2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O sapsari ve zehir gibi olan sey mide asiti canim ben hergün sabah uyandigimda mutlaka cikiyor bendende kahvalti yapana kadar bazen 2 3 ü buluyor. Hemen birsey atistirmaya bak en iyisi belki o zaman kusmazsin.

Dertler artacak derken sadece sağlık değil ki:) ikili test heyecanı sonra ayrıntılı ultrason telaşı vs ..neyse şuanki tavan yapmış alıngan hormonlarınıza veriyorum merak etmeyin o da geçecek:))) ben pozitifim sizde yazılanlara pozitif bakın sorun kalmaz.

Olurmu kuzum oyle sey olsun yazarim nolcak :) kuzum tup yaptiran arkadaslarm var biri 20. Haftada birakti digerinin kaybi vvvar diye doguma kdr kullanicak kisiden kisiye degisiyr kuzum ama biraktirir insallah bnm artk gobegim sertlesmisti iyiki biraktirdi yani

Ahh keşkeee benim ki diyo bebeği bahane edip iyi naz yapıyorsun vücudunu çok dinliyorsun vs bende diyorum ben anne olduğum gibi sende babasın oyun oynayacağına biraz araştır bu ağrılar nazlar niye oluyo
Iyi demissin valla biraz araştırmak dan zarar gelmez

Ya lütfen eşinizle olan sıkıntılara bebeğinizi karıştırmayın çok üzülüyorum

Cinsiyet tahmininde bulunmak isteyen var mı kızlar :))

Eklentiler

• 873283E9-375F-409B-A32B-EF8602747237.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
bende akşam dedim keşke şu hassas halimi yaşasan bulantı burun koku vs hepsi okadar zor ki yaşasan dedim ama nerde yaşıcak
demi yaa babalarda yaşasa keşke doğumda doktora kocamada suni sancı takın demiştim
Gerçekten senin ne yaşadığını tam olarak anlamıyor ondan bu ki araba imkan dağılımda illaki lazım olan bir şey ileride doğum da bebekte de lazım birşey
ya canım gerekli olmaz mı artık hep krediyle alınıyo büyük şeyler yok dinletemiyorum para birikince alac az diyo bir iki seneden önce alamayız o zaman ucuz arabada beğenmiyo paşam olmuşken iyi olsun arıza çıkarmasın diyo e bebek olunca ne yapacaz iki çocukla diyorum taksi tutarız diyo mantığa bak sürekli taksiye binerek araba parası biriktirecez şuan aklımda şu var habersiz gidip krediyi çekeyim diyorum o zaman mecbur bakar alır arabayı

Kızlar profil nasıl gizleniyo bilen varmı başkası baktığında mesajlarımızı göremiyo ya

Fizyoterapistim canm bende

Kızlar kan grubumuz negatif olunca ne yapıyorduk geç kalmadım dimi. 33 yasındayım şimdiye kadar pozitif sanıyordum negatifmiş.

Kızlar kan grubumuz negatif olunca ne yapıyorduk geç kalmadım dimi. 33 yasındayım şimdiye kadar pozitif sanıyordum negatifmiş.
seni yerim ben ya :) o nasıl oluyor nasıl eminsin şimdi.
ben test yaptırdım negatif çıktığı sürece sorun yok ayrıca ilk bebekte sorun olmaz diyorlar olmadı bizimkinde
2. önemliymiş bakalım nolcak şuan test negatif çıktı mutluyum

Aaa cok şaşırdım. Canım kadın dogumcuna soyle durumu sanırım bebek dogar dogmaz bir igne olman gerekiyor. Baska neler yapılıyor bilmiyorum.

bir anlık sinirdi geçti kuzum yaa kusura bakmayın sizede negatifliğimi yaymadım inşallah bu ara çoook inişli çıkışlıyım biran önce düzelirim inşallah

Canım benim hepimiz öyleyiz hormonlardan dolayı
Anlıyoruz seni de
Sıkma canını
Bebeğini düşün mutlu ol bu ara takma hiç bişeyi he de geç

Ay bence ben bidaha ölçtüreyim. Ehliyetimde pozitif yazıyo:))

Aaa cok şaşırdım. Canım kadın dogumcuna soyle durumu sanırım bebek dogar dogmaz bir igne olman gerekiyor. Baska neler yapılıyor bilmiyorum.

Kız o ilk doğumdadır heralde. 2. de olmaz heralde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…