gaziantep
cinsiyet içine erkek demişti bakalımm değişmezse
Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Yarın tahlillerimi yapmaya gideceğim idrar ve kan. Aç olmak gerekiyor mu? Ilk verdiğim testlerde öyle bir durum yoktu. Meal ettim bunda. Aç olarak asla gidemem. Sabah kalkınca çok aç oluyorum.
KIZLAR EKSİKLER MUHAKKAK VARDIR YARIN BİRAZ DAHA DÜZELTİRİM. YANLIŞ YAZDIGIM SEYLER VARSA KUSURA BAKMAYIN LUTFEN ZOR YAZILIYO MESAJ ATIN HEMEN DUZELTIRIM. 1 SUTUNDA CINSIYET İÇİN EKLERİM. 1 SUTUNDA YASADIGIMIZ SEHİR OLABİLİR. SIRALAMAYI EKRANIMDA GORUNEN SEKİLDE YAPTIM. YANI HEP ORTADAN SATIR ACTIM ÖNCE YADA SONRA YAZILAMNIZ TAMAMEN TESADUF. UMARIM FAYDALI OLUR. YARIN İŞ YERINDE BİRAZ DAHA BAKACAGIM OPTUM IYI GECELER HERKESE
kuzum benim düşünmen yeter eline emeğine sağlık harika oldu. ilk baş sayfaya kazenin sayfası diye o koyar heralde ona atacağım koy diye. orda ekle çıkar yapılır heralde dimi.
Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Yarın tahlillerimi yapmaya gideceğim idrar ve kan. Aç olmak gerekiyor mu? Ilk verdiğim testlerde öyle bir durum yoktu. Meal ettim bunda. Aç olarak asla gidemem. Sabah kalkınca çok aç oluyorum.
Ffoodme
sakın strese girme, acele de etme duzeltmek için, hepimiz talepte bulunuyoruz bir anda bunalmış olabilirsin. Lütfen kendini sıkıntıya sokma. Ellerine emegine saglık. Bu listeye hepimiz ulasabilsek ve revizyon yapabilsek aslında tek kişiye bu kadar yük yüklenmezdi.
Yok canım ne stresi. Arkadan kalan sayfalardan bilgi almak zor oluyo sadece. İlk önce tabloyu burda yapmıştım ama şimdi senin dediğin gibi excelde yaptım exelide dosya eki olarak atayım belki değişştirmek istersiniz.
kuzum benim düşünmen yeter eline emeğine sağlık harika oldu. ilk baş sayfaya kazenin sayfası diye o koyar heralde ona atacağım koy diye. orda ekle çıkar yapılır heralde dimi.