2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben idrar ve kan testinde normal tok karna gitmiştim bi sakıncası olmadı , dr da özellikle aç gel dememişti

Sağol canım. Aç gitmek benim için çok zor çünkü. Umarım tahlillerimi de yaparlar tabi devlette. Bakalım yarın ne olur ?

Ah ah güzel memleketim. Gaziantep. Pideler burnumda tütüyor

kızlar Frq ne demek ultrasonda bide kaç gram olduğu yazmıyor heralde ultrasonda sizce niye

Allah'ım düşmanınım başına verme yarabbim,allah sabır versin canım çok cok üzüldüm.
Bu kadar az kalmışken neden oldu acaba,doğsa bile gayet sağlıkla yaşayacak haftadaydı artik
Çok sağol canım. Gerçekten hayatta yaşanabilecek en ağır duygulardan biri. Beyninde bir anomali gelişti ve karnımdayken vefat etti maalesef. Milyonda bir görülen bir hastalık, normalde 22. Haftadan sonra belli olmasına rağmen MR a girilmediği sürece teşhisi koyulamıyor ve böyle ölü doğumla sonuçlanıyor maalesef. Allah düşmanımın başına vermesin. Şimdi kardeşi gelecek inşallah kızımın, teselliyi onda bulacağım.

Almanya dayim ben

Sat 11 şubat
Beklenen doğum 20 kasım
Yaş 32
Boy 1.73
Kilo 72
Cinsiyet belli değil
2. Gebelik

Yaşı yazmayı unutmuşum yaş 36

L Landscape canım ikinci kontrole gittin mi sen. Aynıydık ya. Senle cinsiyetide aynı zamanlarda öğreniriz galiba. On gün sonra benim kontrolüm. Heralde ikili testide yapar doktor.
Bu arada ablam şeker yüklemesiyle ilgili asla yaptırma diyo. Canan hoca da yaptırmayın diyormuş. Siz ne düşünüyosunuz

Canım ben 22sinde gidicem tekrar kontrole. Heralde 2li taramayı mayısın başında yaparız. Ben de yaptırmıcam şeker yüklemesi cok anlamsız buluyorum. Yaptırmayalım bence. Cinsiyet için meraktayım ama daha cok şu 12. Haftayı atlatmak istiyorum, düşük riski cok azalıyormuş 12. Haftadan sonra.

öyle mi şuan nerde yaşıyorsunuzz, memleketimin aşığıyım bende :)
Kayseride malesef. Ama öyle özlüyorum ki. Şöyle komşular toplanıp köfte yapmayı. Ay sıcak pideye salça sürüp yemeyi. Yerlisiyim ben antepin. Eşim malesef içanadoludan. O yemek seçiyor diye herşeyi yapamıyorum
Aşık olunmaz mı valla mis gibi memleket.

Aynen hatta dört ay dolmadan içim rahat etmeyecek.
Ztn beslenmemize dikkat edersek şeker sorunu olmaz inşallah. Doktor şeker çıksa diyet verecek. Ben o şeyi asla içemem. Ben çaya bile şeker atamıyorum. Kuru meyve bana şuan aşırı şekerli geliyor. Onu nasıl içeyim.
25 veya 26 da da ben gidicem doktora. Heralde on gün sonraki kontrole çağırır hem ikili testi yapar hemde cinsiyeti tahminen söyler.
Hala lekeniz oluyormu sizinde

Kesinlikle yaptırıcam. Benim kuzenimin eşi o kadar zayıftır ki 1.65 boylarında 50 kilo falandır yani. Şeker testi yaptırmayacaktı annesi yaptırma yaptırma dedi diye sonra yaptırabileceğim son gün içime kuşku düştü dedi en yakındaki hastaneye girmiş yaptırmış. Şekeri 400 çıkmış hamileliği boyunca diyet yaptı. Ya yüklemeyi yaptırmasaydı nolcaktı Allah korusun. Kimse onda şeker çıkmasını beklemezdi. Ben bu riski almam ve birçok güvendiğim doktor yaptırmaktan yana. Ben yaptırmadım bişey olmadı diyenlere bakma canım onlarda çıkmadı e sende çıkmayacağı ne malum. 1 dilim pasta, 1-2 bardak kola,gazoz hiç mi içmiyorsun? Bu riski almaya değmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…