aynen bende sana katılıyorum canım dogru demişsinBebeğin üzerinden sakın böyle şeyler yapma.Allahın gücüne gider.Şakan tribin gerçeğe döner allah korusun
oyy kıyamam allah tekrarını yaşatmasın5 yasinda kizim.oglumda dogdu vefat etti
Evet canım bana da evde yat dedi ve yatmak cok iyi geliyor. Sende pıhtılaşma var mı?Cnm ilk 3 ay gider birakirim diyodum ama sanki devam edicem..para mevzusu olunca ole yazdm bnde :) bnmkide rapor verdi 10 gundur yatiyordum bi 10 gun daha verdi yatiyrm bol bol cnm..kan sulandirici igne kullaniyordum onu biraktirdi sanki azaldi dunden beri kahve akintim...insalah boyle kesilir gider..progestana devam ve yaticaksin baska aciklamasi yk dedi kisacasi cnm
bende akşam dedim keşke şu hassas halimi yaşasan bulantı burun koku vs hepsi okadar zor ki yaşasan dedim ama nerde yaşıcakErkekler gerçekten düşüncesiz canım ben hep diyorum ki tamam doğurmasınlar ama kadına yüklenen tüm hormonlar onlara da yüklense çektiğimiz ağrılardan bulantılardan aynı eşdeğer de onlar da yaşasa keşke
benim eşim normalde böyle değildi canım ondanda çok zoruma gitti ilk hamileliğimde de başlarda bana zindan etmişti bebeği dışardan hissetmeye başlayınca melek olmuştu bide doğumda hep yanımdaydı çok korkmuştu falan şimdiden aslında doğum stresine bile girdi gayette iyiydi göbeğimle konuşuyordu sabah akşam öpüyodu bunuda ilk hamileliğim gibi zehir etmesini istemiyorum arabamız yok ondan çıktı aslında tartışma işe otobüsle gidemiyorum artık çok kötü oluyorum araba alalım illa dedim bi kaç gün baskı yaptım oda kesinlikle kredi çekmeyeceğiz diyo bende beni anlamadığı için kızıyorum 45 dk sürüyo otobüs rezil oluyorum kalabalık oluyo yer bile vermiyolar hamile olduğumu kim nerden bilsin arabayıda yeni sattık onun için sattık bencillik yaptığını düşünüyorum alışamıyorum arabasızlığa kredi benim üzerime olacak o neden bu kadar dert ediyoErkekler gerçekten düşüncesiz canım ben hep diyorum ki tamam doğurmasınlar ama kadına yüklenen tüm hormonlar onlara da yüklense çektiğimiz ağrılardan bulantılardan aynı eşdeğer de onlar da yaşasa keşke
Augmentin minosetNe yazdı?
Cnm bildigim kadariyla yk ama tup tedavisi gorenlere kan sulandirici baslatiyorlar..duruma gore devam ediliyr..bnm kahve kanama bitmeyince kanama alani da olunca birakalim igneyi dedi..ecopirin kan sulandirici hap kullaniyrm onunla devam edelim dedi..vardir bildigi :) bebis saglikli olsun daEvet canım bana da evde yat dedi ve yatmak cok iyi geliyor. Sende pıhtılaşma var mı?
