2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım bana da evde yat dedi ve yatmak cok iyi geliyor. Sende pıhtılaşma var mı?

bende akşam dedim keşke şu hassas halimi yaşasan bulantı burun koku vs hepsi okadar zor ki yaşasan dedim ama nerde yaşıcak

benim eşim normalde böyle değildi canım ondanda çok zoruma gitti ilk hamileliğimde de başlarda bana zindan etmişti bebeği dışardan hissetmeye başlayınca melek olmuştu bide doğumda hep yanımdaydı çok korkmuştu falan şimdiden aslında doğum stresine bile girdi gayette iyiydi göbeğimle konuşuyordu sabah akşam öpüyodu bunuda ilk hamileliğim gibi zehir etmesini istemiyorum arabamız yok ondan çıktı aslında tartışma işe otobüsle gidemiyorum artık çok kötü oluyorum araba alalım illa dedim bi kaç gün baskı yaptım oda kesinlikle kredi çekmeyeceğiz diyo bende beni anlamadığı için kızıyorum 45 dk sürüyo otobüs rezil oluyorum kalabalık oluyo yer bile vermiyolar hamile olduğumu kim nerden bilsin arabayıda yeni sattık onun için sattık bencillik yaptığını düşünüyorum alışamıyorum arabasızlığa kredi benim üzerime olacak o neden bu kadar dert ediyo

Evet canım bana da evde yat dedi ve yatmak cok iyi geliyor. Sende pıhtılaşma var mı?
Cnm bildigim kadariyla yk ama tup tedavisi gorenlere kan sulandirici baslatiyorlar..duruma gore devam ediliyr..bnm kahve kanama bitmeyince kanama alani da olunca birakalim igneyi dedi..ecopirin kan sulandirici hap kullaniyrm onunla devam edelim dedi..vardir bildigi :) bebis saglikli olsun da

Canım bebek hisseder yapma lütfen, sen bebegini düşün güzel güzel.

Gerçekten senin ne yaşadığını tam olarak anlamıyor ondan bu ki araba imkan dağılımda illaki lazım olan bir şey ileride doğum da bebekte de lazım birşey

bende akşam dedim keşke şu hassas halimi yaşasan bulantı burun koku vs hepsi okadar zor ki yaşasan dedim ama nerde yaşıcak
Aynen valla ben geçen kandilde hast. Yatıyorum ağrım sizim var bana diyorki kandil için ailemi aradın mi dedim ben ailemi dahi arayamadim derdim bu mu allah aşkına sen rahatsın sen ara kimi istiyorsan o yüzden şuanda da hiç arayasım gelmiyor eşim yüzünden

Kan sulandırıcıyı neden verdi neden bıraktırdı canım

Ahh keşkeee benim ki diyo bebeği bahane edip iyi naz yapıyorsun vücudunu çok dinliyorsun vs bende diyorum ben anne olduğum gibi sende babasın oyun oynayacağına biraz araştır bu ağrılar nazlar niye oluyo

şükür ki hiç bir şeyi bana yap demiyor canım ne isterse öyle yaşıyorum.
kalma gitme gelme oturma ne istersem o ama bizde birşeyler geçirdik yaşanıyor zzmanla düzene giriyor

Cnm tup bebek bnmki..ilk basta herkese veriyorlar..transferden beri kullaniyordum..sonra duruma gore biraktiriyorlar sanirim..hapinida kullaniyodum ignesinide hapiyla devam edyrm smdi..
Canım bazen sayfalar birikiyor hepsine bakıp tekrar ilk baktığım sayfaya dönemiyorum bi arkadasa yamissin ikinciye yazdırmış oldum ben kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün 15 gündür pazartesi kontrolum var merak ettim biraktircak mi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…