Canım bebek hisseder yapma lütfen, sen bebegini düşün güzel güzel.sinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
Gerçekten senin ne yaşadığını tam olarak anlamıyor ondan bu ki araba imkan dağılımda illaki lazım olan bir şey ileride doğum da bebekte de lazım birşeybenim eşim normalde böyle değildi canım ondanda çok zoruma gitti ilk hamileliğimde de başlarda bana zindan etmişti bebeği dışardan hissetmeye başlayınca melek olmuştu bide doğumda hep yanımdaydı çok korkmuştu falan şimdiden aslında doğum stresine bile girdi gayette iyiydi göbeğimle konuşuyordu sabah akşam öpüyodu bunuda ilk hamileliğim gibi zehir etmesini istemiyorum arabamız yok ondan çıktı aslında tartışma işe otobüsle gidemiyorum artık çok kötü oluyorum araba alalım illa dedim bi kaç gün baskı yaptım oda kesinlikle kredi çekmeyeceğiz diyo bende beni anlamadığı için kızıyorum 45 dk sürüyo otobüs rezil oluyorum kalabalık oluyo yer bile vermiyolar hamile olduğumu kim nerden bilsin arabayıda yeni sattık onun için sattık bencillik yaptığını düşünüyorum alışamıyorum arabasızlığa kredi benim üzerime olacak o neden bu kadar dert ediyo
haklısınız kızlar ya bide kandil günü demeyeyim en iyisi bakalım o ne yapacak akşam oturur bol bol dua ederim bi kuran okurum inşallahBoşver sen canım,o patavatsizlik etti diye aynı yoldan gitme.Allah bebeklerimizi korusun
Hay allah bilemedim ki, ateşinin cıkmaması gerekir bir bunu biliyorum. Bir kadın dogumcuna sorsan? Belki içmen daha faydalıdır?Augmentin minoset
Aynen valla ben geçen kandilde hast. Yatıyorum ağrım sizim var bana diyorki kandil için ailemi aradın mi dedim ben ailemi dahi arayamadim derdim bu mu allah aşkına sen rahatsın sen ara kimi istiyorsan o yüzden şuanda da hiç arayasım gelmiyor eşim yüzündenbende akşam dedim keşke şu hassas halimi yaşasan bulantı burun koku vs hepsi okadar zor ki yaşasan dedim ama nerde yaşıcak
Kan sulandırıcıyı neden verdi neden bıraktırdı canımCnm ilk 3 ay gider birakirim diyodum ama sanki devam edicem..para mevzusu olunca ole yazdm bnde :) bnmkide rapor verdi 10 gundur yatiyordum bi 10 gun daha verdi yatiyrm bol bol cnm..kan sulandirici igne kullaniyordum onu biraktirdi sanki azaldi dunden beri kahve akintim...insalah boyle kesilir gider..progestana devam ve yaticaksin baska aciklamasi yk dedi kisacasi cnm
Ahh keşkeeeErkekler gerçekten düşüncesiz canım ben hep diyorum ki tamam doğurmasınlar ama kadına yüklenen tüm hormonlar onlara da yüklense çektiğimiz ağrılardan bulantılardan aynı eşdeğer de onlar da yaşasa keşke
Cnm tup bebek bnmki..ilk basta herkese veriyorlar..transferden beri kullaniyordum..sonra duruma gore biraktiriyorlar sanirim..hapinida kullaniyodum ignesinide hapiyla devam edyrm smdi..Kan sulandırıcıyı neden verdi neden bıraktırdı canım
şükür ki hiç bir şeyi bana yap demiyor canım ne isterse öyle yaşıyorum.Aynen valla ben geçen kandilde hast. Yatıyorum ağrım sizim var bana diyorki kandil için ailemi aradın mi dedim ben ailemi dahi arayamadim derdim bu mu allah aşkına sen rahatsın sen ara kimi istiyorsan o yüzden şuanda da hiç arayasım gelmiyor eşim yüzünden
daha kötü olursam alırım eczaneye sordum bir sıkıntı olmaz dediHay allah bilemedim ki, ateşinin cıkmaması gerekir bir bunu biliyorum. Bir kadın dogumcuna sorsan? Belki içmen daha faydalıdır?
Canım bazen sayfalar birikiyor hepsine bakıp tekrar ilk baktığım sayfaya dönemiyorum bi arkadasa yamissin ikinciye yazdırmış oldumCnm tup bebek bnmki..ilk basta herkese veriyorlar..transferden beri kullaniyordum..sonra duruma gore biraktiriyorlar sanirim..hapinida kullaniyodum ignesinide hapiyla devam edyrm smdi..
Akademi hastanesi ibrahim buyukbese canim senHangi doktora gidiyorsun canım
Ben d3 bugun 10+6 canim aramizda 3 gün varaynen canım, biz bugün 11+1 iz sen kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?